Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan kulladigim 6 tane ilac var cogu zaten 1 tanesi haric vitamin kan demir ilaclari. Onlari iftar ve sahur arasi ayarlarim diye dusundum doktorumada daniscam tabi tansiyon sorunum dan dolayi suana kdr hic cikmadi cok sukur. Ben diğer hamileliklerimde tansiyona rağmen tutmustum cok sukur bebege bir zarari olmuyor tabiki rabbim veriyor onun rizkini vitamininide ama hala emin degilim açlik beni bu hamilelikte cok zorluyor o beni dusunduruyor kahvaltiyi geciktirince falan bayilcak kadar kötu hissediyorum önceki hamileliklerde olmazdim böyle. Olmazsa deneyecegim kendimi gece yemek yiyince zorlanmam belkide cok istiyorum tutmayi dedigim gbi onceki hamileliklerimde tuttum hic bi sikinti yasamadim cok sukur

Sanki ben yazdım paragrafı kelimesi kelimesine o kadar ben … ben de denicem olmazsa günaşırı tutarım

Sanki ben yazdım paragrafı kelimesi kelimesine o kadar ben … ben de denicem olmazsa günaşırı tutarım
Aynen aynen bende en son care onu dusundum 1 gun tutar 1 gun tutmam denerim kendimi dedim dedigim gibi önceki hamileliklerimde sikintisiz tutnustum cok istiyorum ama gercekten ramazanin o guzelligini herseyini yasamak istiyorum

Aynen aynen bende en son care onu dusundum 1 gun tutar 1 gun tutmam denerim kendimi dedim dedigim gibi önceki hamileliklerimde sikintisiz tutnustum cok istiyorum ama gercekten ramazanin o guzelligini herseyini yasamak istiyorum
Ben de meleğim insanın içinde ukte olur tutamasa

Bana da 18de gel dedi herkese 20 demişler
Bebek 2 ayllikken falan gitmistim 20 haftada gel tetonoZ icin demisti bir dahada cagirmadilar zaten hic eski hamileliklerimde surekli ariyolardi ama farkliydi saglik ocagi. Bu defa 1 kere bile aramiyolar bendw önemsemiyorum dogrusu ayda 1 2 kere kendi doktoruma görünüyorum bazen 3

Ben de sürekli görmek istiyorum ayda 1 randevu veriyorlar

Ben de sürekli görmek istiyorum ayda 1 randevu veriyorlar
Normal hamileliklerde hep öyle benim 2 tane kaybim oldugu icin sanirim doktor temkinli ilerliyor bâslarda haftada 1 gittim sonra 2 haftada 1 suan 3 haftada 1 de kaldi 1 aya hic cikarmadi ama 3 haftadirda surekli.gidip geldim. 4 lu tarama testi verdim bu hafta onun sonucunu almaya gidicem önümüzdeki hafta mesela hep boyle ek olarak biseyler cikiyor onume. Ama iyi oluyor bebegi goruyorum bazen 3 hafta bile gecmek bilmiyor 1 ay olsa naparim.bilmem

Detaylı ultrasona gitcem ben 10 nisanda işte ondan 10 gün sonra gel bana dedi de sabredemem ben

Benim doktorum daha soylemedi ne zaman girecegimi her hafta yada 2 haftada 1 gorustumuz icin galiba önceden soylemiyor galiba orda ne kadar detayli ucreti biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…