- Konu Sahibi SareHumaNur
oysaki bu ay tam belirtileri yasamıstım.çok inanmıştım.demekki hersey kafada bitiyor.düsünce mekanizması tüm vücudu nasılda etkisi altına alıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de dün akşam yapmıştım fakat ondan öncesinde dışardaydım baya beklemişti idrarim hatta afedersin baskılıyordu beni tutmuştum ve dün fazlada su içememiştim varsa elinde sabah yine yapsaydın keşkebenimde bat 27 dün aksam test yaptım negatif.ama söyle yaptım.tuvale girdikten sonra esim testi getirdi.bente 2 bardak su içtim 40 dk bekledim az bisi çiz yaptım onla denedim.
Ben her ay bi belirti görüp aha hamileyim diyordum bi keresinde o kadar inanmışım ki midem bulanıyordu psikolojik sonra teste negatif görünce dedim artık ben umutlanmıcamoysaki bu ay tam belirtileri yasamıstım.çok inanmıştım.demekki hersey kafada bitiyor.düsünce mekanizması tüm vücudu nasılda etkisi altına alıyor.
senin pozitifmi çıktı.ama ben umudumu kestim ağrım arttı olurum birazdanCanım ben de dün akşam yapmıştım fakat ondan öncesinde dışardaydım baya beklemişti idrarim hatta afedersin baskılıyordu beni tutmuştum ve dün fazlada su içememiştim varsa elinde sabah yine yapsaydın keşke
Evet canım silik bi çizgi var bugün kan verdim bakalımsenin pozitifmi çıktı.ama ben umudumu kestim ağrım arttı olurum birazdan
hayırlısı olsun canım.insallah gönlüne göre çıkar.Allahın vardır bildiği.ben erken testlerden aldım.ucu çok kötü sevmedim onları tuhaf.5 lik daha iyi.Evet canım silik bi çizgi var bugün kan verdim bakalım
Amin inşallah kanda sonucu görmeden kesin diyeöıyorum bakalım hayırlısı.. hangisinde rahat edıyosan onu tercih et bence hepsi aynı şey zatenhayırlısı olsun canım.insallah gönlüne göre çıkar.Allahın vardır bildiği.ben erken testlerden aldım.ucu çok kötü sevmedim onları tuhaf.5 lik daha iyi.
canım tan testi yaptırdınmı sonuç pozitifmi
Biz elimizden geleni yapıyoruz bozma moealini canım. Sabahtan beri ben de kendimde degildim. Dedim napayım canımdan kıymetli mi? Allah verirse bir gün olacaka insallah..ben oldum arkadaşlar , biraz geliyor diğer ay yine ilacıma devam edicem. 3. Günü bi hormon testi yaptırıcam bakıcam duruma hormonlarda mı sıkıntı var acaba ? Bide ovulasyon testi alcam nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bi de öyle deneyeyim çok moralim bozuldu.
benimde bat yarın ama bugünde olabilir aksam idrar testi negatif.zaten karnım ağrıyor olcam yaBiz elimizden geleni yapıyoruz bozma moealini canım. Sabahtan beri ben de kendimde degildim. Dedim napayım canımdan kıymetli mi? Allah verirse bir gün olacaka insallah..
Ay ne güzel minnoşa bakın :) darısı başımaİlk resmimiz kesemizde göründü çok şükür
Sen al testi ben anlatırım sana nasıl olacağınıben oldum arkadaşlar , biraz geliyor diğer ay yine ilacıma devam edicem. 3. Günü bi hormon testi yaptırıcam bakıcam duruma hormonlarda mı sıkıntı var acaba ? Bide ovulasyon testi alcam nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bi de öyle deneyeyim çok moralim bozuldu.
Merhaba canim sen kan testi yaptırdım demissin sonuç açıklandı mı? Benim 5 günün var. Dün idrar testi yaptim ikisindede hafif pembelik vardi. Bugün de bir tane yaptın onda da hafif pembelik var. Acaba çok mu erken yaptın ben.Sen al testi ben anlatırım sana nasıl olacağını