- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Seni cok iyi anlyrn cnm dün bebek gordn 7aylk annesnn kucgnda icim gtti cnm bende 20 yasnfym 10 aydr denyruz iste bu ay koyu kahverengi akntı geldi umitlendm bskslm yarn kan testı ypcmYa tabikide benden kötü durumda olanlarda vardr da 22 yasindayim 8 aydir bekliyorum her ay hasta olunca psikolejim cok etkilwmdi bide etrafimda birsürü bwbwk var onlari gördükçe deli oluyorum onlarida cok seviyorum bwnimde olsun istiyorum iste
Cnm batmz aynı benmde 20 maystı olmadm bugunde iki gun olck:)
Canım hemen hemen aynı belirtilerimiz benimde senn gibi idrara cıkıyorum benim akıntım yok canm adetime 6 gun kala koyu kahverengi akıntı geldi canm Ondan suphelrndm bu ay cslısma yapmsmstk senn geldmi ole akntn cnm sennde cnm belki vardr sende ysp yarn test ben 3 gun once ysptm negtf cktı dahada yspmm kan yapcm cnm ins vardr ikmznde cnm ya:))İdrar testi yaptın mı canım? Ben yarın sabah yapmayı düşünüyorum 24 Mayısa randevu aldım ayrıca Doktora gidicem o zamana kadar olmazsam.
Midem çok aşırı bulanıyordu iş yerinden izin aldım 9 gün vardı kanda 0.100 çıktı
4-5 kala yine yaptırdım 0.2
Negatif ama gelen giden yok.
Psikolojik desem testte çıkmamış Vs
Sık idrara çıkıyorum iki saatte bir. Normalde tüm gün iki kere giden ben şimdi iki saatte bir gidiyorum.
Akıntı, iştah artışı, idrarda koyulaşma (bunun olması enfeksiyon belirtisidir olabilir ama Yanma yok sadece koyuluk)
Canım hemen hemen aynı belirtilerimiz benimde senn gibi idrara cıkıyorum benim akıntım yok canm adetime 6 gun kala koyu kahverengi akıntı geldi canm Ondan suphelrndm bu ay cslısma yapmsmstk senn geldmi ole akntn cnm sennde cnm belki vardr sende ysp yarn test ben 3 gun once ysptm negtf cktı dahada yspmm kan yapcm cnm ins vardr ikmznde cnm ya:))
Cnm dıs geblk belrtleri ne korktm brz ondn cnm brdaha yasmzsn insKızlar ben 3 düşük bir dış gebelik ve bir sağlıklı doğum yaşamış biri olaraktan söyleyeyim varsa hemen çıkıyor zaten idrar da ben günümü geçince de yaptım günüm gelmemeden de yaptım pozitifti hep. Hatta oğlumdan sonra bir dış gebelik yaşadım işte onu da adete 4 gün kala idrar testinde öğrenmiştim :)
Cnm hadi bakalm ins yarn cksr cnm senn ya bende aksm is cksı gdcm cnm kan vermeye cok heyecnlym ya bence olmcz hamılyz bence var geblk ya:)))Birebir aynıyız :) bende yarın sabah yapıcam çıkmazsa bi daha yapmam 24 üne randevu aldım doktora gidicem. O zamana kadar olursam gitmem
Hadi bakalimm insallh olur canim bizede yol acmis olursunSeni cok iyi anlyrn cnm dün bebek gordn 7aylk annesnn kucgnda icim gtti cnm bende 20 yasnfym 10 aydr denyruz iste bu ay koyu kahverengi akntı geldi umitlendm bskslm yarn kan testı ypcm
İns cnm ya buhign kan vercm cok heyecnlym hslen olmadm kızlar bu aralar cok uykucym kafamı kaldrmyrm sızde olemsnz:)))Kizlar ben dün gece çok ateslendim hatta bu aralar arada vuruyor insallh minnoşumun belirtisidir
Ben her zaman uykucuyum canim anlamiyom o yuzdenİns cnm ya buhign kan vercm cok heyecnlym hslen olmadm kızlar bu aralar cok uykucym kafamı kaldrmyrm sızde olemsnz:)))
Ben degldm ama bole uyku yok kafamı kaldrmyrm ya full uyuyrm yaBen her zaman uykucuyum canim anlamiyom o yuzden
O vücutta ki yanma hissi hep devam etti mibenim göbeğim inanilmaz şişmişti. sirt agrım vardi. ve vücudum ates gibiydi yumurta gününden sonra. ovulasyon testi yaptım bu ay ve hamile kaldım
evet eşim hep söylüyordu kalorifer gibi cok sicaksinO vücutta ki yanma hissi hep devam etti mi
Benimde 5-6 gündür avuç içlerim yanıyor ateşim gün içinde 36.9u çok görüyor arada bi basıyor sıcak bana nefes almayı zorlayacak gibi sanki bata 5 gün kaldı buarada.. bende her yere yazıp soruyordum Ateş yükselmesi hamilelik belirtisi olabilir mi diye de tam sayılmaz bat geçerse Yükselmesi sayılabilir dediler o yüzden umudum kesilmişti birazevet eşim hep söylüyordu kalorifer gibi cok sicaksin
benim yumurtlama gününden itibaren olmuştu canim ve üşüyordum sicak olmasina rağmenBenimde 5-6 gündür avuç içlerim yanıyor ateşim gün içinde 36.9u çok görüyor arada bi basıyor sıcak bana nefes almayı zorlayacak gibi sanki bata 5 gün kaldı buarada.. bende her yere yazıp soruyordum Ateş yükselmesi hamilelik belirtisi olabilir mi diye de tam sayılmaz bat geçerse Yükselmesi sayılabilir dediler o yüzden umudum kesilmişti biraz
He şimdi gördüm canım :) dış gebelik belirtisi hamilelikten farkı yok canım beta değerinde belli oluyor değerin düşmüyor ufak ufak artıyorsa dış gebelik oluyor bnm 126 dı 4 gün sonra 132 oldu mesela düşmüyor ama ufak ufak artıyorCnm dıs geblk belrtleri ne korktm brz ondn cnm brdaha yasmzsn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?