- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.361
Selam hayirli ramazanlar nasilsiniz nasil gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım teşekkürler sanada hayırlı ramazanlarSelam hayirli ramazanlar nasilsiniz nasil gidiyor
Bende çok iyiyim bebiste iyiymis dun gorduk kendilerini cok şükür senden ne haber varmi bir gelismeCanım teşekkürler sanada hayırlı ramazanlar
İyiyim şükür,asıl sen nasılsın?Nasıl gidiyor?Bebitonun keyfi nasıl
Oh iyi olun hep inşallahBende çok iyiyim bebiste iyiymis dun gorduk kendilerini cok şükür senden ne haber varmi bir gelisme
Çok şükür güzelim oruçla kuranla geçiyor ya senin ?Selam hayirli ramazanlar nasilsiniz nasil gidiyor
En guzeli kiz kafan rahat olsun bakarsin en ummadik zamanda supriz olurOh iyi olun hep inşallah
Yok canım ben bir kaç ay kendimi off moduna almaya karar verdim. Yoruldum,dinlenmem lazım ders falan çalışıyorum zaten sınavlarım var. Stres oluyorum çok düşünürken biraz beynim dinlensin
Benimde ayni cok sukur su ana kadar skintisiz geldim dualarinizda banada yer verin olurmu yolu yarisini geçtim sayilirÇok şükür güzelim oruçla kuranla geçiyor ya senin ?
Yok meleğim zaten bana da doktor gün aşırı tutabilirsin dedi tam tutamıyorum ben de yani tabiki her zaman dualarımdasınız cinsiyet ne oldu güzelim belli oldu ben mi kaçırdımBenimde ayni cok sukur su ana kadar skintisiz geldim dualarinizda banada yer verin olurmu yolu yarisini geçtim sayilir
Ama ben oruc tutamıyorum tabi doktorum istemedi onceki kayiplarimdan dolayi
Ahahah evet güzelimEn guzeli kiz kafan rahat olsun bakarsin en ummadik zamanda supriz olur
Cinsiyetimiz erkek ben hep demistim ama inanmamislardi. Sen kac haftalik oldun hareketlerini hissedebiliyomusunYok meleğim zaten bana da doktor gün aşırı tutabilirsin dedi tam tutamıyorum ben de yani tabiki her zaman dualarımdasınız cinsiyet ne oldu güzelim belli oldu ben mi kaçırdım
Ahahah evet güzelim
Yıpranıyor insan biraz tatil lazım kafayada t
Yaz ın tadını cikar seneye yaz evde kalirsin bak biz gibiAhahah evet güzelim
Yıpranıyor insan biraz tatil lazım kafayada
Yaaa öyle demeYaz ın tadını cikar seneye yaz evde kalirsin bak biz gibi
4 ay daha disimizi sikicaz sonucu guzel olsun insallahYaaa öyle deme
Yazın hamilelik çok zor oluyor hakikatten o sıcaklarda hele son aylarsa. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Evet sonucu güzel olucak tabiki,pamuk gibi birşey gelicek dünyaya4 ay daha disimizi sikicaz sonucu guzel olsun insallah
İnsallahh önce kendin sonra tüm kalpten isteyenler icinEvet sonucu güzel olucak tabiki,pamuk gibi birşey gelicek dünyaya
İnşallah canımİnsallahh önce kendin sonra tüm kalpten isteyenler icin
19+4 evet hissediyorum çok muazzam bir şey sen hissetmeye başladın mıCinsiyetimiz erkek ben hep demistim ama inanmamislardi. Sen kac haftalik oldun hareketlerini hissedebiliyomusun
İnsalllah canimİnşallah canım
Hakeden annelik,babalık görevini layıkıyla yapabilecek herkesin kucağı dolsun inşallah.
Evet daha önce bildigin bir duygu olmasina ragmen şuan sanko sifirdan mis gibi hersey ilk yasiyormusum gibi aradan uzun sure gectigi icin sanirim her defasinda heyecanlaniyorum bu hafta tetenoz asimiz var19+4 evet hissediyorum çok muazzam bir şey sen hissetmeye başladın mı