- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
- 113
Bişiler var sankiiiAynen pazartesi tekrar yapıcam sonra adet olmazsam çarşamba kan veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişiler var sankiiiAynen pazartesi tekrar yapıcam sonra adet olmazsam çarşamba kan veririm
Yarın belli olacak allahın izniyle canım teşekkür ederim darısı başınıza inşallahBişiler var sankiii
Bende bendeDayanamayıp bugünde test yapıp negatifi gördüm
Aminn canım güzel haberlerini bekliyoruzYarın belli olacak allahın izniyle canım teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
29-30 ocak gibi regl olmam gerek,gebelik belirtisi sayilabilecek kasık ağrısı ve halsizlik vardı, dünden beri o da yok,bakalım, belki bir umut diyelimBende bende
İnşallah güzel haber alırsın cnmMerhaba arkadaşlar benim de bat 27 ocak bugünki testim negatif çıktı 13 ocak yumurtlama günüm. Yani 11.gün.. bende belirti aramak istemiyorum aslında ama arada bi ağrı giriyor kasıklarıma hafif hafif iğne batar gibi regl öncesi böyle olmazdı normalde. Regl öncesi felaket bi göğüs agrım olurdu şimdide o yok ama test ne negatif öyle bir pskolojideyim işte
Canım senin bata daha var karamsar olma, yumurtlaman ne zamandı29-30 ocak gibi regl olmam gerek,gebelik belirtisi sayilabilecek kasık ağrısı ve halsizlik vardı, dünden beri o da yok,bakalım, belki bir umut diyelim
Cnm 31 Aralık regl oldum,benim yumurtlamam hemen regl sonrası oluyor 8 yada 9ocak . Birkac ay ovulasyon testi yapmıştım.hep bu şekilde oluyorCanım senin bata daha var karamsar olma, yumurtlaman ne zamandı
Anladımm canım hakkımızda hayırlısı olsun reglyi beklesek iyi olacak sanırım en kesin sonuç :))Cnm 31 Aralık regl oldum,benim yumurtlamam hemen regl sonrası oluyor 8 yada 9ocak . Birkac ay ovulasyon testi yapmıştım.hep bu şekilde oluyor
Bir doktora gorunsen iyi olur sanki. Adet duzensizligi basladiysa gebelik de gec olabiliyor ( adet duzensizliginin sebebine bagli olarak). Mesela benim de duzensizlesmeye basladi kontrole gittim, pko cikti. Tedavi oluyorum su an gebeligi kolaylastirmasi icin ve kistlerden kurtulabilmek icinGeçen ay durumum iyice karışmaya başladı :)
Düzenli bir adetim vardı sanırım o da gitti :)
Adetime 4 gün kala pembe bir leke geldi sadece o gün 1 kez. Ama dikkat etmesem görmezdim. Ertesi gün yine aynı şekilde günde 1 kez pembe bir leke ve 3. Gün yine aynısı oldu. Yani bata 4 gün kala günde 1 kez leke geliyordu. Bata 1 gün kala hiç bir şey gelmedi. Ve bat günü yine adet oldum. Bu durumda benm geçen ay adet günüm nedir iyice karıştırmış oldum :) normalde adetim 7 gün sürer geçen ay 5 gün sürdü önceki ay da 8 gün. yorumunuz var ise çok memnun olurum. Sanırım kafanızı iyice karıştırdım Elbette gebelik olursa bu durumumdan doktoruma bahsedeceğim. Çünkü sat belli değil.
Bir de bu lekeler gelince ben internetten araştırdım tabi. Yerleşme kanamaları adete 3-5 gün kala oluyormuş. Herkeste olmuyor tabi. Ama olanlar için en az 3 saat en fazla 3 gün sürüyormuş ve asla kan rengi değil. Kahverengi ya da pembemsi. Regl ağrısı da hissetmiyormuşsunuz.Aslında ben bunları geçen ay birebir yaşamıştım. Ağrım yoktu. 3 gün sürdü kan şeklinde de değildi ama yine yanlış belirtiler oldu :) gebelik testi de yapmıştım negatif çıkmıştı. Eğer gebelik testi pozitif çıksaydı kimyasal gebelik diyebilirdim ama öyle bir şey de olmadı. Çok uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayınız bende bu karışık durumumu sizinle paylaşmak istedim
Insallah biz sans getiririzYaklaşık 2 yıldır beklemedeyim bat 30
Benim normalde yarın yani pazartesi adet olmam lazım fakat bu ay diğer aylarda yaşadığım belirtileri yaşamadım ve bir kaç gündür kasık ağrılarım fazlaca iştah açıklığı yorgunluk halsizlik uyku hali var akıntım da beyaz renkte geliyo evde gebelik testi yaptım ama negatif çıkmıştı bir tanıdığımin da adeti 4 gün gecikmesine ragmen evdeki testte negatif çıkmış kan verince pozitif olduğunu öğrenmiş sizce hamilelik var mıdırArkadaşlar merhaba,
25-31 Ocak arasi gebelik planlayanlar, gelin beraber bekleyelim.
Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
2 aydır oldu bu şekilde. İlk olarak Acaba korunmayı bıraktığım için mi vücut değişik şeyleri üretti anlamadım. Çünkü denemeye başlayınca oldu. Aslında Adetim düzenli sadece lekelemeler önden geliyor. Bir de kontrol için adetin 3. Günü gitmek gerekli o da haftasonuna denk geldi geçen ay yoksa aklımdaydı. Folik asitte başlamayı düşünüyorum bu ay olmazsaBir doktora gorunsen iyi olur sanki. Adet duzensizligi basladiysa gebelik de gec olabiliyor ( adet duzensizliginin sebebine bagli olarak). Mesela benim de duzensizlesmeye basladi kontrole gittim, pko cikti. Tedavi oluyorum su an gebeligi kolaylastirmasi icin ve kistlerden kurtulabilmek icin
Kasıklarda ağrı uyku hali yorgunluk hissi bendede var akıntım sarımsı bide sıvı gibi birde bende fazlaca şişkinlik var birazda piskolojik galiba Bi umutla tutunuyor kendimizde acaba dedirtecek şeyler arıyoruz umarım gebelik vardır mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim normalde yarın yani pazartesi adet olmam lazım fakat bu ay diğer aylarda yaşadığım belirtileri yaşamadım ve bir kaç gündür kasık ağrılarım fazlaca iştah açıklığı yorgunluk halsizlik uyku hali var akıntım da beyaz renkte geliyo evde gebelik testi yaptım ama negatif çıkmıştı bir tanıdığımin da adeti 4 gün gecikmesine ragmen evdeki testte negatif çıkmış kan verince pozitif olduğunu öğrenmiş sizce hamilelik var mıdır
Bende aynı kasık ağrılarını ve belirtisiz adet bekleyenlerdenimMerhaba arkadaşlar benim de bat 27 ocak bugünki testim negatif çıktı 13 ocak yumurtlama günüm. Yani 11.gün.. bende belirti aramak istemiyorum aslında ama arada bi ağrı giriyor kasıklarıma hafif hafif iğne batar gibi regl öncesi böyle olmazdı normalde. Regl öncesi felaket bi göğüs agrım olurdu şimdide o yok ama test ne negatif öyle bir pskolojideyim işte
Amin inşallah yaaa görenler bakiyoKasıklarda ağrı uyku hali yorgunluk hissi bendede var akıntım sarımsı bide sıvı gibi birde bende fazlaca şişkinlik var birazda piskolojik galiba Bi umutla tutunuyor kendimizde acaba dedirtecek şeyler arıyoruz umarım gebelik vardır mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kasıklarda ağrı uyku hali yorgunluk hissi bendede var akıntım sarımsı bide sıvı gibi birde bende fazlaca şişkinlik var birazda piskolojik galiba Bi umutla tutunuyor kendimizde acaba dedirtecek şeyler arıyoruz umarım gebelik vardır mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim akıntım beyaz renkte ve kokusuz normalde adet olacağım zaman benim akıntım olmaz öyle anlarım adet olacagimi ve belirtilerim hep olur bu sefer hiçbir belirti olmadı bende anlamadimKasıklarda ağrı uyku hali yorgunluk hissi bendede var akıntım sarımsı bide sıvı gibi birde bende fazlaca şişkinlik var birazda piskolojik galiba Bi umutla tutunuyor kendimizde acaba dedirtecek şeyler arıyoruz umarım gebelik vardır mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasin