- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.321
Eveeet senin tahminin doğru çıktı prensesim geliyor Allahın izniyleCanımm. İyiyim allaha şükür. Sen nasılsın,bebiş napıyor. Belli oldu mu cinsiyeti ?
AaaaaaaEveeet senin tahminin doğru çıktı prensesim geliyor Allahın izniyleSen ne alemdesin meleğim en son 8 gün var demiştiiin
Özür dilerim meleğim seni üzmek istemezdimAaaaaaa
Ay çok sevindim yaSağlıkla gelsin annesinin prensesi
Benim olmadı bu aydaBunu söylemeye bıktım ama
Ay olur mu öyle şey ne özürü balımm. Üzülmedim merak etmeÖzür dilerim meleğim seni üzmek istemezdim
Çok teşekkür ederim inşallah tez vakitte senin de olur biriciğimmm
Ben Zümra yanına İpek ismini de eklesem mi diye düşünüyorum eşim de bana bırakıyor kız olsaydı ben koyacaktım oğlan olursa o Alparslan koyacaktıAy olur mu öyle şey ne özürü balımm. Üzülmedim merak etmeAminn rabbim verirse
İsim düşündünüz mü hiç. Tatlı heyecanlar
Ay çok güzel zümra İpekBen Zümra yanına İpek ismini de eklesem mi diye düşünüyorum eşim de bana bırakıyor kız olsaydı ben koyacaktım oğlan olursa o Alparslan koyacaktı
Bakalım meleğimm daha çok varAy çok güzel zümra İpek
Zaman çabuk geçiyor güzelim benimmmBakalım meleğimm daha çok var
Geçsin de sevelim keratayıZaman çabuk geçiyor güzelim benimmm
Kız tahminlerim tutuyor benimdeGeçsin de sevelim keratayı
Öylesin meleğimm bak senin dediğin çıktıKız tahminlerim tutuyor benimde
Çok temiz kalpliyim heralde
Amiiin hepimize canımAy hadi inşallah güzelimmm Rabbim hayırlısını versin
Öğrenemedim kiz gostermedi kendini bacaklarini oyle bir kapamis ki ama güldu bize bugün
Oiiiiy maşallahÖğrenemedim kiz gostermedi kendini bacaklarini oyle bir kapamis ki ama güldu bize bugün4 lu tarama için kan verdim 1 hafta sonra cikicak o zaman bakicak tekrar doktorumuz
oy maşallah rabbim sağa salim kucağınıza almayı nasip etsinÖğrenemedim kiz gostermedi kendini bacaklarini oyle bir kapamis ki ama güldu bize bugün4 lu tarama için kan verdim 1 hafta sonra cikicak o zaman bakicak tekrar doktorumuz
Toparlanmana çok sevindim canım. Şimdi hamileliğin tadını çıkartÇok teşekürler kizlar cok iyiyim sukur tamamen toparladim kendimi ramazan hazirliklari yapiyorum bir yandan fazla takilamadim buralara kandilimiz mubarek olsun benim ve bebegim icinde dua edin bende sizler icin edecegim
Meleğimm Ramazan demişken oruç tutacak mısın ? Ben nafile oruçları tuttum ama Ramazan’da nasıl olacak bilmiyorumÇok teşekürler kizlar cok iyiyim sukur tamamen toparladim kendimi ramazan hazirliklari yapiyorum bir yandan fazla takilamadim buralara kandilimiz mubarek olsun benim ve bebegim icinde dua edin bende sizler icin edecegim