- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Hadi ya bu kadar belirti ye yok çıkması şaşırtıyor insanı hayırlısı olsun canım ne zamandan beri istiyosunuz 1 seneyi geçti bizim olmuyoSanmıyorum canım yükseleceğini.
Mide bulantısı, sık idrara çıkma, kasık ağrısı, baş dönmesi Vs. hepsi vardı.
5 gün gecikme büyün belirtiler var ama sonuç 0.100 :) şaka gibi valla hayırlısı neyse o olsun demiştik buymuş:)
Valla benim hiç belirtim yoktu her an hasta olcakmısım gibiydi ama olmadım hamileyim:)Ne gibi belirtilerin vardı canım bende hiç yok bat yarın 5 gun baya gecikmiş inşallah yükselir sonradan hepimize nasip olur annelik
9 aydır deniyorum geçen ay doktora gittim hiç bi sorun yok illa istiyosan adetinde gel klomen tedavisi yapalım dedi ama ben bu ay olmadım :)Bişey sorucam bu aylardır deneme yapıp tutmayan arkadaşlarım doktora gittiğinizde neye bağlıyorlar nedenlerini yada her ay klasik bu ağrıları yaşadınız mı
Ay insallah canım ya umut oldun bak şimdi bana :)Valla benim hiç belirtim yoktu her an hasta olcakmısım gibiydi ama olmadım hamileyim:)
Ben de korkuyorum valla.. bi yanım da kalk git al şimdi yap diyoramanın herkes tek tek dökülüyor sıra bana geliyr valla yapmıcam ben.korkuyorum test yapmaya.
canım senin bat nezamanBen de korkuyorum valla.. bi yanım da kalk git al şimdi yap diyor
tebrik ederim arkadaşım sağlıkla rabbim kucağında göstersin yavrunu9 aydır deniyorum geçen ay doktora gittim hiç bi sorun yok illa istiyosan adetinde gel klomen tedavisi yapalım dedi ama ben bu ay olmadım :)
Ya yarın ya da 27 :)canım senin bat nezaman
Teşekkür ederim Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallahtebrik ederim arkadaşım sağlıkla rabbim kucağında göstersin yavrunu
3 4 gün geçmeden yapmayın test yoksa hayal kırıklığı oluyor :)bende korkuyorum ya benım bat bugun ıns olmam canlar sıze burda mujde verırım dua edın kızlar bana ne olur bu bebek benım umudum olacak
Sen yapmış mıydın kuşum battan önce3 4 gün geçmeden yapmayın test yoksa hayal kırıklığı oluyor :)
Daha önceki aylarda yapmıştım 2 kere :) en son dedim 3.yü beklicem öyle yapıcam 5 gün geçti yaptım öyle çıktı çok şükürSen yapmış mıydın kuşum battan önce
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle :) ben birebir hastalık belirtilerini yaşadım karın agrılarım göğüs agrılarım vardıtebrık ederım canım bızede dua et belırtılerın neydı acaba bızımle paylasırmısın
Bende ilk defa bu ay erkenden yapmadım.ama 5 gün geçmesinide bekleyemem:))))Daha önceki aylarda yapmıştım 2 kere :) en son dedim 3.yü beklicem öyle yapıcam 5 gün geçti yaptım öyle çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?