• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim de bat 27 ocak bugünki testim negatif çıktı 13 ocak yumurtlama günüm. Yani 11.gün.. bende belirti aramak istemiyorum aslında ama arada bi ağrı giriyor kasıklarıma hafif hafif iğne batar gibi regl öncesi böyle olmazdı normalde. Regl öncesi felaket bi göğüs agrım olurdu şimdide o yok ama test ne negatif öyle bir pskolojideyim işte 🙃😂🤷‍♀️

Merhaba arkadaşlar benim de bat 27 ocak bugünki testim negatif çıktı 13 ocak yumurtlama günüm. Yani 11.gün.. bende belirti aramak istemiyorum aslında ama arada bi ağrı giriyor kasıklarıma hafif hafif iğne batar gibi regl öncesi böyle olmazdı normalde. Regl öncesi felaket bi göğüs agrım olurdu şimdide o yok ama test ne negatif öyle bir pskolojideyim işte 🙃😂🤷‍♀️
İnşallah güzel haber alırsın cnm

29-30 ocak gibi regl olmam gerek,gebelik belirtisi sayilabilecek kasık ağrısı ve halsizlik vardı, dünden beri o da yok,bakalım, belki bir umut diyelim
Canım senin bata daha var karamsar olma, yumurtlaman ne zamandı

Geçen ay durumum iyice karışmaya başladı :)

Düzenli bir adetim vardı sanırım o da gitti :)

Adetime 4 gün kala pembe bir leke geldi sadece o gün 1 kez. Ama dikkat etmesem görmezdim. Ertesi gün yine aynı şekilde günde 1 kez pembe bir leke ve 3. Gün yine aynısı oldu. Yani bata 4 gün kala günde 1 kez leke geliyordu. Bata 1 gün kala hiç bir şey gelmedi. Ve bat günü yine adet oldum. Bu durumda benm geçen ay adet günüm nedir iyice karıştırmış oldum :) normalde adetim 7 gün sürer geçen ay 5 gün sürdü önceki ay da 8 gün. yorumunuz var ise çok memnun olurum. Sanırım kafanızı iyice karıştırdım 🙈Elbette gebelik olursa bu durumumdan doktoruma bahsedeceğim. Çünkü sat belli değil.

Bir de bu lekeler gelince ben internetten araştırdım tabi. Yerleşme kanamaları adete 3-5 gün kala oluyormuş. Herkeste olmuyor tabi. Ama olanlar için en az 3 saat en fazla 3 gün sürüyormuş ve asla kan rengi değil. Kahverengi ya da pembemsi. Regl ağrısı da hissetmiyormuşsunuz.Aslında ben bunları geçen ay birebir yaşamıştım. Ağrım yoktu. 3 gün sürdü kan şeklinde de değildi ama yine yanlış belirtiler oldu :) gebelik testi de yapmıştım negatif çıkmıştı. Eğer gebelik testi pozitif çıksaydı kimyasal gebelik diyebilirdim ama öyle bir şey de olmadı. Çok uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayınız bende bu karışık durumumu sizinle paylaşmak istedim
Bir doktora gorunsen iyi olur sanki. Adet duzensizligi basladiysa gebelik de gec olabiliyor ( adet duzensizliginin sebebine bagli olarak). Mesela benim de duzensizlesmeye basladi kontrole gittim, pko cikti. Tedavi oluyorum su an gebeligi kolaylastirmasi icin ve kistlerden kurtulabilmek icin

Selam hanımlar benim bat 28 ocak bu ay ovülasyon kullandım günümü bekliyorum umarım tutmuştur 😔 negatif test modumu çok kötü düşürüyor hepimiz için hayırlısı olsun 🤲🤲🤲

Arkadaşlar merhaba,

25-31 Ocak arasi gebelik planlayanlar, gelin beraber bekleyelim.

Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
Benim normalde yarın yani pazartesi adet olmam lazım fakat bu ay diğer aylarda yaşadığım belirtileri yaşamadım ve bir kaç gündür kasık ağrılarım fazlaca iştah açıklığı yorgunluk halsizlik uyku hali var akıntım da beyaz renkte geliyo evde gebelik testi yaptım ama negatif çıkmıştı bir tanıdığımin da adeti 4 gün gecikmesine ragmen evdeki testte negatif çıkmış kan verince pozitif olduğunu öğrenmiş sizce hamilelik var mıdır

Bir doktora gorunsen iyi olur sanki. Adet duzensizligi basladiysa gebelik de gec olabiliyor ( adet duzensizliginin sebebine bagli olarak). Mesela benim de duzensizlesmeye basladi kontrole gittim, pko cikti. Tedavi oluyorum su an gebeligi kolaylastirmasi icin ve kistlerden kurtulabilmek icin
2 aydır oldu bu şekilde. İlk olarak Acaba korunmayı bıraktığım için mi vücut değişik şeyleri üretti anlamadım. Çünkü denemeye başlayınca oldu. Aslında Adetim düzenli sadece lekelemeler önden geliyor. Bir de kontrol için adetin 3. Günü gitmek gerekli o da haftasonuna denk geldi geçen ay yoksa aklımdaydı. Folik asitte başlamayı düşünüyorum bu ay olmazsa
Bir de sanırım bu ayda adet olacağım kızlar sivilcilenmitşim. Bugün de pembe bir leke geldi belli belirsiz. Dikkat etmesem görmezdim. bata 5 gün kala. Yine de küçük bir umudum var yerleşme kanaması olsa diye :)

Benim normalde yarın yani pazartesi adet olmam lazım fakat bu ay diğer aylarda yaşadığım belirtileri yaşamadım ve bir kaç gündür kasık ağrılarım fazlaca iştah açıklığı yorgunluk halsizlik uyku hali var akıntım da beyaz renkte geliyo evde gebelik testi yaptım ama negatif çıkmıştı bir tanıdığımin da adeti 4 gün gecikmesine ragmen evdeki testte negatif çıkmış kan verince pozitif olduğunu öğrenmiş sizce hamilelik var mıdır
Kasıklarda ağrı uyku hali yorgunluk hissi bendede var akıntım sarımsı bide sıvı gibi birde bende fazlaca şişkinlik var birazda piskolojik galiba Bi umutla tutunuyor kendimizde acaba dedirtecek şeyler arıyoruz umarım gebelik vardır mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende aynı kasık ağrılarını ve belirtisiz adet bekleyenlerdenim
Kasıklarda ağrı uyku hali yorgunluk hissi bendede var akıntım sarımsı bide sıvı gibi birde bende fazlaca şişkinlik var birazda piskolojik galiba Bi umutla tutunuyor kendimizde acaba dedirtecek şeyler arıyoruz umarım gebelik vardır mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah yaaa görenler bakiyo

Kasıklarda ağrı uyku hali yorgunluk hissi bendede var akıntım sarımsı bide sıvı gibi birde bende fazlaca şişkinlik var birazda piskolojik galiba Bi umutla tutunuyor kendimizde acaba dedirtecek şeyler arıyoruz umarım gebelik vardır mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasin
Benim akıntım beyaz renkte ve kokusuz normalde adet olacağım zaman benim akıntım olmaz öyle anlarım adet olacagimi ve belirtilerim hep olur bu sefer hiçbir belirti olmadı bende anlamadim

Back