• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

ooo ozaman gayet güzel.idrar yapmısmıydın. ve belirtiler nelerdi.ağrın varmı suan.benimde bat 27 ama dün aksam idrar yaptım tek çizgi:KK43:((
Canim sen birkaç gün daha bekle hemen umudunu kırma.benim 5 gün var silik pembelik var ama kesin testler yanlıştır diye korkuyorum Rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah bize de ;)

Evet 2.cizgi çıktı silikte olsa. En belirgin özellik yanıyor vücudum yanaklarım. Agrım yok suan
Benim de için yanıyor buz gibi şeyler içmek istiyorum devamli. Hahah kendi kendime belirti buldum ;) bir de kramp giriyor aşırı şekilde ara ara bu da belirti mi bilmiyorum. ;) Sen bana umut oldun canim yaaa ama benim daha 5 gün var. BENIM Testler yanlış mi acaba. Neyse pazara kadar bekleyeyim bir test daha yapayım.

Benim de için yanıyor buz gibi şeyler içmek istiyorum devamli. Hahah kendi kendime belirti buldum :KK66: bir de kramp giriyor aşırı şekilde ara ara bu da belirti mi bilmiyorum. :KK66: Sen bana umut oldun canim yaaa ama benim daha 5 gün var. BENIM Testler yanlış mi acaba. Neyse pazara kadar bekleyeyim bir test daha yapayım.
Ben birşey anladım ki bu belirtiler herkeste değişiklik gösterıyor.. inşallah umudun boşa çıkmaz sanmıyorum yanlış olacağını ama yine de bekleyelım bakalım seni :)

kızlar bende daha olmadım sabah test yaptım negatıf ne yapacagımı sasırdım kızlar yardım edın :KK43:
Dua edeceksin.Burada biz sadece belirti konusunda yardımcı olabiliriz.Rabbim bilir.Zor durumda olduğunu anlıyorum.Ama dua etmekten başka yapacak bişey yok.Stres her hastalığın başı öncelikle bi derin nefes alıp sakinlesmeye çalış.

kızlar bende daha olmadım sabah test yaptım negatıf ne yapacagımı sasırdım kızlar yardım edın :KK43:
Canim adet olana kadar umudumuzu yitirmek yok. Bekle az daha sabret insallah diğer yaptığın testte çift çizgiyi yakalayacaksın.Rabbim büyük bu hayırlı günlerde insallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder.

FB_IMG_1452292085051.jpg

Back