Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kzlarkasklarm agryr adet olmadm sizce hamlelk varmdr

Canim adet de hamilelik de olabilir. Kan sonucun pozitif cikar umarim. Hakkında hayırlısı ne zaman cikar sonucun?
Daha vermdm cnm acilde sıra var onu brklyrm az kaldı 7 kisi bskalm cnm benm normlde bu agryı cktgmde kanmn gelmesi lszm fı hrp ole olr ilk defa gelmedn cekyrm agrı bugn 3. Gunm olmadm

Daha vermdm cnm acilde sıra var onu brklyrm az kaldı 7 kisi bskalm cnm benm normlde bu agryı cktgmde kanmn gelmesi lszm fı hrp ole olr ilk defa gelmedn cekyrm agrı bugn 3. Gunm olmadm
Ne kadar istedigini tahmin ediyorum. Ama sonucu alana kadar rahatlat kendini. Ne olacaksa oldu zaten. Takipteyim seni canim guzel haberler gelir insallah..

Selam canım hayırdır neden üzgünsün :/
Valla canım bir yıldır Bebek sahibi olmak istiyorum 3 kez hamile kaldım ilk gebeliğim 8 hafta sürdü ikinci 6 üçüncü 12 hafta da kalbi durdu ve daha yeni kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim ama artık herşeyi rabbime bıraktım doğru zamanda sağlıkla kucağıma almak tek temennim

Bnm oğlumda önce ki hikayem aynı canım Sonra ilk aşılama da oğlum oldu.

benımde bat 25 mayıs

Ne kadar istedigini tahmin ediyorum. Ama sonucu alana kadar rahatlat kendini. Ne olacaksa oldu zaten. Takipteyim seni canim guzel haberler gelir insallah..

Meraktayım ben de canım Allah ım ümitlerini boşa çıkarmasın inş

Kzlar verdm bole berbat bir devlet hastnesi yok kmseye brsy sormya gelmyr ilgszlr kan verdm cktm agrm cok vardı barkod numrsnı aldm intrnte ckqr deme ?

Kızlar ayıp olcak ama bişi sorucam mesela biz en son 16 mayıs ta ilişkiye girdik yumurtlama günümü bilmediğim icin bugünde girdik bişi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…