Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

canım bence bisiyler var hafif gözüküyor erken yapmışsın saten 2 gün kala olsa olurdu.bence pozitife döncek bu görbak.
Ayyy insallah canim yaaa. Bir umut işte;( yaa benim fsh yuksek o yüzden bitkisel kürler kullanıyorum. Olursa Bu defa bebeğe zarar vermekten korkuyorum. 2 yıldır istiyoruz biz de nasip olmuyor Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin. Kendimi kandırmak istemiyorum Ama erken gebelik testi çok hafif belli ama fotoda tam net çıkmamış. Rabbim neyler neylerse güzel eyler;((

amin inşallah canım.ölüm gibi doğumunda vadesi var.biz burda bakma insanoğlu iste dertleşince hafifliyoruz yoksa istersen 24 saat konuş ne fayda.olacak olan yine ALLAHIN takdiri ve kaderimiz.

gunun gecmıs mı yoksa daha varmı bendemı yapsam acaba yoksa beklesem mı bugunun bıtmesını hafıf mıde bulantım var

Off benimde bat 26-27 acayip akıntım var kimi zaman şeffaf kimi zaman sarımsı adet oldum sanıyorum bi bakıyorum akıntı midem çok hafif bulanır gibi oluyor bide hayırlısı inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin:)

benim bu ay akıntı az ve sarı ama midem ve basım feci.ağrılarım geçti anlamadım.

Bişey sorucam bu aylardır deneme yapıp tutmayan arkadaşlarım doktora gittiğinizde neye bağlıyorlar nedenlerini yada her ay klasik bu ağrıları yaşadınız mı

benım bat bugun ıns olmam alsammı bende kızlar test acaba sarı akıntım var benım bıde gogus uclarım cok agrıyor sızce

Her zaman böyle gecikmelerin varsa bi gün Daha bekle istersen ama ben senin yerinde olsam kan tahlili yaptırırdım hemen

Kızlar belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen var mi çok umutsuzum

5 gün gecikme büyün belirtiler var ama sonuç 0.100 :) şaka gibi valla hayırlısı neyse o olsun demiştik buymuş:)
Ne gibi belirtilerin vardı canım bende hiç yok bat yarın 5 gun baya gecikmiş inşallah yükselir sonradan hepimize nasip olur annelik

Ne gibi belirtilerin vardı canım bende hiç yok bat yarın 5 gun baya gecikmiş inşallah yükselir sonradan hepimize nasip olur annelik

Sanmıyorum canım yükseleceğini.
Mide bulantısı, sık idrara çıkma, kasık ağrısı, baş dönmesi Vs. hepsi vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…