- Konu Sahibi SareHumaNur
Bence hamilesin test sonucuna göre 10 günlük falanInsallah canim yaaa. Senden de güzel haberler bekliyorum. Rabbim hayırlısını versin. Insallah diğer aya hamiş gireriz Rabbim büyük ol der ve olur insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin test sonucuna göre 10 günlük falanInsallah canim yaaa. Senden de güzel haberler bekliyorum. Rabbim hayırlısını versin. Insallah diğer aya hamiş gireriz Rabbim büyük ol der ve olur insallah.
İnşallah mübarek gün dualarımız kabul olsun :)Ay ne güzel minnoşa bakın :) darısı başıma
Canim sonuçlar nasıl? Güzel haberler var dimi.Evet :) amin inşallah canım..
Aldım sonucu 243 çıktı iyi mi kızlarCanim sonuçlar nasıl? Güzel haberler var dimi.
Ayyy canim çok sevindim. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah. Tabii ki iyi. Birkac gün sonra daha da yükselir zaten. Darısı başımıza ınsallah :)Aldım sonucu 243 çıktı iyi mi kızlar
gecikmismiydin canımAldım sonucu 243 çıktı iyi mi kızlar
Teşekkür ederim canım amin inşallah :) evet yükseliş gösterir inşalllah darısı başınaAyyy canim çok sevindim. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah. Tabii ki iyi. Birkac gün sonra daha da yükselir zaten. Darısı başımıza ınsallah :)
Yok canım bat yarındı benimgecikmismiydin canım
ooo ozaman gayet güzel.idrar yapmısmıydın. ve belirtiler nelerdi.ağrın varmı suan.benimde bat 27 ama dün aksam idrar yaptım tek çizgi((Yok canım bat yarındı benim
Canim sen birkaç gün daha bekle hemen umudunu kırma.benim 5 gün var silik pembelik var ama kesin testler yanlıştır diye korkuyorum Rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah bize deooo ozaman gayet güzel.idrar yapmısmıydın. ve belirtiler nelerdi.ağrın varmı suan.benimde bat 27 ama dün aksam idrar yaptım tek çizgi((
Evet 2.cizgi çıktı silikte olsa. En belirgin özellik yanıyor vücudum yanaklarım. Agrım yok suanooo ozaman gayet güzel.idrar yapmısmıydın. ve belirtiler nelerdi.ağrın varmı suan.benimde bat 27 ama dün aksam idrar yaptım tek çizgi((
Benim de için yanıyor buz gibi şeyler içmek istiyorum devamli. Hahah kendi kendime belirti buldum bir de kramp giriyor aşırı şekilde ara ara bu da belirti mi bilmiyorum. Sen bana umut oldun canim yaaa ama benim daha 5 gün var. BENIM Testler yanlış mi acaba. Neyse pazara kadar bekleyeyim bir test daha yapayım.Evet 2.cizgi çıktı silikte olsa. En belirgin özellik yanıyor vücudum yanaklarım. Agrım yok suan
Ben birşey anladım ki bu belirtiler herkeste değişiklik gösterıyor.. inşallah umudun boşa çıkmaz sanmıyorum yanlış olacağını ama yine de bekleyelım bakalım seni :)Benim de için yanıyor buz gibi şeyler içmek istiyorum devamli. Hahah kendi kendime belirti buldum bir de kramp giriyor aşırı şekilde ara ara bu da belirti mi bilmiyorum. Sen bana umut oldun canim yaaa ama benim daha 5 gün var. BENIM Testler yanlış mi acaba. Neyse pazara kadar bekleyeyim bir test daha yapayım.
Insallah canim. Insallah ben de güzel haberler veririm sizeBen birşey anladım ki bu belirtiler herkeste değişiklik gösterıyor.. inşallah umudun boşa çıkmaz sanmıyorum yanlış olacağını ama yine de bekleyelım bakalım seni :)
Aynı durumdayız. Benim de negatif. Hayırlısı ne yapalım. Reglin geldi mi.5 gün gecikme büyün belirtiler var ama sonuç 0.100 :) şaka gibi valla hayırlısı neyse o olsun demiştik buymuş:)
Dua edeceksin.Burada biz sadece belirti konusunda yardımcı olabiliriz.Rabbim bilir.Zor durumda olduğunu anlıyorum.Ama dua etmekten başka yapacak bişey yok.Stres her hastalığın başı öncelikle bi derin nefes alıp sakinlesmeye çalış.kızlar bende daha olmadım sabah test yaptım negatıf ne yapacagımı sasırdım kızlar yardım edın
Ne kadar gecikti ki ?kızlar bende daha olmadım sabah test yaptım negatıf ne yapacagımı sasırdım kızlar yardım edın
Canim adet olana kadar umudumuzu yitirmek yok. Bekle az daha sabret insallah diğer yaptığın testte çift çizgiyi yakalayacaksın.Rabbim büyük bu hayırlı günlerde insallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder.kızlar bende daha olmadım sabah test yaptım negatıf ne yapacagımı sasırdım kızlar yardım edın