• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bar 30 ocakta ama hamile olabilexrgimi imkan evemiyorum belirti yok cünkü :)

Bir doktora gorunsen iyi olur sanki. Adet duzensizligi basladiysa gebelik de gec olabiliyor ( adet duzensizliginin sebebine bagli olarak). Mesela benim de duzensizlesmeye basladi kontrole gittim, pko cikti. Tedavi oluyorum su an gebeligi kolaylastirmasi icin ve kistlerden kurtulabilmek icin
Kistlerden kurtulamazdin.
Pkos bir kist değil bir sendrom .
Kist dediğin şey atilamauan çatlamış yumurtalar .
Kurtulman için atabilmen lazım ama olay tamda bu zaten atamayacaksin omrunce

Benim bat 30 ocak. Bugün sabah bi test yaptım kocaman bi negatif😂😂
Sizler test yapıp pozitif görebildiniz mi? Çok erken yaptım bence, sabırsız ben💓
Benim de bat 30 Ocak. Ovülasyonla gebelik öğrenenlerden hevesle bir tane ovülasyon yaptım bugün ama çok silikti 😂 Beklerken çıldırıyor insan 😂 Test için çok erken aslında ama battan 4 gün 5 gün öncesinde test yapıp pozitifi görenleri görünce umutlanıyor insan 🤭

Benim de bat 30 Ocak. Ovülasyonla gebelik öğrenenlerden hevesle bir tane ovülasyon yaptım bugün ama çok silikti 😂 Beklerken çıldırıyor insan 😂 Test için çok erken aslında ama battan 4 gün 5 gün öncesinde test yapıp pozitifi görenleri görünce umutlanıyor insan 🤭
Ay aynısı bende de var malesef..🤭
Dayanamadım, 4-5 gün kala bi umut ovulasyon testi ile kontrol ettim çok silik değildi ama c kadar koyu çıkmadı t çizgisi.

Geç de yumurtladim bu ay ne diye yaptıysam.. 😄

Mecbur adet tarihini bekleyeceğiz 🤭🌸

Bende o erken görenlerden umutlandım ama asla bişi yoktu. Teste pozitifi görünce yazarmısın bana aynı günüz. Belirtilerin var mı?

Bende o erken görenlerden umutlandım ama asla bişi yoktu. Teste pozitifi görünce yazarmısın bana aynı günüz. Belirtilerin var mı?
İnşallah görürüm de yazarım 🤭 Belirti hiç yok. Ara ara kasıklarımda çok çok ince sızılar oluyor ama psikolojik de olabilir, bilemiyorum. Göğüslerim çok hafif ağrımaya başladı. O da anca basınç uygularsam hissediyorum 😂 Yani aslında adet belirtileri bunlar ama umut fakirin ekmeği 🤷🏻‍♀️😂

Merhabalar. Bat 28 Ocak. Belirtiler bel ve kasık ağrısı, halsizlik az miktarda şeffaf kokusuz akıntı. Psikolojik mi bilmem ama Agustos ayında yaşadığım gebelik belirtileri ile çok benzer şeyler yaşıyorum.:21:

Ay aynısı bende de var malesef..🤭
Dayanamadım, 4-5 gün kala bi umut ovulasyon testi ile kontrol ettim çok silik değildi ama c kadar koyu çıkmadı t çizgisi.

Geç de yumurtladim bu ay ne diye yaptıysam.. 😄

Mecbur adet tarihini bekleyeceğiz 🤭🌸
Evet en güzeli gününü beklemek. Yoksa manyak olacağız 😂 çamaşır suyu karbonat limon testlerine falan gireceğim yakında az kaldı 😂

Benimde bat 31 ocak 2 senedir korunuyordum ama bu ay bi kaçamak yaptım ben 2 gebeliğimde de göğüslerim ağrımadı bu ayda göğüslerim ağrımayınca acabamı dedim ve bugün test yaptım ama negatif kasıklarım da ağrı var bide göğüslerim ağrımıyo ama bazen sanki iğne batırıyorlar ve sızlıyor adet gününü beklicez mecbur

Benimde bat 31 ocak 2 senedir korunuyordum ama bu ay bi kaçamak yaptım ben 2 gebeliğimde de göğüslerim ağrımadı bu ayda göğüslerim ağrımayınca acabamı dedim ve bugün test yaptım ama negatif kasıklarım da ağrı var bide göğüslerim ağrımıyo ama bazen sanki iğne batırıyorlar ve sızlıyor adet gününü beklicez mecbur
3.yü nasip eder inşallah Allah 🙏 İsteyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim 🙏

Bata 2 gün kala negatif olacagını bile bile yaptım yine..... olayımda kurtulayım bari regl bitene kadar kafam rahatlasın

İyi akşamlar kızlar ,
Ben de 2.5 senelik evliyim . 18 aydır hiçbir sağlık sorunumuz olmamasına rağmen gebelik olmadı.
Klomen kist yapmıştı 3 ay önce. Bu ay da doktorumun ısrarıyla femara kullandım .
Bat 27 Ocak. Bugün çatlatma iğnesinin 16.günü Gaz sancısı dışında hiçbir belirtim yok , umudum da yok açıkçası.
Femara gaz yapıyormuş içtiğim günden beri bitmeyen bir sancı . Onu da saymazsak hiçbir belirtim yok .

Arkadaşlar bat 30 ocak ve aşırı karın ağrım var. Gözyaşlarımı tutamıyorum öyle ağrıyor😢 bacaklarım da ağrıyor. Ağrıdan midem bulanıyor. Sanki çok sancılı bir regl yaşayacak gibiyim. Kötü hissediyorum

Back