- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 34
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Karnımın alt kısmı ağrımaya başladı oturdukca özellikle. Ve ayaklarım cok üşüyor hic ısınmıyor diyebilirim. Ve cok uyku halim var uykuya düşkünüm ama bu istegim dısında oluyor. Arada da sag kasıgım sancıyo. Ama ben çok erken test yaptırdım bu ay cok yıprattım kendimi. Umudum falan yok yani.benımde bat 25 mayıs
Öyle tabiki de ama yine de ben önce test yapardım orada pozitif görürsem kana başvururdum yoksa her ay kan aldırmak zorunda kalırdımTesti gecikme başladıktan sonra denemedim. Canım en güzeli kanda sonu,u görmek.
Test yapsam çıksa acaba mı derim çıkmasa yine acaba mı derim en iyii kesin bilgi.
Kanda bile çıkmayıp birkaç hafta sonra çıktığı oluyor.
Var cnm 3 gun olmadm:)Gecikmen varmı
Kız aynıyız he bende hastnye gttgmde durmdm kask agrsndan agrm bir gelyr bir gdyr :))) hadi bakalm cnm kan verdm ben ama daha ckmamsBugün gecikmemin 3.günü hala regl olmadjm. Belirtim çok :)
Ayrıca kasık agrılarım artmaya başladı.
24 Mayısta kan vericem.
Ayrıca en fazla 32.günde olurdum bugün 32.gün ve olmadım
Kız aynıyız he bende hastnye gttgmde durmdm kask agrsndan agrm bir gelyr bir gdyr :))) hadi bakalm cnm kan verdm ben ama daha ckmams
Kıızz biz de o uygulamaya göre çalıştıkUygulamanın adını yazmamışım flo
Kız aynıyız he bende hastnye gttgmde durmdm kask agrsndan agrm bir gelyr bir gdyr :))) hadi bakalm cnm kan verdm ben ama daha ckmams
Kızlar ckmsdı devlet hastnesnde ne zm ckyr kqn tesyi acil ya ??Cıkınca haber et bizlere cnm :)
Denedim onu canım tutarsa uygulamaya boş bol yıldızlar kalpler :)Kızlar ben telefonda bi uygulama var regl döneminizi takip ediyo o uygulamada hangi günler denerseniz şansınız yüksek beya düşük söylüyo biz ona göre denedik şansa oldu denemekte fayda var ☺ hadi inş
Benmde cnm durmdn birsyler istyr cnn ya:) o degl ilk defa oluyr kask agrı cektgmde kanm gelrdi bu sefer gelmyr anlmdm yaBen 24 ünü bekliyorum ama o güne kadar hastanelik olmazsam iyidir. Gerçekten ya ciddi anlamda üşüttüm frlan bşyler var hastayım.
Yada hamileyim. Ama hamileysem eger sevindikten hemen sonra evi çubuk kraker fabrikasına çeviricem.
1.5 saate çıkar canım,internetten görebilirsin.Kızlar ckmsdı devlet hastnesnde ne zm ckyr kqn tesyi acil ya ??
Benım sabah verdım testimi ogreden sonra 3 bucuk gibi sonucu aldım. Sanırım artık devlet hastanelerinde sonucu gostermıyorlar ınternetten sen gidip alıyorsun. Ayrıca ogleden sonra verdiysen sonucu yarın alırsınKızlar ckmsdı devlet hastnesnde ne zm ckyr kqn tesyi acil ya ??
Cnm ben acilden aksm verdm kan soncu is ckısı nrmlde ckması gerekmyrmuBenım sabah verdım testimi ogreden sonra 3 bucuk gibi sonucu aldım. Sanırım artık devlet hastanelerinde sonucu gostermıyorlar ınternetten sen gidip alıyorsun. Ayrıca ogleden sonra verdiysen sonucu yarın alırsın
Baktm ckmadı cnm bir saat daha beklym bari senle belrtlermz hep aynı ins vardr yoksada uzulmylm hayrlısı boleyms rabbim olmayanlara versn1.5 saate çıkar canım,internetten görebilirsin.
Acilde hemen cıkarCnm ben acilden aksm verdm kan soncu is ckısı nrmlde ckması gerekmyrmu
Cnm ben acilden aksm verdm kan soncu is ckısı nrmlde ckması gerekmyrmu
Senın varmı bebişin?Baktm ckmadı cnm bir saat daha beklym bari senle belrtlermz hep aynı ins vardr yoksada uzulmylm hayrlısı boleyms rabbim olmayanlara versn
Girilmems sisteme cnm bende onu beklyrm bekleyemdm kasık agrm cok vardı hem sınr oldm birsy soramyrsn ilglnmyrlar ondn cnm eger ckmazsa yrn mecburi gdcgm orsyaAcilde hemen cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?