- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Ayyy insallah canim yaaa. Bir umut işte;( yaa benim fsh yuksek o yüzden bitkisel kürler kullanıyorum. Olursa Bu defa bebeğe zarar vermekten korkuyorum. 2 yıldır istiyoruz biz de nasip olmuyorcanım bence bisiyler var hafif gözüküyor erken yapmışsın saten 2 gün kala olsa olurdu.bence pozitife döncek bu görbak.
Aynn canim testte gozukuyor benimki 30mayis ama gözükmedi insallh kan testiyle kesin sonuclandirirsinEki Görüntüle 2000040 Acaba sadece ben mi goruyorum. Erken gebelik testi üsteki altaki normal test.
amin inşallah canım.ölüm gibi doğumunda vadesi var.biz burda bakma insanoğlu iste dertleşince hafifliyoruz yoksa istersen 24 saat konuş ne fayda.olacak olan yine ALLAHIN takdiri ve kaderimiz.Ayyy insallah canim yaaa. Bir umut işte;( yaa benim fsh yuksek o yüzden bitkisel kürler kullanıyorum. Olursa Bu defa bebeğe zarar vermekten korkuyorum. 2 yıldır istiyoruz biz de nasip olmuyorRabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin. Kendimi kandırmak istemiyorum Ama erken gebelik testi çok hafif belli ama fotoda tam net çıkmamış. Rabbim neyler neylerse güzel eyler;((
Eki Görüntüle 2000040 Acaba sadece ben mi goruyorum. Erken gebelik testi üsteki altaki normal test.
Ayy insallh hamilesindr canim biz ayni gunuz şu 5 günde geçer insallh biran önce
ne zaman senin günün canım benim 26-27 de .benimde midem sıkıntılı.oğlumda bulantım bukadar erken diildi sanırım 1 hafta adeti geçince başlamıştı bulantı.gunun gecmıs mı yoksa daha varmı bendemı yapsam acaba yoksa beklesem mı bugunun bıtmesını hafıf mıde bulantım var
benim bu ay akıntı az ve sarı ama midem ve basım feci.ağrılarım geçti anlamadım.Off benimde bat 26-27 acayip akıntım var kimi zaman şeffaf kimi zaman sarımsı adet oldum sanıyorum bi bakıyorum akıntı midem çok hafif bulanır gibi oluyor bide hayırlısı inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin:)
Benim hic belirtim yok 8 aydir korunmuyoz şu 4 aydir cok istiyorum 5 gun sonra batim bakalim neler olcakinşallah sende hamişsindir canım. sen ne zamandır istiyorsun ilk bebeğin mi olacak
senin belirtilerin varmı
Hayırlısı inşallahbenim bu ay akıntı az ve sarı ama midem ve basım feci.ağrılarım geçti anlamadım.
Ne gibi belirtilerin vardı canım bende hiç yok bat yarın 5 gun baya gecikmiş inşallah yükselir sonradan hepimize nasip olur annelik5 gün gecikme büyün belirtiler var ama sonuç 0.100 :) şaka gibi valla hayırlısı neyse o olsun demiştik buymuş:)
Ne gibi belirtilerin vardı canım bende hiç yok bat yarın 5 gun baya gecikmiş inşallah yükselir sonradan hepimize nasip olur annelik
Benim hic belirtim yok 8 aydir korunmuyoz şu 4 aydir cok istiyorum 5 gun sonra batim bakalim neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?