Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Rabbim hepimize çocuklar versin inşallah ya bende hala bekliyorum zaman geçmiyor idrar da negatif görünce üzülüyorum bat un geçmesini bekliyorum zamanda geçmiyor ama kasıklarımda batmalar da oluyor gaz mı acaba
ya batma diilde yanma oluyor bende bide dolu gibi su dolmus gibi özellikle nefes alıp verriken esnemiyor

Ay Allah hadi bakalım benim az az var ama kullandığım ilaçlardan olabilir ilacın da etkileri olabilir ilk denemem hiç bilmiyorum

Bat 29 mayıs ama bende hcg ye hemen baktırmak istiyorum. Çünkü pozitifse pıhtılaşma için iğne kullanacağım.tekrar bir düşğk yaşamak istemiyorum

Adet olcam galiba kasığım ağrıyor şişkinlik ve bulantı var umudum azalıyor gibi regle 8 gün var

benimde ağrım var göğüslerim acısı geçiyor sankiühüüüüüüüüüü.ama feci kasık yanma .işçiler inşaat yapıyor sanki
Off günümüz gelse de test yapsak rahatlasak yanma yok ben de canım da içten bir ağrı var sonumuz ne olcak acep :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…