- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 36
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Canım bişey olacağını sanmıyorum inşallah hamile kalırsınKızlar ayıp olcak ama bişi sorucam mesela biz en son 16 mayıs ta ilişkiye girdik yumurtlama günümü bilmediğim icin bugünde girdik bişi olur mu
Çıkar canımKzlar verdm bole berbat bir devlet hastnesi yok kmseye brsy sormya gelmyr ilgszlr kan verdm cktm agrm cok vardı barkod numrsnı aldm intrnte ckqr deme ?
Icm rahtldı cnm orya gtmeme grk klmdı ins ogrenrm ancu bgnÇıkar canım
Bence de bir sorun olmaz canım zannetmiyorumKızlar ayıp olcak ama bişi sorucam mesela biz en son 16 mayıs ta ilişkiye girdik yumurtlama günümü bilmediğim icin bugünde girdik bişi olur mu
İnşallah kanında çıkar çok heyecan ve stres yapmaIcm rahtldı cnm orya gtmeme grk klmdı ins ogrenrm ancu bgn
Cnm hayrlısnı istyrm hyecnlı deglm hayrlıdı neyse o olsn cnm eger deglsemdw oluym viran once inann beklmk cok zor gecn sy yasamstmİnşallah kanında çıkar çok heyecan ve stres yapma
Ahhh @busraangell o beklemek ne kadar zor İnan burda hepimiz çok iyi biliyoruz inşallah mutlu sonuçlarını hepimiz göreceğiz birbirimize destek olacağız sana dua ediyorum şu an hepimize dualar ediyorumCnm hayrlısnı istyrm hyecnlı deglm hayrlıdı neyse o olsn cnm eger deglsemdw oluym viran once inann beklmk cok zor gecn sy yasamstm
Çok sağolun yaCanım bişey olacağını sanmıyorum inşallah hamile kalırsın
Canm inann bende edyrm hepinize hele hamlysem burda liste yaptgm arkdslra dua okucm bol bol ins dger aya alrsnz iyi hsberlr cnm hepnz bende olmazsm bende slrm ins baklm hyrlısıyls beklyrm bakmdm yemk yiyecgm ev islrni halledym snra bakcm cnm :)) hepnz iyi destek oldnz banaAhhh @busraangell o beklemek ne kadar zor İnan burda hepimiz çok iyi biliyoruz inşallah mutlu sonuçlarını hepimiz göreceğiz birbirimize destek olacağız sana dua ediyorum şu an hepimize dualar ediyorum
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz kuzular inşallah hepimizin Bebişleri olurCanm inann bende edyrm hepinize hele hamlysem burda liste yaptgm arkdslra dua okucm bol bol ins dger aya alrsnz iyi hsberlr cnm hepnz bende olmazsm bende slrm ins baklm hyrlısıyls beklyrm bakmdm yemk yiyecgm ev islrni halledym snra bakcm cnm :)) hepnz iyi destek oldnz bana
İns olur cnm hepmz kısmett :)) kzlar size tek dcgm kafaya takmayn bana herkes derdide inanmzdm dgryms takmyn olrkn cock dsnmeden olun yastk koyun altnza cnm ben bu ay yastk koydm altma hep ins tutmstrHadi güzel haberlerinizi bekliyoruz kuzular inşallah hepimizin Bebişleri olur
Akımtım reglime yakın olmaya başladı açık renk en belirgin belirti göğüslerim hassaslaştı çok oturup kalkarken bazen sağ bazen sol kasıkta ama genelde sağda batma oluyodu bide ara ara regl ağrısı gibi ağrı yorgunluk hissi çok oldu onun dışında bişey yoktu bide çok sık idrara çıkıyorumCanim belirtilerin nelerdi mesela surekli akintin var miydi
Uygulamanın adını yazmamışım floKızlar ben telefonda bi uygulama var regl döneminizi takip ediyo o uygulamada hangi günler denerseniz şansınız yüksek beya düşük söylüyo biz ona göre denedik şansa oldu denemekte fayda var ☺ hadi inş
Gecikmeden önce yapmadım ben sabrettim ☺Gecikmeden once test yaptın mı. Yaptıysan negatif miydi. Onu merak ediyorumm. Ben de gecikmeyi bekliyorum bi ihtimal.
Gecikmen varmıKzlarkasklarm agryr adet olmadm sizce hamlelk varmdr
Test denediniz miBugün gecikmemin 3.günü hala regl olmadjm. Belirtim çok :)
Ayrıca kasık agrılarım artmaya başladı.
24 Mayısta kan vericem.
Ayrıca en fazla 32.günde olurdum bugün 32.gün ve olmadım
Testi gecikme başladıktan sonra denemedim. Canım en güzeli kanda sonu,u görmek.Test denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?