• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

vala bende esımden ıstedım al dıye aldım ama cesaret edıp yapamıyorum yarını beklecem sankı adet olacam gıbı sancılarım var :KK43:

Meraba kizlar Şimdiden belirtileriniz var mı varsa neler ? Inşallah bu ay bebislerimiz olsun burda :) :anneadayı::KK200:
S SareHumaNur 29 mayıs
@kokunhuzurmus 25 mayıs
@ilkduyansenol 26 mayıs
@Aytekozlem 20 Mayıs :anneadayı::nazar:
@Yasmnn__ 27 mayıs
Shopareekiz Shopareekiz 27 mayıs
@mi-nick 25-26 mayıs
@AYSENUREMRAH 30 mayıs
@Lknrokan35 1 Haziran
@maviturna 26 mayıs
@kizilcik26 28 mayıs
E Elasu 26 mayıs
@yasmince 29 mayıs
@YefeM 29 mayıs
@busraangell 20 mayıs
G gokce41 1 haziran
@Kumsall Denizz 20 mayıs
P padilican 26 mayıs
@maystory 24 mayıs
Esmahan38 Esmahan38 27 mayıs
F filiz selvi 25 mayıs
G Gulcegunce 31 mayıs
@Englishteachersdf 21 mayıs :anneadayı::nazar:
S Sevkop182 27 mayıs
Bende varim 31 mayıs :)

canım bende gördüm kaç günün var adete
rabbim hayırlısı ile kesinleştirsin sonucunu tebrik ederim bir tanem
Canim mesajini yeni gordum. Benim adete 6 gun var. Insallah ama hiç umudum yok sanki birkaç gün sonra tekrar yaptığımda hafif pembelik bile olmaz diye çok uzuluyorum. Rabbim büyük hayirlisi ne bileyim. 2 yıldır istiyoruz. Fsh yüksek olduğu için olmuyor. Saracoglunun kurunu kullanıyorum bu ay. Rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eder.

Canim mesajini yeni gordum. Benim adete 6 gun var. Insallah ama hiç umudum yok sanki birkaç gün sonra tekrar yaptığımda hafif pembelik bile olmaz diye çok uzuluyorum. Rabbim büyük hayirlisi ne bileyim. 2 yıldır istiyoruz. Fsh yüksek olduğu için olmuyor. Saracoglunun kurunu kullanıyorum bu ay. Rabbim insallah bana ve isteyen herkese nasip eder.
Fsh kaçtı canım ? Bende bi ara fsh 16 oldu sonra ilaçlarla düzeldi bi daha hiç çıkmadı

Çok radikal bir karar aldım :D Pazartesi sahurda test yapıcam :) Batım da Perşembe günü yine 4 kala yapmış olucam çıkacaksa zaten çıkar risk budur :D Pazartesi vitamin iğnem var test sonucuna göre oruç tutmucam :))

Kızlar bakın ben ınanamıyorum

Eklentiler

• IMG_0856.JPG
    IMG_0856.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 55
Suan hiç agrım yok ara ara sağ kaşığımda bar ayağıma vuran ama hiç kahvemsi akıntı falan Yok birde yaklaşık 1 haftadır vücudum sıcak yanıyor
Hmm yine de varmış canım senin belirtin bnm bat yarın ama hiç belirti yok o yüzden sordum canım yanlış anlama

Back