Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

benımde bat 25 mayıs
Karnımın alt kısmı ağrımaya başladı oturdukca özellikle. Ve ayaklarım cok üşüyor hic ısınmıyor diyebilirim. Ve cok uyku halim var uykuya düşkünüm ama bu istegim dısında oluyor. Arada da sag kasıgım sancıyo. Ama ben çok erken test yaptırdım bu ay cok yıprattım kendimi. Umudum falan yok yani.

Öyle tabiki de ama yine de ben önce test yapardım orada pozitif görürsem kana başvururdum yoksa her ay kan aldırmak zorunda kalırdım hayırlısı olsun inşallah güzel haberi alırsın

Bugün gecikmemin 3.günü hala regl olmadjm. Belirtim çok :)
Ayrıca kasık agrılarım artmaya başladı.
24 Mayısta kan vericem.
Ayrıca en fazla 32.günde olurdum bugün 32.gün ve olmadım
Kız aynıyız he bende hastnye gttgmde durmdm kask agrsndan agrm bir gelyr bir gdyr :))) hadi bakalm cnm kan verdm ben ama daha ckmams

İşten yeni geliyorum.. Yolda midem bulunmaya başladı utanmasam istifra edicem o derece.
Kendimi eve zor attım. Eşim çalışıyor. Ay varsa çıksın yoksa gelsin regl.
Bu böyle nedir ya

Bnm de bugün saçma sapan bir mide bulantım vardı anlatamam neyle ilgili bilemem de berbat bi durumdu :/

Kız aynıyız he bende hastnye gttgmde durmdm kask agrsndan agrm bir gelyr bir gdyr :))) hadi bakalm cnm kan verdm ben ama daha ckmams

Ben 24 ünü bekliyorum ama o güne kadar hastanelik olmazsam iyidir. Gerçekten ya ciddi anlamda üşüttüm frlan bşyler var hastayım.
Yada hamileyim. Ama hamileysem eger sevindikten hemen sonra evi çubuk kraker fabrikasına çeviricem.

Kızlar ben telefonda bi uygulama var regl döneminizi takip ediyo o uygulamada hangi günler denerseniz şansınız yüksek beya düşük söylüyo biz ona göre denedik şansa oldu denemekte fayda var ☺ hadi inş
Denedim onu canım tutarsa uygulamaya boş bol yıldızlar kalpler :)

Benmde cnm durmdn birsyler istyr cnn ya:) o degl ilk defa oluyr kask agrı cektgmde kanm gelrdi bu sefer gelmyr anlmdm ya kan testide cknadı merk etme olmzsn kanda kesn cksr senn cnm

Kızlar ckmsdı devlet hastnesnde ne zm ckyr kqn tesyi acil ya ??
Benım sabah verdım testimi ogreden sonra 3 bucuk gibi sonucu aldım. Sanırım artık devlet hastanelerinde sonucu gostermıyorlar ınternetten sen gidip alıyorsun. Ayrıca ogleden sonra verdiysen sonucu yarın alırsın

Benım sabah verdım testimi ogreden sonra 3 bucuk gibi sonucu aldım. Sanırım artık devlet hastanelerinde sonucu gostermıyorlar ınternetten sen gidip alıyorsun. Ayrıca ogleden sonra verdiysen sonucu yarın alırsın
Cnm ben acilden aksm verdm kan soncu is ckısı nrmlde ckması gerekmyrmu

Cnm ben acilden aksm verdm kan soncu is ckısı nrmlde ckması gerekmyrmu

Evet çıkması gerekiyor en fazla 2 saate.
Belkide bekletip daha sonra kan verenler Çoğalınca yolladılar.
Sisteme girince sol kısımda sonuç Vs yazıyor oraya iyice baktın dmi emin misin çıkmadığına canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…