- 9 Aralık 2016
- 93
- 63
- 38
- 45
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
14-15 yumurtlama günüm değer sınırda çıktı.Pzt günü akmı karamı anlarız.Ama perşembe yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm koyu sarı yeşil gibi leke ve idrarla birlikte pembemsi bir kan gördüm.Belirtilerimde baya ciddi devam ediyor.Meme hassasiyeti kasık bel ağrısı gibi.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..Evet daha çok küçükmüş bi susam tanesi bile anca eder minik:) benimde yumurtlama günümden yaklaşık 15 16 gün geçince idrar da silik çizgi gördüm anca belli oluyor cunku kan değerim 243 sanırım 4 hafta yarın doluyor benim :)
Çok teşekkür ederim yaşayıp bildiğim için zorlugunu acisini Rabbim isteyen herrkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda
Evet p.tesi anlaşılır herşey. Bat geçmismiydi senin14-15 yumurtlama günüm değer sınırda çıktı.Pzt günü akmı karamı anlarız.Ama perşembe yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm koyu sarı yeşil gibi leke ve idrarla birlikte pembemsi bir kan gördüm.Belirtilerimde baya ciddi devam ediyor.Meme hassasiyeti kasık bel ağrısı gibi.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
Yarın yada pzt bat.Evet p.tesi anlaşılır herşey. Bat geçmismiydi senin
Hmm o zaman bence hamilesin sen de inşallah :)Yarın yada pzt bat.
Evet benimde sağ ayağımda kalçamda karnımın yan tarafında kasıkta değil agrılar oldu bugün bat günümdü dün aksamdan beri acayip bel agrım oldu ilk defa çok değişikti ama hiç kasıklarım agrımıyor.. hamileyim bu arada ama tabi herkeste farklı olabiliyor test yaptın mıBenim bat 2 gün geçti kızlar ve adet sancısına dair hiç bişey yok bide dün gece sağ kalçam ve bacağımda kramp gibi kasılmalar oldu hamile arkadaşlarım sizde oldu mu böyle bişey ?
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Hmm o zaman bence hamilesin sen de inşallah :)
Ayyy ne güzel hayırlı olsun canım :) hayır yapmadım henüz bugün yapasım varEvet benimde sağ ayağımda kalçamda karnımın yan tarafında kasıkta değil agrılar oldu bugün bat günümdü dün aksamdan beri acayip bel agrım oldu ilk defa çok değişikti ama hiç kasıklarım agrımıyor.. hamileyim bu arada ama tabi herkeste farklı olabiliyor test yaptın mı
Sağol canım :) yap yap varsa çıkar zaten ben akşam idrarıyla yaptım bata 2 gün varkenAyyy ne güzel hayırlı olsun canım :) hayır yapmadım henüz bugün yapasım var
Canim idrar testi yaptinmiKızlar baya bi son mesajlarinizi okuyamadim ama ilk fırsatta okuycam sayfa sayfa :)) bat 29 mayıstı bilen bilir ve klomen catlatma iğnesi tedavisi olmuştum. Bugün iğne vurundugumun 11.günü ve bikac saat once hastanede kan testi yaptırdım vee sonuç pozitif
Yapp kızzz :) senı cok merak ediyorum. İnşAllah pozitiftirKızlar adetim 1 gün gecikti ama hiç belirtim yok test yapmaya korkuyorum
Aynen canim yap sen merakla bekliyoruz:)Yapp kızzz :) senı cok merak ediyorum. İnşAllah pozitiftir
Aynen canim yap sen merakla bekliyoruz:)
Bende çok merak ediyorum ama eşim yaptırmıyor ya :)Yapp kızzz :) senı cok merak ediyorum. İnşAllah pozitiftir
Yoktur canım ya hiç belirti olmadan hamile olunmaz diye düşünüyorum :)Aynen canim yap sen merakla bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?