Ben de bugün test yaptım ve negatif çıktı. Fakat az önce çok afedersiniz akıntı oldu ve içinde pembelik vardı. Ya ben ilk defa gördüm ya da ilk defa oldu böyle bir şey. Bu sabah da yine ilk defa reflü gibi bir şey yaşadım. Resmen boğazıma gelen zehir gibi bir mide asidiyle uyandım. Bu iki şeyi de ilk defa yaşıyorum. Bu arada klasik reglden önce olan bel ağrım var. Bakalıö yarın süpriz son mu olacak yoksa 3 4 gün daha heyecanlo bekleyiş devam mı edecek..Ayyyy caniiim bende senin gibiyim 29 ocak bat. Halen gelen giden bisey yok ovu takip ediyorum bakalim ne olacak bu ay .iki gun once gebelik testi yaptim ne alakaysa, haliyle negatifi gordum çöktüm yine. Ama cikmadik candan umut kesmedim bakalim belki bi ihtimal bisiler olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar
- Konu Sahibi minok
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tebrik ediyorum, doktor için 6. Hafta geç değil mi? Özel bir sebebi mi var beklemenin?Hepinize dua ediyorum rabbim basip etsin. İki gün önce yaptığım negatifti. Bugün yaptığım testimi sabah ilk idrarla yaptım. Zar zor görünüyor belli bile olmuyor. Bat 30 ocak
- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Erken gitmenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum. Önceki gebeliğimde 5. Haftada gittim keseyi bile göremedim. Varmı yokmu beklerken stress olduk. Sancım kanamam olmadığı sürece erken gitmeyi pek mantıklı bulmuyorumTebrik ediyorum, doktor için 6. Hafta geç değil mi? Özel bir sebebi mi var beklemenin?
- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
Oyönden doğru ama belki eksik olan bi vitamininiz vs var kullanmanız gerekebilirErken gitmenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum. Önceki gebeliğimde 5. Haftada gittim keseyi bile göremedim. Varmı yokmu beklerken stress olduk. Sancım kanamam olmadığı sürece erken gitmeyi pek mantıklı bulmuyorum
- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Vitaminler için kn tahlili bile istemiyorlar kiOyönden doğru ama belki eksik olan bi vitamininiz vs var kullanmanız gerekebilir
folik asit kullanıyorum
2 senedir günlük b12, c, d vitamini, magnezyum kullanıyorum
Balık yağına başlıcam. Biraz allaha bıraktım artık inşallah bu sefer nasip olur
- 25 Ocak 2021
- 91
- 98
- 8
- 34
- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
- 63
Kızlar selam bugun benim bat günüm test yaptım ama farklı bir açıdan böyle belirsiz birşey görüyorum. Sizce bi umut olabilir mi yoksa ekran yansıması vs falan mı? Hiç umutlanmakta istemiyorum :)
Eklentiler
- 3 Eylül 2020
- 100
- 189
- 23
- 32
Görünüyor gibi yarin tekrarlayın testi emin olmak için :)Kızlar selam bugun benim bat günüm test yaptım ama farklı bir açıdan böyle belirsiz birşey görüyorum. Sizce bi umut olabilir mi yoksa ekran yansıması vs falan mı? Hiç umutlanmakta istemiyorum :)
- 3 Eylül 2020
- 100
- 189
- 23
- 32
- 29 Kasım 2020
- 896
- 1.642
- 63
Tebrikler hayırlı haberler alırsınız inşallah.Benimde Bat bugündü. Dün erken gebelik testi yaptım, çift çizgi çıktı. Kan verdim sonucu bekliyorum :)
İnş benimki de öyledir hiç bişi hissedemez oldum bu ay
- 3 Eylül 2020
- 100
- 189
- 23
- 32
Canınızı sıkmayın bazen hiç belirti görülmese de pozitif olabiliyor. Sadece birazcık daha sabretmeniz gerek ya da bugun gelmezse yarin direkt kana gidin bence..Tebrikler hayırlı haberler alırsınız inşallah.
İnş benimki de öyledir hiç bişi hissedemez oldum bu ay
- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 42
Hayırlı olsun Pıhtılaşmadan dolayı kalbi duruyırsa hemen gidip iğne başlatsın dr.Kan testi yaptırmayı düşünmüyorum. Sancım olursa saha erken giderim ama olmazsa 6. Hafta doktora gitmeyi planlıyorum
- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
Bende de kabızlık gaz şişkinlik oldu ama kaşık agridi son günlerde olmadı hsmileyim ins sende hamilesindirSelamlar, benimde bat 29 ocak.
kabızlık ve gaz var belirti mi bilemem
güzel haberler dolu bir konu olur inşallah
- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Patolojiye de gitmişti sonucum, kan testlerim yapılmıştı. Pıhtılaşma olmadığı söylendi bana.Hayırlı olsun Pıhtılaşmadan dolayı kalbi duruyırsa hemen gidip iğne başlatsın dr.
Önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız inşallah canım ben dayanamadım test yaptım negatif bata 2 gün var daha ama bu ay da olmayacak sanki hayırlısı olsun artıkRegl oldum sizden iyi haberler alırız inş kızlar..
Ben birkaç gün önce yaptım. Sanırım bata 5 gün kalaydı. Benim bat da 30 Ocak. Ovülasyonda silik çizgi bile yoktu Bugün de dayanamayıp öğleden sonra bir bhcg testi yapayım dedim koskoca bie negatif. Bu aydan ümidimi kestim açıkcası. Olsaydı bata 2 gün kala çıkardı diye düşünüyorumMerhabalar. hepimiz batları birbirine yakın:) benim de 31 ocak. bu sırada ovulasyona devam eden var mı acaba?
- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
Canım çok teşekkür ederim bilgin için. Peki bu durumda korunma yöntemi farkeder mi? Sende de olmuş ama yöntemlerimiz farklı olsa dahi sonuç aynı olabiliyor sanırım. Peki gebelik oldu mu seninCanım o korunmayı bırakınca çoğu kişide oluyor. Benimde olmuştu ara kanamalar mi dersin, adet gecikmeleri mi dersin hepsi oldu. Yaklaşık 3-4ay bu durum devam etti sonra çok şükür adetim düzene girdi. Anlayacağın hormonal bir durum oluyor sanırım vücut afalliyor, spermle tanışınca...