- Konu Sahibi SareHumaNur
Üç gün kala öğrendim canım zaten varsa kanda çıkıyor birde erken gösteren idrar testi satılıyor eczanede benim ikisin de de çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 10 gün varya bekle Allah bekleÜç gün kala öğrendim canım zaten varsa kanda çıkıyor birde erken gösteren idrar testi satılıyor eczanede benim ikisin de de çıktı
Üç gün kala öğrendim canım zaten varsa kanda çıkıyor birde erken gösteren idrar testi satılıyor eczanede benim ikisin de de çıktı
Amin teşekkür ederiz inşallah K kokunhuzurmus ta bugün test yaptircak vardır bebis inşallah :)Rabbim hakkında hayırlısını versin canım 6 gün kala öğrenebilirsin en erken bilgin olsun canım
Kanaman olduğunda erkendi bugün yapsan çıkardı belki :)Laboquick vardı erken gebelik testi. Dayanamadım en son bi tane kalmıştı kanamadan sonra yaptım ama erken yaptm sanırım cıkmadı.
İnşallah kızlar haber verin olurmu Rabbim hayırlısını versin insallahAmin teşekkür ederiz inşallah K kokunhuzurmus ta bugün test yaptircak vardır bebis inşallah :)
Hadi insallah 14 15 i kanamam oldu. 4.gun bugun. Yeerlesme ise o kanama 3 4 gun sonra belli olurmus.insallah vardır ve Bugun cıksın lütfen dua edin bana.Amin teşekkür ederiz inşallah K kokunhuzurmus ta bugün test yaptircak vardır bebis inşallah :)
Amin senin de hayırlı olsun inşallah gebişsin dua isterim senden. :) kabul olurmus hamilelerin duası. Sen de hayırlı ve saglıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah. Teşekkür ederim.İnşallah kızlar haber verin olurmu Rabbim hayırlısını versin insallah
İnşallah canım yerleşme kanaması adet kanamasından cok farklı onu rahatlıkta ayırt edebilirsin genelde kahverengi yada açıkcası pembe oluyor adet kanaması gibi de yoğun değil günde bir ped dolmazHadi insallah bugun 14 15 i kanamam oldu. 4.gun bugun. Yeerlesme ise o kanama 3 4 gun sonra belli olurmus.insallah vardır ve Bugun cıksın lütfen dua edin bana.
Cok sağol canım insallah benim de daha çok Yen'i 2 haftalık falan daha kese göremedik o yüzden Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah sağlıklı sıhhatli bir şekildeAmin senin de hayırlı olsun inşallah gebişsin dua isterim senden. :) kabul olurmus hamilelerin duası. Sen de hayırlı ve saglıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah. Teşekkür ederim.
Evet öyleymiş. Ama biraz şüpheliyim. Pco var bende. Acaba onla mı alakalı diyorum kanama. Cunku ilk gun gece geldi kırmızı peceteede farkettim. Bi kac kez daha geldi gun icinde. Daha sonra ertesi gun de aksama. Doğru geldi su gibi pembemsi. Ped. Koydum adet oldum diye ama. Pede gecmedi.İnşallah canım yerleşme kanaması adet kanamasından cok farklı onu rahatlıkta ayırt edebilirsin genelde kahverengi yada açıkcası pembe oluyor adet kanaması gibi de yoğun değil günde bir ped dolmaz
Yaa hamile misin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)Cok sağol canım insallah benim de daha çok Yen'i 2 haftalık falan daha kese göremedik o yüzden Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde
O zaman yerleşme kanaması olabilir belki emin olmak icin bir hastaneye git canım kan tahlili ver en net orda çıkıyor çünküEvet öyleymiş. Ama biraz şüpheliyim. Pco var bende. Acaba onla mı alakalı diyorum kanama. Cunku ilk gun gece geldi kırmızı peceteede farkettim. Bi kac kez daha geldi gun icinde. Daha sonra ertesi gun de aksama. Doğru geldi su gibi pembemsi. Ped. Koydum adet oldum diye ama. Pede gecmedi.
Canım bana göre kesin yerlesme kanamasi gibi inşallah ta oyledir :)Evet öyleymiş. Ama biraz şüpheliyim. Pco var bende. Acaba onla mı alakalı diyorum kanama. Cunku ilk gun gece geldi kırmızı peceteede farkettim. Bi kac kez daha geldi gun icinde. Daha sonra ertesi gun de aksama. Doğru geldi su gibi pembemsi. Ped. Koydum adet oldum diye ama. Pede gecmedi.
Evet Can'ım hamileyim amin canım inşallah darısı basınızaYaa hamile misin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)
Bu akşam vericem kanama oldugu gun de verdim ya cok sabırsızım ilk defa kanama yasadım bu tarz. Ama çok erken davrandım biliyorum. O zaman 0.314 çıkmıştı. Pazar günü 14 uydu sanırım.O zaman yerleşme kanaması olabilir belki emin olmak icin bir hastaneye git canım kan tahlili ver en net orda çıkıyor çünkü
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum burdan ne zaman test yaptıracaksınCanım bana göre kesin yerlesme kanamasi gibi inşallah ta oyledir :)