- Konu Sahibi SareHumaNur
-
ya batma diilde yanma oluyor bende bide dolu gibi su dolmus gibi özellikle nefes alıp verriken esnemiyorRabbim hepimize çocuklar versin inşallah ya bende hala bekliyorum zaman geçmiyor idrar da negatif görünce üzülüyorum bat un geçmesini bekliyorum zamanda geçmiyor ama kasıklarımda batmalar da oluyor gaz mı acaba
Akıntılar varmı canım hala Şen'de aynı battayız çünküya batma diilde yanma oluyor bende bide dolu gibi su dolmus gibi özellikle nefes alıp verriken esnemiyor
akıntı yok .geçen ay yoğun akıntı oldu sonra adet oldum.Akıntılar varmı canım hala Şen'de aynı battayız çünkü
NE İLACIakıntı yok .geçen ay yoğun akıntı oldu sonra adet oldum.
Bende pco var bide e2 hormonum yüksekti duğhaston verdi 2. Kutum ama gebeliğe zararı yokmuşNE İLACI
NE ZAMAN BAKTIRCANBat 29 mayıs ama bende hcg ye hemen baktırmak istiyorum. Çünkü pozitifse pıhtılaşma için iğne kullanacağım.tekrar bir düşğk yaşamak istemiyorum
Belki de gebeliğin etkisiya kasık yanması olan varmı niye bende bukadar fazla.bende bir sorun var sanırım.kistmi acaba
Bat ne zaman canımkanıma girmeyin ne olur ya günümü bekliycem
Bat 29 mayıs ama bende hcg ye hemen baktırmak istiyorum. Çünkü pozitifse pıhtılaşma için iğne kullanacağım.tekrar bir düşğk yaşamak istemiyorum
Bnm 1 Haziran ben de pıhtılaşma var bugün tedbir için corasprin e başladımBat 29 mayıs ama bende hcg ye hemen baktırmak istiyorum. Çünkü pozitifse pıhtılaşma için iğne kullanacağım.tekrar bir düşğk yaşamak istemiyorum
benimde ağrım var göğüslerim acısı geçiyor sankiühüüüüüüüüüü.ama feci kasık yanma .işçiler inşaat yapıyor sankiAdet olcam galiba kasığım ağrıyor şişkinlik ve bulantı var umudum azalıyor gibi regle 8 gün var
26 mayısBat ne zaman canım
8 gün erken değilmi kuzum regl e daha çok varAdet olcam galiba kasığım ağrıyor şişkinlik ve bulantı var umudum azalıyor gibi regle 8 gün var
Negatif düşünmek Yokkkkk :)benimde ağrım var göğüslerim acısı geçiyor sankiühüüüüüüüüüü.ama feci kasık yanma .işçiler inşaat yapıyor sanki
Off günümüz gelse de test yapsak rahatlasak yanma yok ben de canım da içten bir ağrı var sonumuz ne olcak acep :/benimde ağrım var göğüslerim acısı geçiyor sankiühüüüüüüüüüü.ama feci kasık yanma .işçiler inşaat yapıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?