Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Baktm ckmadı cnm bir saat daha beklym bari senle belrtlermz hep aynı ins vardr yoksada uzulmylm hayrlısı boleyms rabbim olmayanlara versn
Bizim ilk denememix. Daha önce ben hiç korunmadım hap Vs. İçmedim.
Olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun. Tabi ama varsa eger hemen öğrenmek istiyorum çübkü radyasyonlu ortamda çalışıyorum.
Ayrıca mide bulantısı en katlanamadıgım şey. Eger yoksa ilaç felan bşylerle şunu halletmem lazım. Bu gidişle midem dayanmayacak

Baktm cnm hicbrsy yazmamslar ya off off

Merhaba kızlar benim bat 31 mayis. Hiç umudum yok ama Nasip insallah güzel haberler veririm sizlere olursa.sogan suyu çörek otu yagi denemediğim şey kalmadı bu ay şurada hayit suyu ve aslanpençesi var (benim fsh yuksek ). Ayrıca menagon igne yazmıştı doktor, perşembe günü de catlatma iğnesi vurundum. Gorelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler.

Merhaba kızlar benim bat 31 mayis. Hiç umudum yok ama Nasip insallah güzel haberler veririm sizlere olursa.sogan suyu çörek otu yagi denemediğim şey kalmadı bu ay sirada hayit suyu ve aslanpençesi var (benim fsh yuksek ). Ayrıca menagon igne yazmıştı doktor, perşembe günü de catlatma iğnesi vurundum. Gorelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler.

Mıden bulanyr mu cnm benm yok benm hespldgma gre daha 3 haftalk cnm cnku biz adetten snrs olmadk yumrtlamaya yakn oldk anlcn

bu nasıl bı tahlıl canım ya cıkmıyor benım gecen hemen cıktı tabı doktor gozumun ıcıne bakıp gebe degılsınız dedı ne kadar zorrrrrrr

Tahlili verdikten bir saat sonra doktor ekranına düşüyor devlet hastanesin de eğer acilden verdi iseniz çoktan çıkması lazımdı

Kızlar belirti olarak karnım biraz şişkin gaz da olabilir ama devamlı akıntı geliyor sizde devam eden akıntı varmı ? Bi de iştah açıldı mı hiç az da olsa ? 27 sine kadar kan testini zor bekleyeceğim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…