Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay olur mu öyle şey ne özürü balımm. Üzülmedim merak etme Aminn rabbim verirse
İsim düşündünüz mü hiç. Tatlı heyecanlar
Ben Zümra yanına İpek ismini de eklesem mi diye düşünüyorum eşim de bana bırakıyor kız olsaydı ben koyacaktım oğlan olursa o Alparslan koyacaktı

Banada herkes kızın olur senin diyor. Ama bence oğlum olucak ben öyle hissediyorum
Sağlıklı olsunlarda balım.
Z Zumradmr de erkek gibime geliyor Bugün öğrenecekti. Kız neredesinnnn?
Öğrenemedim kiz gostermedi kendini bacaklarini oyle bir kapamis ki ama güldu bize bugün 4 lu tarama için kan verdim 1 hafta sonra cikicak o zaman bakicak tekrar doktorumuz

Öğrenemedim kiz gostermedi kendini bacaklarini oyle bir kapamis ki ama güldu bize bugün 4 lu tarama için kan verdim 1 hafta sonra cikicak o zaman bakicak tekrar doktorumuz
oy maşallah rabbim sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah sen nasıl oldun peki iyileştin mi

Çok teşekürler kizlar cok iyiyim sukur tamamen toparladim kendimi ramazan hazirliklari yapiyorum bir yandan fazla takilamadim buralara kandilimiz mubarek olsun benim ve bebegim icinde dua edin bende sizler icin edecegim
Toparlanmana çok sevindim canım. Şimdi hamileliğin tadını çıkart
Teşekkür ederim,Kandilimiz mübarek olsun hepimizin. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Çok teşekürler kizlar cok iyiyim sukur tamamen toparladim kendimi ramazan hazirliklari yapiyorum bir yandan fazla takilamadim buralara kandilimiz mubarek olsun benim ve bebegim icinde dua edin bende sizler icin edecegim
Meleğimm Ramazan demişken oruç tutacak mısın ? Ben nafile oruçları tuttum ama Ramazan’da nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…