• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy caniiim bende senin gibiyim 29 ocak bat. Halen gelen giden bisey yok ovu takip ediyorum bakalim ne olacak bu ay .iki gun once gebelik testi yaptim ne alakaysa, haliyle negatifi gordum çöktüm yine. Ama cikmadik candan umut kesmedim bakalim belki bi ihtimal bisiler olur 🤤
Ben de bugün test yaptım ve negatif çıktı. Fakat az önce çok afedersiniz akıntı oldu ve içinde pembelik vardı. Ya ben ilk defa gördüm ya da ilk defa oldu böyle bir şey. Bu sabah da yine ilk defa reflü gibi bir şey yaşadım. Resmen boğazıma gelen zehir gibi bir mide asidiyle uyandım. Bu iki şeyi de ilk defa yaşıyorum. Bu arada klasik reglden önce olan bel ağrım var. Bakalıö yarın süpriz son mu olacak yoksa 3 4 gün daha heyecanlo bekleyiş devam mı edecek..

Hepinize dua ediyorum rabbim basip etsin. İki gün önce yaptığım negatifti. Bugün yaptığım testimi sabah ilk idrarla yaptım. Zar zor görünüyor belli bile olmuyor. Bat 30 ocak
Tebrik ediyorum, doktor için 6. Hafta geç değil mi? Özel bir sebebi mi var beklemenin?

Tebrik ediyorum, doktor için 6. Hafta geç değil mi? Özel bir sebebi mi var beklemenin?
Erken gitmenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum. Önceki gebeliğimde 5. Haftada gittim keseyi bile göremedim. Varmı yokmu beklerken stress olduk. Sancım kanamam olmadığı sürece erken gitmeyi pek mantıklı bulmuyorum

Erken gitmenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum. Önceki gebeliğimde 5. Haftada gittim keseyi bile göremedim. Varmı yokmu beklerken stress olduk. Sancım kanamam olmadığı sürece erken gitmeyi pek mantıklı bulmuyorum
Oyönden doğru ama belki eksik olan bi vitamininiz vs var kullanmanız gerekebilir

Oyönden doğru ama belki eksik olan bi vitamininiz vs var kullanmanız gerekebilir
Vitaminler için kn tahlili bile istemiyorlar ki
folik asit kullanıyorum
2 senedir günlük b12, c, d vitamini, magnezyum kullanıyorum
Balık yağına başlıcam. Biraz allaha bıraktım artık inşallah bu sefer nasip olur

Kızlar selam bugun benim bat günüm test yaptım ama farklı bir açıdan böyle belirsiz birşey görüyorum. Sizce bi umut olabilir mi yoksa ekran yansıması vs falan mı? Hiç umutlanmakta istemiyorum :)

Eklentiler

• 9A09168A-68EA-44EF-BB77-1A5A56017198.jpeg
    9A09168A-68EA-44EF-BB77-1A5A56017198.jpeg
    209,4 KB · Görüntüleme: 83
  • FE65160A-84A5-487C-90B1-19891FC00424.jpeg
    FE65160A-84A5-487C-90B1-19891FC00424.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar selam bugun benim bat günüm test yaptım ama farklı bir açıdan böyle belirsiz birşey görüyorum. Sizce bi umut olabilir mi yoksa ekran yansıması vs falan mı? Hiç umutlanmakta istemiyorum :)
Görünüyor gibi yarin tekrarlayın testi emin olmak için :)

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza BAT 30 ocak, regl belirtilerim halen yok, normalde 3-4 gün öncesinde lekelenme olurdu. Hayırlısı inşallah. Herkese bol şans :)))

Kan testi yaptırmayı düşünmüyorum. Sancım olursa saha erken giderim ama olmazsa 6. Hafta doktora gitmeyi planlıyorum
Hayırlı olsun Pıhtılaşmadan dolayı kalbi duruyırsa hemen gidip iğne başlatsın dr.

Selamlar, benimde bat 29 ocak.
kabızlık ve gaz var belirti mi bilemem
güzel haberler dolu bir konu olur inşallah 💜
Bende de kabızlık gaz şişkinlik oldu ama kaşık agridi son günlerde olmadı hsmileyim ins sende hamilesindir 🙏😍

Regl oldum 🙈 sizden iyi haberler alırız inş kızlar..
Önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız inşallah canım ben dayanamadım test yaptım negatif bata 2 gün var daha ama bu ay da olmayacak sanki hayırlısı olsun artık

Merhabalar. hepimiz batları birbirine yakın:) benim de 31 ocak. bu sırada ovulasyona devam eden var mı acaba?

Merhabalar. hepimiz batları birbirine yakın:) benim de 31 ocak. bu sırada ovulasyona devam eden var mı acaba?
Ben birkaç gün önce yaptım. Sanırım bata 5 gün kalaydı. Benim bat da 30 Ocak. Ovülasyonda silik çizgi bile yoktu 😂 Bugün de dayanamayıp öğleden sonra bir bhcg testi yapayım dedim koskoca bie negatif. Bu aydan ümidimi kestim açıkcası. Olsaydı bata 2 gün kala çıkardı diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Canım o korunmayı bırakınca çoğu kişide oluyor. Benimde olmuştu ara kanamalar mi dersin, adet gecikmeleri mi dersin hepsi oldu. Yaklaşık 3-4ay bu durum devam etti sonra çok şükür adetim düzene girdi. Anlayacağın hormonal bir durum oluyor sanırım vücut afalliyor, spermle tanışınca...
Canım çok teşekkür ederim bilgin için. Peki bu durumda korunma yöntemi farkeder mi? Sende de olmuş ama yöntemlerimiz farklı olsa dahi sonuç aynı olabiliyor sanırım. Peki gebelik oldu mu senin

Back