• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar benim bat 30 ocaktı. Bu sabah normal kaset test yaptım. Aşırııı silik bi çizgi gördüm galiba💓 rabbim hayırlı eylesin. Saha önceden bi kaybım var korkuyorum.
Sizlere de nasip etsin inşallahhhh

Canlar benim bat 30 ocaktı. Bu sabah normal kaset test yaptım. Aşırııı silik bi çizgi gördüm galiba💓 rabbim hayırlı eylesin. Saha önceden bi kaybım var korkuyorum.
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸 Kan testi ne zaman yaptıracaksınız ? Birde belirtilerinizi paylaşır mısınız 🤗

Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸 Kan testi ne zaman yaptıracaksınız ? Birde belirtilerinizi paylaşır mısınız 🤗
Göğüs hassasiyetim var biraz bel ağrım var. Uyumak istiyorum. İki gün önce çok ağlatan karın ağrısı yaşadım akşamda. Sanki çok sancılı regl olmuşum gibiydi. Ama şuan itibariyle hissettiğim göğüs hassasiyetim sadece. Yumurtlama günümde döllenen yumurtayı hissettim ben. Rahme yerleşene kadar olan süreci sancıyla hep hissettim.

Temmuzda kalbi duran bebeğimde sürekli sancım vardı. Koparcasına belim ağrıyordu. Belki de bebeğim sıkıntılı olduğu içindi bilemiyorum.

Kan testi yaptırmayı düşünmüyorum. Sancım olursa saha erken giderim ama olmazsa 6. Hafta doktora gitmeyi planlıyorum

Göğüs hassasiyetim var biraz bel ağrım var. Uyumak istiyorum. İki gün önce çok ağlatan karın ağrısı yaşadım akşamda. Sanki çok sancılı regl olmuşum gibiydi. Ama şuan itibariyle hissettiğim göğüs hassasiyetim sadece. Yumurtlama günümde döllenen yumurtayı hissettim ben. Rahme yerleşene kadar olan süreci sancıyla hep hissettim.

Temmuzda kalbi duran bebeğimde sürekli sancım vardı. Koparcasına belim ağrıyordu. Belki de bebeğim sıkıntılı olduğu içindi bilemiyorum.
Umarım bu hamileliğiniz çok sağlıklıdır ve rahat geçer. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🏻

Çok sevindim hayırla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏 Batlarımız aynıydı ben de inşallah çift çizgiyi görürüm ama şu an yapmaya çok korkuyorum negatif görecem diye 😔 Benim dün kasık ağrım arttı. Rahatsız edecek kadar değil, ancak dün uzunca bir süre sağ kasığımda ağrı oldu uyuyana kadar. Önceki gün de yalnızca bir kere hafif bulanık sümüksü bir akıntı geldi peçeteyi dolduracak şekilde. Bat yaklaştıkça daha çok belirti arıyorum ama bakalım, inşallah ben de senin gibi sevinebilirim sonunda 🙏🌸

Çok sevindim hayırla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏 Batlarımız aynıydı ben de inşallah çift çizgiyi görürüm ama şu an yapmaya çok korkuyorum negatif görecem diye 😔 Benim dün kasık ağrım arttı. Rahatsız edecek kadar değil, ancak dün uzunca bir süre sağ kasığımda ağrı oldu uyuyana kadar. Önceki gün de yalnızca bir kere hafif bulanık sümüksü bir akıntı geldi peçeteyi dolduracak şekilde. Bat yaklaştıkça daha çok belirti arıyorum ama bakalım, inşallah ben de senin gibi sevinebilirim sonunda 🙏🌸
İnşallahhhhh
Ben çok ağrı çektim bikaç gün önce hatta buraya da yazmıştım. Umarım senin çektiğin de yerleşme ağrısıdır

Kızlar merhaba bugun regl günüm henuz gelen giden yok.. hem gebelik testi hemde ovulasyon testi yaptım gebelik negatif ama ovulasyon koyu sizce ihtimal varmı. Regl günü olmasına ragmen gebelik testim negatif olabilirmi

Eklentiler

• D1951DE6-A160-411F-86C8-CDB6DADED3D6.jpeg
    D1951DE6-A160-411F-86C8-CDB6DADED3D6.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar merhaba,

25-31 Ocak arasi gebelik planlayanlar, gelin beraber bekleyelim.

Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
Ayyyy caniiim bende senin gibiyim 29 ocak bat. Halen gelen giden bisey yok ovu takip ediyorum bakalim ne olacak bu ay .iki gun once gebelik testi yaptim ne alakaysa, haliyle negatifi gordum çöktüm yine. Ama cikmadik candan umut kesmedim bakalim belki bi ihtimal bisiler olur 🤤

Kızlar merhaba bugun regl günüm henuz gelen giden yok.. hem gebelik testi hemde ovulasyon testi yaptım gebelik negatif ama ovulasyon koyu sizce ihtimal varmı. Regl günü olmasına ragmen gebelik testim negatif olabilirmi
Bende iki gun once yaptim testimiz ayni sanki bisi yok ama bence bikacgun gecsin oyle tekrar yapalim kuzu umidini kesme 💌

Tebrik ederimmmm banada dua et kuzu ne guzel bi haber.

Hepinize dua ediyorum rabbim basip etsin. İki gün önce yaptığım negatifti. Bugün yaptığım testimi sabah ilk idrarla yaptım. Zar zor görünüyor belli bile olmuyor. Bat 30 ocak

Back