Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay olur mu öyle şey ne özürü balımm. Üzülmedim merak etme ❤️Aminn rabbim verirse 😘
İsim düşündünüz mü hiç. Tatlı heyecanlar 🥰
Ben Zümra yanına İpek ismini de eklesem mi diye düşünüyorum eşim de bana bırakıyor kız olsaydı ben koyacaktım oğlan olursa o Alparslan koyacaktı

Banada herkes kızın olur senin diyor. Ama bence oğlum olucak ben öyle hissediyorum 😂
Sağlıklı olsunlarda balım.
Z Zumradmr de erkek gibime geliyor 🙈 Bugün öğrenecekti. Kız neredesinnnn?
Öğrenemedim kiz gostermedi kendini bacaklarini oyle bir kapamis ki ama güldu bize bugün 😊 4 lu tarama için kan verdim 1 hafta sonra cikicak o zaman bakicak tekrar doktorumuz

Öğrenemedim kiz gostermedi kendini bacaklarini oyle bir kapamis ki ama güldu bize bugün 😊 4 lu tarama için kan verdim 1 hafta sonra cikicak o zaman bakicak tekrar doktorumuz
oy maşallah rabbim sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin 😍 hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah 🙏🏻 sen nasıl oldun peki iyileştin mi 🌸

Çok teşekürler kizlar cok iyiyim sukur tamamen toparladim kendimi ramazan hazirliklari yapiyorum bir yandan fazla takilamadim buralara kandilimiz mubarek olsun benim ve bebegim icinde dua edin bende sizler icin edecegim 💞
Toparlanmana çok sevindim canım. Şimdi hamileliğin tadını çıkart ❤️
Teşekkür ederim,Kandilimiz mübarek olsun hepimizin. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🙏 🥰

Çok teşekürler kizlar cok iyiyim sukur tamamen toparladim kendimi ramazan hazirliklari yapiyorum bir yandan fazla takilamadim buralara kandilimiz mubarek olsun benim ve bebegim icinde dua edin bende sizler icin edecegim 💞
Meleğimm Ramazan demişken oruç tutacak mısın ? Ben nafile oruçları tuttum ama Ramazan’da nasıl olacak bilmiyorum

X