- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
İns olmazsn cnm ind hamlesnfr artk birileri olsun gerckten her ay hepmz husran artk ins bizlerde mutlu oluruz bu sefer bebeklrmz hakknda konsrz insCanım bana da 1 yıl oldu yeni. Ben de kalamadım. Pco var bende. Sende var. Mıydı. Simdi son umut sağlık ocağına gidiyorum. Bugun de cıkmazsa umudumu kesicem. Ben adetim de su gun kesin gelir diyemiyorum zaten düzensiz öyle de bi sıkıntı var. Ama bugün bat.
27 batNe zamn batin
BENİMDE AYNIHADİ HAYIRLISI .BENDE BULANTIDA VAR AMA KUSCAK GİBİ DEĞİL.DERİNDEN AZcanım hayırlı olsun sevgı _2108 benımde bugun bat 25 mayıs ıns olmam ama akıntım sarı gıbı aedet habercısımı acaba
Öyle deme kuzum benimde ilk bebeğim olcak olursa ilk denemem daha bende korkuyorum olmaz diye ama yapacak bişi yok normal insanlar da bile 6-7 denemede olabiliyormuşbende hıc yok bulantı belım agrıyor sadece kızlar ıns hamıle kalırız bu bebege cok ıhtıyacım var benım yasam sebebım olacak cunku
Canım ya inşallah hamilesindir.Dua edicem sana özelliklebende hıc yok bulantı belım agrıyor sadece kızlar ıns hamıle kalırız bu bebege cok ıhtıyacım var benım yasam sebebım olacak cunku
Kasıntı yanma vs de olur sanırım enfeksiyon olsa. Ben de bugün temizlik yaptım kaç saattir ayaktayım normalde agrımın artması lazımdı regle yakın ayakta olduğum zaman ama ne agrı var ne de kahvemsi bi akıntı bakalım ne olacak sonumuz..Benimde sarı akıntım başladı bugun az önce lavobaya gittim beyaz peçete sarımsı oldu nieki acaba,enfeksiyonmu
Haber veririm tabiki canım. Ben de seni takipteyim canım:)Canim benim insallah. Yarin idrar ve kan testi yapmayi düsünüyorum. Hakkimizda hayirlisi artik..
İnşallah canım yaşın kaç?benım hıc adaetım geckmez sadece gecen ay bır gun gecıktı eger bugun ve yarını atlatırsam ıns rabbım hepımıze nasıp netsın ıns
Ayy insallh hamilesindr canim biz ayni gunuz şu 5 günde geçer insallh biran önceMERHABA HANIMLAR BENİMDE BAT 30 MAYIS
BENDE SULU YAPIŞKAN AKINTI VE SAĞ KASIKTA BATMA VAR
GÖĞÜSLERDE HİÇ BELİRTİ YOK
ANLAYACAĞINIZ RABBİMDEN HAYIRLISINI DİLİYORUM
İNŞALLAH MELEĞİM GELMİŞTİR
canım bence bisiyler var hafif gözüküyor erken yapmışsın saten 2 gün kala olsa olurdu.bence pozitife döncek bu görbak.Eki Görüntüle 2000040 Acaba sadece ben mi goruyorum. Erken gebelik testi üsteki altaki normal test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?