- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün negatifi gördüm aysonunu bekliyorum cnmBenim bat 30 ocak. Bugün sabah bi test yaptım kocaman bi negatif
Sizler test yapıp pozitif görebildiniz mi? Çok erken yaptım bence, sabırsız ben
Kistlerden kurtulamazdin.Bir doktora gorunsen iyi olur sanki. Adet duzensizligi basladiysa gebelik de gec olabiliyor ( adet duzensizliginin sebebine bagli olarak). Mesela benim de duzensizlesmeye basladi kontrole gittim, pko cikti. Tedavi oluyorum su an gebeligi kolaylastirmasi icin ve kistlerden kurtulabilmek icin
Erken gebelik testi yapssydinizBenim bat 26 ocak yani yarin. Iki gundur test yapiyorum negatif
Benim de bat 30 Ocak. Ovülasyonla gebelik öğrenenlerden hevesle bir tane ovülasyon yaptım bugün ama çok silikti Beklerken çıldırıyor insan Test için çok erken aslında ama battan 4 gün 5 gün öncesinde test yapıp pozitifi görenleri görünce umutlanıyor insanBenim bat 30 ocak. Bugün sabah bi test yaptım kocaman bi negatif
Sizler test yapıp pozitif görebildiniz mi? Çok erken yaptım bence, sabırsız ben
Ay aynısı bende de var malesef..Benim de bat 30 Ocak. Ovülasyonla gebelik öğrenenlerden hevesle bir tane ovülasyon yaptım bugün ama çok silikti Beklerken çıldırıyor insan Test için çok erken aslında ama battan 4 gün 5 gün öncesinde test yapıp pozitifi görenleri görünce umutlanıyor insan
Erken gebelik mi normal test mi yapıyorsunuz benimde 3 gün var testim negatifBenim bat 26 ocak yani yarin. Iki gundur test yapiyorum negatif
Bende o erken görenlerden umutlandım ama asla bişi yoktu. Teste pozitifi görünce yazarmısın bana aynı günüz. Belirtilerin var mı?Benim de bat 30 Ocak. Ovülasyonla gebelik öğrenenlerden hevesle bir tane ovülasyon yaptım bugün ama çok silikti Beklerken çıldırıyor insan Test için çok erken aslında ama battan 4 gün 5 gün öncesinde test yapıp pozitifi görenleri görünce umutlanıyor insan
İnşallah görürüm de yazarım Belirti hiç yok. Ara ara kasıklarımda çok çok ince sızılar oluyor ama psikolojik de olabilir, bilemiyorum. Göğüslerim çok hafif ağrımaya başladı. O da anca basınç uygularsam hissediyorum Yani aslında adet belirtileri bunlar ama umut fakirin ekmeğiBende o erken görenlerden umutlandım ama asla bişi yoktu. Teste pozitifi görünce yazarmısın bana aynı günüz. Belirtilerin var mı?
Evet en güzeli gününü beklemek. Yoksa manyak olacağız çamaşır suyu karbonat limon testlerine falan gireceğim yakında az kaldıAy aynısı bende de var malesef..
Dayanamadım, 4-5 gün kala bi umut ovulasyon testi ile kontrol ettim çok silik değildi ama c kadar koyu çıkmadı t çizgisi.
Geç de yumurtladim bu ay ne diye yaptıysam..
Mecbur adet tarihini bekleyeceğiz
3.yü nasip eder inşallah Allah İsteyen herkesin dualarını kabul etsin RabbimBenimde bat 31 ocak 2 senedir korunuyordum ama bu ay bi kaçamak yaptım ben 2 gebeliğimde de göğüslerim ağrımadı bu ayda göğüslerim ağrımayınca acabamı dedim ve bugün test yaptım ama negatif kasıklarım da ağrı var bide göğüslerim ağrımıyo ama bazen sanki iğne batırıyorlar ve sızlıyor adet gününü beklicez mecbur
Amin RABBİM ÖNCE OLMAYANLARA NASİP ETSİN İŞALLAH BİZLEREDE3.yü nasip eder inşallah Allah İsteyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim
Erken gebelik testi değilse genelde battan iki üç gün önce negatif gosterirBata 2 gün kala negatif olacagını bile bile yaptım yine..... olayımda kurtulayım bari regl bitene kadar kafam rahatlasın