- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Bizim ilk denememix. Daha önce ben hiç korunmadım hap Vs. İçmedim.Baktm ckmadı cnm bir saat daha beklym bari senle belrtlermz hep aynı ins vardr yoksada uzulmylm hayrlısı boleyms rabbim olmayanlara versn
Anladmm cnm. Hayırlısı olsunGirilmems sisteme cnm bende onu beklyrm bekleyemdm kasık agrm cok vardı hem sınr oldm birsy soramyrsn ilglnmyrlar ondn cnm eger ckmazsa yrn mecburi gdcgm orsya
Baktm cnm hicbrsy yazmamslar yaEvet çıkması gerekiyor en fazla 2 saate.
Belkide bekletip daha sonra kan verenler Çoğalınca yolladılar.
Sisteme girince sol kısımda sonuç Vs yazıyor oraya iyice baktın dmi emin misin çıkmadığına canım?
Mıden bulanyr mu cnm benm yok benm hespldgma gre daha 3 haftalk cnm cnku biz adetten snrs olmadk yumrtlamaya yakn oldk anlcnBizim ilk denememix. Daha önce ben hiç korunmadım hap Vs. İçmedim.
Olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun. Tabi ama varsa eger hemen öğrenmek istiyorum çübkü radyasyonlu ortamda çalışıyorum.
Ayrıca mide bulantısı en katlanamadıgım şey. Eger yoksa ilaç felan bşylerle şunu halletmem lazım. Bu gidişle midem dayanmayacak
Baktm halen ckmams cnm ya hayrlısı dylmAnladmm cnm. Hayırlısı olsun
1 saate çıkması lazım. Bazen erken bile çıkıyor ben bi çok kez kan testi Yaptırdım acilde.Baktm halen ckmams cnm ya hayrlısı dylm
Bence arasana bi bakalım ne dicekler1 saate çıkması lazım. Bazen erken bile çıkıyor ben bi çok kez kan testi Yaptırdım acilde.
Ama devlet cnm bu bskyrm sms ckmyr1 saate çıkması lazım. Bazen erken bile çıkıyor ben bi çok kez kan testi Yaptırdım acilde.
Canım bence yarına diye bırak kendini stres yapma herşey olacağına varır sabah çıkmış olur inşallah :)Ama devlet cnm bu bskyrm sms ckmyr
Cnm gostermıyprlar sonuçları artık ınternette ben oyle biliyorum birtek saglık ocagı sonucları cıkıyorAma devlet cnm bu bskyrm sms ckmyr
Artk yrn gder alrm npym:) inan stres ypmyrm cnm sdce yaln solmlri snrmi nozduCanım bence yarına diye bırak kendini stres yapma herşey olacağına varır sabah çıkmış olur inşallah :)
Galba sen haklsn cnm ya yrn gder alrm testi sistmde yok cnluCnm gostermıyprlar sonuçları artık ınternette ben oyle biliyorum birtek saglık ocagı sonucları cıkıyor
Evet canım yarın gidip al madem mecbur :)Artk yrn gder alrm npym:) inan stres ypmyrm cnm sdce yaln solmlri snrmi nozdu
Evet söylediğim devlet hastanesi için geçerli cnm.Ama devlet cnm bu bskyrm sms ckmyr
2 gun once ben internetten baktım yani sonucuma. Ama 2 günde değiştiyse bilemicem.Cnm gostermıyprlar sonuçları artık ınternette ben oyle biliyorum birtek saglık ocagı sonucları cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?