• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 28 ocak. Sağ kasigimda hafif agrilar hala var. Ki asla adet ağrısı çekmedim. Özür dileyerek yaziyorum. Hafif beyaz akinti da var. Dün gebelik testi yaptim negatifti. Erken gebelik testi almadım. Ama beklemek de zor. Ya degilsem diye de korkuyorum.

Kızlar ben elendim bugün Adet oldum ama moral bozmak yok diğer ay için yeni bir sayfa açıyorum ☺️ Bir tanıdık soğan suyu iç dedi. Hiç bir sorunu olmamasına rağmen 5 senedir gebe kalmamış bu ay içmiş kalmış. Önce Allah ın İzniyle tabiki. İlk çocuğu hemen olmuş ama bu ikincide 5 sene beklemiş. Kisti falan olmayanlarda içiyor mu acaba bilgisi olan var mı. Rahmi temizler dedi. Adet bitince başla dedi

Selam kızlar bat kullandığım takvime göre 30-31 ocak. Sol kasık ağrısı var göğüslerim hassas, bakalım beklemedeyiz :KK49:

Kistlerden kurtulamazdin.
Pkos bir kist değil bir sendrom .
Kist dediğin şey atilamauan çatlamış yumurtalar .
Kurtulman için atabilmen lazım ama olay tamda bu zaten atamayacaksin omrunce
Anti-bilimsel açıklamanız bayağı bir ilginç olmuş. Öncelikle eksik bilginizi düzelteyim, onlar atılamayan çatlamış yumurta değil. Gelişememiş ve çatlayamayan yumurtalar. Atılınca pcos için tedavi de sağlanmıyor. Pcos tedavisinde eğer çocuk istenmyorsa yumurtalar attırılmak için uğrşılmaz zaten. Hormon düzensizliği giderilir. Sizin yazdıklarınıza bakarsk ömrümce atamayacaksam o yumurtaları beni ve diğer pcos luları ıskartaya çıkarsınlar o zaman. Anldığım kadarıyla ne kdr uğraşsak da veremediğimiz kilolarımız, her türlü tedaviye rağmen düzelmeyen yetişkin yaşımızdaki aknelerimiz, epilasyon depilasyona rağmen normal kadınlarda görülmeyen bölgelerde çıkan inatçı tüylerimiz, diyabet hastası olmaya aday bünyemiz hep bizim suçumuz sizin bakış açınıza göre. Siz bedeni sağlıklı fakat ruhu hasta kişilere batıyor demek ki böyle bir yorum yazdınız. Bilmeniz gereken şu ki, etkin tedavi ile bütün bu saydıklarımı zor olsa da yenebilir, düzenli adet görebilir, istediğimiz zaman çocuk sahibi olabiliriz. Yanlış bilgileriniz ve zorba üslubunuzu daha fazla insana ulaştıramamanızı dilerim...

Bat 28 ocak, hiçbir belirti yok gögüs ağrısı dahil, nedense bu ay hiç test yapasımda yok, gebelik yok gibi hissediyorum garip bir ruh hali dolunaydan heralde :)

Anti-bilimsel açıklamanız bayağı bir ilginç olmuş. Öncelikle eksik bilginizi düzelteyim, onlar atılamayan çatlamış yumurta değil. Gelişememiş ve çatlayamayan yumurtalar. Atılınca pcos için tedavi de sağlanmıyor. Pcos tedavisinde eğer çocuk istenmyorsa yumurtalar attırılmak için uğrşılmaz zaten. Hormon düzensizliği giderilir. Sizin yazdıklarınıza bakarsk ömrümce atamayacaksam o yumurtaları beni ve diğer pcos luları ıskartaya çıkarsınlar o zaman. Anldığım kadarıyla ne kdr uğraşsak da veremediğimiz kilolarımız, her türlü tedaviye rağmen düzelmeyen yetişkin yaşımızdaki aknelerimiz, epilasyon depilasyona rağmen normal kadınlarda görülmeyen bölgelerde çıkan inatçı tüylerimiz, diyabet hastası olmaya aday bünyemiz hep bizim suçumuz sizin bakış açınıza göre. Siz bedeni sağlıklı fakat ruhu hasta kişilere batıyor demek ki böyle bir yorum yazdınız. Bilmeniz gereken şu ki, etkin tedavi ile bütün bu saydıklarımı zor olsa da yenebilir, düzenli adet görebilir, istediğimiz zaman çocuk sahibi olabiliriz. Yanlış bilgileriniz ve zorba üslubunuzu daha fazla insana ulaştıramamanızı dilerim...
Anti bilimsel olduğunu dusunuyorsan
Doktor Banu çiftçiyi dinlemeni tavsiye ederim
Kendisine yorum olarak antibilimsel konuşuyosunuz hocam diye yorum yapabilirsin

Bu konuda muhattabin ben olmamaliyim çünkü ;)

2 aydır oldu bu şekilde. İlk olarak Acaba korunmayı bıraktığım için mi vücut değişik şeyleri üretti anlamadım. Çünkü denemeye başlayınca oldu. Aslında Adetim düzenli sadece lekelemeler önden geliyor. Bir de kontrol için adetin 3. Günü gitmek gerekli o da haftasonuna denk geldi geçen ay yoksa aklımdaydı. Folik asitte başlamayı düşünüyorum bu ay olmazsa
Bir de sanırım bu ayda adet olacağım kızlar sivilcilenmitşim. Bugün de pembe bir leke geldi belli belirsiz. Dikkat etmesem görmezdim. bata 5 gün kala. Yine de küçük bir umudum var yerleşme kanaması olsa d
Canım o korunmayı bırakınca çoğu kişide oluyor. Benimde olmuştu ara kanamalar mi dersin, adet gecikmeleri mi dersin hepsi oldu. Yaklaşık 3-4ay bu durum devam etti sonra çok şükür adetim düzene girdi. Anlayacağın hormonal bir durum oluyor sanırım vücut afalliyor, spermle tanışınca...

Benim de bat 31 Ocak yumurtlama günümü biliyorum 17 ocakti. Ve değerlendirdik. Beklemedeyim ağzımda zehir gibi bir tad oldu 2 gün önce...ne yesem değişmedi sadece bugün soda içince biraz hafifledi. Ama hala var yani. Kasığımda çok hafif bir ağrı var iğne batar gibi. Ve bacaklarımda kırmızı kırmızı sivilce gibi benekler çıktı. Bilmiyorum gebelik belirtileri mi bunlar ama daha önce yasamadigim kesin. Bir fikri olan var mı arkadaşlar? Ve test ne zaman yapmaliyim?

Kızlar benim bat 28 ocak yarın bel fıtığım için mr çekileceğim mr da radyasyon yok diyorlar çekilsem sorun olur mu yarın gitmeden test yapsam çıkar mi sabah ilk idrarla:(

herkese merhaba, bu ay yumurtlama gününde ilişkimiz oldu. Korunmasız ilk ayımız. BAT 1 Şubat . 6 gün var adetime. Ve ben de geçen haftadan bu yana kasık ağrısı, kasık batması, bu hafta çamaşırımda görecek kadar beyaz akıntı ve ağzımda metalik bir tat hissediyorum. Erken gebelik testini yapmadım henüz. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Gecikmeyi mi beklemeliyim ? Yardımcı olur musunuz

Kızlar benim bat 28 ocak yarın bel fıtığım için mr çekileceğim mr da radyasyon yok diyorlar çekilsem sorun olur mu yarın gitmeden test yapsam çıkar mi sabah ilk idrarla:KK43:
Kan versen daha net çıkar .sağlık ocağına git
Çünkü adetten önce erken gebelik testi bile sonuç vermeyebiliyor .
Ama bhcg ilk kana karıştığı için kanda herşey cikiyor

herkese merhaba, bu ay yumurtlama gününde ilişkimiz oldu. Korunmasız ilk ayımız. BAT 1 Şubat . 6 gün var adetime. Ve ben de geçen haftadan bu yana kasık ağrısı, kasık batması, bu hafta çamaşırımda görecek kadar beyaz akıntı ve ağzımda metalik bir tat hissediyorum. Erken gebelik testini yapmadım henüz. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Gecikmeyi mi beklemeliyim ? Yardımcı olur musunuz
Olmayabilir oladabilir.

Erken gebelik testi için bile erken ...
Üç gün daha bekleyin

Back