• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl oldum 🙈 sizden iyi haberler alırız inş kızlar..
Canım hayırlısı bende şimdi geçmişi okudum sana yazacaktım. Akıntıda pembelik oldu ilk kez demişsin. Bu ay ilk denemen miydi. Biz de 3 aydır deniyoruz ve 3 aydır bende de var önce pembelik ertesi gün adet oluyorum.

Canınızı sıkmayın bazen hiç belirti görülmese de pozitif olabiliyor. Sadece birazcık daha sabretmeniz gerek ya da bugun gelmezse yarin direkt kana gidin bence..
Benim hala gelmedi regl, belirtisiz de yok gibi.
test bu sabah tertemiz çıktı napsam acaba

Canım çok teşekkür ederim bilgin için. Peki bu durumda korunma yöntemi farkeder mi? Sende de olmuş ama yöntemlerimiz farklı olsa dahi sonuç aynı olabiliyor sanırım. Peki gebelik oldu mu senin
Valla ben evlendiğimde 2 ay korundum sadece ve prezervatif kullandık...hapla korunma yöntemini hiç denemediğim için bişey söylemem doğru olmaz. 2 ay korunmadan sonra bir daha hiç korunmadik zaten. Ama maalesef 1 buçuk senedir gebelik hiç oluşmadı. Bende çikolata kisti ve amh düşüklüğü var zaten canım kolay kolay hamile kalamazmisim her doktor aynı şeyi söylüyor. Yine de Rabbimden ümit kesilmez denemeye devam ediyoruz belki bir gün bende anne olurum.
Sana da ve tüm isteyenlere de en kısa zamanda inşallah anneliği tattirir Allah'ım🤲çok amin

merhaba hanımlar. ben bu sabah güzel haberi aldım. testimde silik çizgi çıkınca kan verdim beta hcg 46.5 şu an. bat 31 ocaktı biraz erken öğrenmiş oldum☺️inşallah sağlıkla ilerler tüm süreç
herkes güzel haberler alsın inşallah hepiniz için dua ediyorum.. soruları olan varsa memnuniyetle cevaplarım

Eklentiler

• 08510C16-82B9-453B-8B4B-6599816B038B.jpeg
    08510C16-82B9-453B-8B4B-6599816B038B.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 90
merhaba hanımlar. ben bu sabah güzel haberi aldım. testimde silik çizgi çıkınca kan verdim beta hcg 46.5 şu an. bat 31 ocaktı biraz erken öğrenmiş oldum☺️inşallah sağlıkla ilerler tüm süreç
herkes güzel haberler alsın inşallah hepiniz için dua ediyorum.. soruları olan varsa memnuniyetle cevaplarım
Hayırlı olsun cnm belirtin neler benimde 31.hiç belirti yok 😐

Kızlar selam bugun benim bat günüm test yaptım ama farklı bir açıdan böyle belirsiz birşey görüyorum. Sizce bi umut olabilir mi yoksa ekran yansıması vs falan mı? Hiç umutlanmakta istemiyorum :)
Kiz benim de böyle çıktı negatif diye attım. Gelişme var mı?

Hayırlı olsun cnm belirtin neler benimde 31.hiç belirti yok 😐
benim yumurtlamadan sonra belirtilerim hep vardı. kasık ağrım hiç geçmedi. bir akşam aniden kasıklarıma bıçaklar saplandı gibi ağrılar girdi. hareket edemedim birkaç dk. ağız ve boğaz kuruluğu oldu. mide yanması oldu. baş dönmesi zaten vardı. hatta çarşamba akşamı durduk yere bayıldım:( göğüslerim büyüdü ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı. yani ben nerdeyse tüm belirtileri yaşadım. bugün kalan belirti mide yanması, kasık ağrısı çok hafif ,boğaz ve ağız kuruluğu. inşallah sen de güzel haberler alırsın

benim yumurtlamadan sonra belirtilerim hep vardı. kasık ağrım hiç geçmedi. bir akşam aniden kasıklarıma bıçaklar saplandı gibi ağrılar girdi. hareket edemedim birkaç dk. ağız ve boğaz kuruluğu oldu. mide yanması oldu. baş dönmesi zaten vardı. hatta çarşamba akşamı durduk yere bayıldım:KK43: göğüslerim büyüdü ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı. yani ben nerdeyse tüm belirtileri yaşadım. bugün kalan belirti mide yanması, kasık ağrısı çok hafif ,boğaz ve ağız kuruluğu. inşallah sen de güzel haberler alırsın
İnş.cnm Geçen ay kimyasal oldu bu ay biz denedik olmazsa aşılamaya gidicez

Merhabalar evde yaptığım idrar testinde 1 dk içinde pozitifi gördüm. Vücut belirtilerim de komple pozitif. Ama şimdi kanamam başladı. Kimyasal mı geçiriyorum acaba. Çok üzgünüm.

Testini atabilir misin canım. Bat ne zamandi
Bat normalde yarın. Hiç günüm şaşmaz okadar düzgün ilerler reglim. Yıllardır not ediyorum reglimi bir kere stres kaynaklı gecikme yaşadım.
Testi de salı günü yaptım bat dan 5 gün önce. Aksi gibi kayınvalidedeyim şuanda. Test evde geçince çeker atarım. Gene nasip olmadı galiba

Bat normalde yarın. Hiç günüm şaşmaz okadar düzgün ilerler reglim. Yıllardır not ediyorum reglimi bir kere stres kaynaklı gecikme yaşadım.
Testi de salı günü yaptım bat dan 5 gün önce. Aksi gibi kayınvalidedeyim şuanda. Test evde geçince çeker atarım. Gene nasip olmadı galiba
Canım yalnız degilsin benim de bugüne kadar bir kez sasmisti bir de geçen ay ilk denemede. Ama olmadı benimmm senin dur daha belli değil yerleşme kanaması dur velki

Arkadaşlar şimdi son durumum
Normalde bat yarın yani 30 ocak. Demin kan verdim beta 175 çıktı. Sizce değerim normal mi. Hastanenin verdiği aralığa uyuyor ama bana genede değer düşük geldi. Çok sancım var hafif kanamam oldu bitti. Yerleşme kanaması dicem bukadar ağrı normal değil.
Niyetim pzar gene beta baktırıp pzartesi doktora gitmek. 6. Haftaya kdar gitmicem diyordum
Bugün temizlik yaptım evde, biraz yoruldum. Ben sebep oldum diye korkuyorum.

Valla ben evlendiğimde 2 ay korundum sadece ve prezervatif kullandık...hapla korunma yöntemini hiç denemediğim için bişey söylemem doğru olmaz. 2 ay korunmadan sonra bir daha hiç korunmadik zaten. Ama maalesef 1 buçuk senedir gebelik hiç oluşmadı. Bende çikolata kisti ve amh düşüklüğü var zaten canım kolay kolay hamile kalamazmisim her doktor aynı şeyi söylüyor. Yine de Rabbimden ümit kesilmez denemeye devam ediyoruz belki bir gün bende anne olurum.
Sana da ve tüm isteyenlere de en kısa zamanda inşallah anneliği tattirir Allah'ım🤲çok amin
Amin canım güzel duan için.
Evet korunma yöntemimiz aynıymış
Allah önce olmayana nasip etsin
Benim bir oğlum var ilk ay hemen olmuştu şimdi 3,5 yaşında
Kardeş düşünüyoruz ama 3 aydır olmadı bu ay folibol kullanmaya başladım bakalım

Amin canım güzel duan için.
Evet korunma yöntemimiz aynıymış
Allah önce olmayana nasip etsin
Benim bir oğlum var ilk ay hemen olmuştu şimdi 3,5 yaşında
Kardeş düşünüyoruz ama 3 aydır olmadı bu ay folibol kullanmaya başladım bakalım
Hayirlisi canım...

Normalde bat yarın yani 30 ocak. Demin kan verdim beta 175 çıktı. Sizce değerim normal mi. Hastanenin verdiği aralığa uyuyor ama bana genede değer düşük geldi. Çok sancım var hafif kanamam oldu bitti. Yerleşme kanaması dicem bukadar ağrı normal değil.
Niyetim pzar gene beta baktırıp pzartesi doktora gitmek. 6. Haftaya kdar gitmicem diyordum
Canım bence sen doktora gitmelisin
Seni anlıyorum ben ilk gebelikte 3 gün geçince gittim kan da 1600 leri görünce hemen alttan baktılar cihazla. Görmezsek sıkıntı dış gebelik olmasın diye. Kese göründü çok şükür sağlıkla kucağıma almıştım oğlumu. Şimdi bende gebelik olursa alttan bakmasınlar diye bi iki hafta geç giderim diyordum ama bu gibi durumlarda gidilmeli. Kan şeklinde gelmiyor ise yerleşme ya da kanama olabilir kesin git. Yerleşme kanaması adete yakın oluyor

Aynı beni yazmışsın cnm aralıkta aynısını yaşadım temizlik yaptım hiç belirtim fln yok diye ütüye başladım şiddetli kasık ağrısıyla kanama yaşadım adete 3 gün varken beta 7 lerdiydi henüz tutunamadan düşmüş dediler 2 günde bir kan verdim 0.100 de kalmıştı en son hemen git dr.a iğne ilaç fln verir en azından sağlıkla doğar inş.

Back