Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ben hemem regl günüm de test yapmak istiyorum pozitif çıkarsada kanda baktırıp 5-6 haftalık olunca doktora gitmek istiyorum boşuna erken gidip keseyi görmeden dönmek istemiyorum.. Nasılda plan yapmışım di mi

Kızlar bata 3 gün var ve ayaklarım buzzzz bi türlü isitamiyorum.. hamileilk belirtisi diyorlar ayak üşümesine sizlerde de var mı bu durum ?

Ben karar verdim yarın kan vermeye gideceğim.Çünkü göğüslerimde şişlik yanma var.Baş ağrısı mide bulantısı.Kasıklarımda hareketlilik arada sancı var.Belim çok az ağrıdı.Ayak üşümesini saymıyorum.Çünkü hep üşür ayaklarım.Amaaaa bi şey soracam kızlar.Bu kadar belirti için önce idrar testi yapsammıki??

Çizgi ilk başta silik sonra netleşebiliyo çok siliksede erken yaptısan silik çıkabilir benimki sonradan netleşti arkadaşımında inanılmaz silikti ama hamileydi allah gönlüne göre versin canım

Bu kadar belirti varsa tabiki yap hamilek belirtisi regl belirtisi ile hemen hemen aynı inş güzel haberler verirsin ☺

Bu kadar belirti varsa tabiki yap hamilek belirtisi regl belirtisi ile hemen hemen aynı inş güzel haberler verirsin ☺
Bat tarihim 28-29 olduğu için çıkarmı acaba diye tereddüt te kaldım.İşin en komik tarafı ben bunları hiç yaşamadım.İlk oğlumda Rabbime şükür çok beklemedik.İkinci oğlum plansız sürpriz yumurta oldu.İki sene önce kimyasal gebelik yaşadım. Ama bu belirti bekleme işi beni yordu.Rabbim isteyeni hiç bekletmesin.

Geceleri ter basıyor..gü boyu ayaklarım buzzz ve dün gece mide bulantısiyla uyandım afedersiniz öğurdum resmen..şimdide kasigimda hafif adet ağrısı gibi ağrı var kafam çok karışık hayırlısı

Benimde akıntı var zaman geçtikçe göğüslerde şişkinlik te başladı kızlar inşallah oluruz ya

Canim ayni seyler bende de var adetime 2 gun var dun dayanamayip idrar testi yaptim negatif umudunu kirmak istemem ama belirtiler psikolojik olabiliyor bende cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…