- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Benim daha gelmedi ama gelenleri duydum maalesef oluyormus genellikleİdrar yolu enfeksiyonu oldumhamileyken başına gelen arkadaşlar varmı
Amin teşekkür ederim zaten öyle değişik bi psikolojideyim ki dilimde sürekli dua herkes için kendimi için.. Test sonucum benimde düşük çok yeni olduğu için bat pazartesiydi pazartesi tekrar test yapacaklar deger yükselmiş mi diye canımBat 28-29 Perşembe günü kan testi verdim.Tam sınırda çıktı.Doktor ne pozitif ne negatif diyemiyorum.Pzt testi tekrar edelim dedi.Senin testin kac çıktı.Benim 14-15 ti yumurtlama.Bakalım bende merakla bekliyorum.
Dua edermisin benim için.Hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun.Çok güzel bir adak olmuş.Rabbim seninde hayrını kabul etsin Canım.
Amin canimm inşallah teşekkür ederim hep dua ediyorum inanın ♡Hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim çok sevindim dua et bizim için :)
Bende şimdi acile gittim ilaç yazamadı kum yada taş ta sebeb olmus olabılır dedi korktum bendeBenim daha gelmedi ama gelenleri duydum maalesef oluyormus genellikle
Aynen bende pzt kan testini tekrar edicem.İnşallah hepimiz pozitifleri net olarak görelim Canım.İlk bebekmi yaş kaç?Amin teşekkür ederim zaten öyle değişik bi psikolojideyim ki dilimde sürekli dua herkes için kendimi için.. Test sonucum benimde düşük çok yeni olduğu için bat pazartesiydi pazartesi tekrar test yapacaklar deger yükselmiş mi diye
Evet canım pazartesi tekrar test yapılacak değer yükselmesine bakılacak pazartesi catlatma ignemin 14. Günü olacak daha. Ay hayırlı olsun sana da canım inşallah sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın ♡Evet daha çok küçükmüş bi susam tanesi bile anca eder minik:) benimde yumurtlama günümden yaklaşık 15 16 gün geçince idrar da silik çizgi gördüm anca belli oluyor cunku kan değerim 243 sanırım 4 hafta yarın doluyor benim :)
Çok teşekkür ederim darısı senin ve diğer isteyen herkesin başına olsun inşallah :)Konu sahibimiz :) hayırlı olsun canım çok sevindim gebelik takvimini görünce. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah . tebrik ederim.
Ee peki ne yapılması gerekiyormuşBende şimdi acile gittim ilaç yazamadı kum yada taş ta sebeb olmus olabılır dedi korktum bendebişey olmaz inşallah
Inşallah :) evet canım ilk 20 yaşındayım henüz :)Aynen bende pzt kan testini tekrar edicem.İnşallah hepimiz pozitifleri net olarak görelim Canım.İlk bebekmi yaş kaç?
İnşallah yükselir canım değerin :) amin inşallah hepimizinEvet canım pazartesi tekrar test yapılacak değer yükselmesine bakılacak pazartesi catlatma ignemin 14. Günü olacak daha. Ay hayırlı olsun sana da canım inşallah sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın ♡
Çok teşekkür ederim canım darısı oglusuna kardeşe olsun :)Hayırlı olsun canım gözünaydın:)
Teşekkür ederim darısı sana da olsun inşallah :)S SareHumaNur hayırlı olsun canım gozunaydin sağlıkla kuçağına alırsın inşallah :)
14.3 canımS SareHumaNur kan testinin kaç çıktığını söylermisin.Şuan seninle hemen hemen aynı seyirde ilerliyoruz.Bakalım ona göre içimi serin tutayım diyorum
Yaptım canım perşembe günü ama negatifti. Zaten çok çok yeni kanda bile düşük değeriCanim idrar testi yaptinmi
Kan testinde yaptırır canım benimki de negatifti belki yeni de olsa vardır bebisBen yine test yaptim ve yine negatif
Tekrar kadın Doğuma git o yazılacak ilacı daha iyi bilir dedi işte gidicem yakındaEe peki ne yapılması gerekiyormuş
İnşallah canım hayırlısı yarın test yapayım deneyeyim bakalım:))Çok teşekkür ederim canım darısı oglusuna kardeşe olsun :)
Vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir. Mevsim değişikliği falan. Hayırlısı hakkımızda.O mesajı yazdığım akşam kırmızılar geldi.
İlk denemeydi hayrlısı neyse o olsun demiştik pek üzülmedim açıkcası.
Ama çok şaşırdım 5 gün gecikme, bütün belirtiler var, kist yok ama regl oldum.
Hemde öyle böyle değşl o gece hastanelik olacak kadar. İki iğneyle kendime geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?