Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

vala bende esımden ıstedım al dıye aldım ama cesaret edıp yapamıyorum yarını beklecem sankı adet olacam gıbı sancılarım var :KK43:

Meraba kizlar Şimdiden belirtileriniz var mı varsa neler ? Inşallah bu ay bebislerimiz olsun burda :) :anneadayı::KK200:
S SareHumaNur 29 mayıs
@kokunhuzurmus 25 mayıs
@ilkduyansenol 26 mayıs
@Aytekozlem 20 Mayıs :anneadayı::nazar:
@Yasmnn__ 27 mayıs
Shopareekiz Shopareekiz 27 mayıs
@mi-nick 25-26 mayıs
@AYSENUREMRAH 30 mayıs
@Lknrokan35 1 Haziran
@maviturna 26 mayıs
@kizilcik26 28 mayıs
E Elasu 26 mayıs
@yasmince 29 mayıs
@YefeM 29 mayıs
@busraangell 20 mayıs
G gokce41 1 haziran
@Kumsall Denizz 20 mayıs
P padilican 26 mayıs
@maystory 24 mayıs
Esmahan38 Esmahan38 27 mayıs
F filiz selvi 25 mayıs
G Gulcegunce 31 mayıs
@Englishteachersdf 21 mayıs :anneadayı::nazar:
S Sevkop182 27 mayıs
Bende varim 31 mayıs :)

canım bende gördüm kaç günün var adete
rabbim hayırlısı ile kesinleştirsin sonucunu tebrik ederim bir tanem
Canim mesajini yeni gordum. Benim adete 6 gun var. Insallah ama hiç umudum yok sanki birkaç gün sonra tekrar yaptığımda hafif pembelik bile olmaz diye çok uzuluyorum. Rabbim büyük hayirlisi ne bileyim. 2 yıldır istiyoruz. Fsh yüksek olduğu için olmuyor. Saracoglunun kurunu kullanıyorum bu ay. Rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eder.

Canim mesajini yeni gordum. Benim adete 6 gun var. Insallah ama hiç umudum yok sanki birkaç gün sonra tekrar yaptığımda hafif pembelik bile olmaz diye çok uzuluyorum. Rabbim büyük hayirlisi ne bileyim. 2 yıldır istiyoruz. Fsh yüksek olduğu için olmuyor. Saracoglunun kurunu kullanıyorum bu ay. Rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eder.
Fsh kaçtı canım ? Bende bi ara fsh 16 oldu sonra ilaçlarla düzeldi bi daha hiç çıkmadı

Çok radikal bir karar aldım :D Pazartesi sahurda test yapıcam :) Batım da Perşembe günü yine 4 kala yapmış olucam çıkacaksa zaten çıkar risk budur :D Pazartesi vitamin iğnem var test sonucuna göre oruç tutmucam :))

Kızlar bakın ben ınanamıyorum

Eklentiler

• IMG_0856.JPG
    IMG_0856.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 57
Suan hiç agrım yok ara ara sağ kaşığımda bar ayağıma vuran ama hiç kahvemsi akıntı falan Yok birde yaklaşık 1 haftadır vücudum sıcak yanıyor
Hmm yine de varmış canım senin belirtin bnm bat yarın ama hiç belirti yok o yüzden sordum canım yanlış anlama

Back