- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.281
Ayyyyy gofret hiçbir şey kalmamış son 5 gün15şubat güzelimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy gofret hiçbir şey kalmamış son 5 gün15şubat güzelimm
Normal ya benimki 1 hafta önde suan arada olabiliyor böyle sonra dengeleniyor falan geride olmadigi surece skinti yok rahat ol kiz ikili test zamanin gecmesin cinsiyet bu haftada ogrenmek tamamen sans isiEvet normalinden 4-5 gün önde
Yok çiçeğim haftaya giderim zaten artık ne zaman olur bilmem sen yaptırdın mı ikili testNormal ya benimki 1 hafta önde suan arada olabiliyor böyle sonra dengeleniyor falan geride olmadigi surece skinti yok rahat ol kiz ikili test zamanin gecmesin cinsiyet bu haftada ogrenmek tamamen sans isi
Benimki net görüntü vermiyor malesef onun icin 4 lü testi yapcakmis doktor 3 hafta sonrasindaYok çiçeğim haftaya giderim zaten artık ne zaman olur bilmem sen yaptırdın mı ikili test
Ay evettt bebişim ama o beş gün bana 5 ay şuanAyyyyy gofret hiçbir şey kalmamış son 5 gün
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahBenimki net görüntü vermiyor malesef onun icin 4 lü testi yapcakmis doktor 3 hafta sonrasinda
Ay ben heyecandan uyuyamam şimdi ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAy evettt bebişim ama o beş gün bana 5 ay şuan
YaaaaaaAy ben heyecandan uyuyamam şimdi ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Mantıklı olan da o zaten meleğim insan en iyisi sonra insanın ümidi kırılıyor biraz 1 hafta sonra güzel bir zamanYaaaaaa
Gecikince yapmayı düşünüyorum bebişim yıprandım valla 5ayda erken yapmak istemiyorum artık
Evvvet bebişim bakalım bu ay şans gülecekmi bana daMantıklı olan da o zaten meleğim insan en iyisi sonra insanın ümidi kırılıyor biraz 1 hafta sonra güzel bir zaman
Yaa üzdün hayırlısıyla bidahaki ay olur inşallah canım sakın üzülmeKızlar ben 3gün önceden regli oldum. Sabah pembe sonra biraz kahve rengi şimdide kırmızı olmadı bu ay malesef
Yok bebişim üzülmüyorum merak etmeYaa üzdün hayırlısıyla bidahaki ay olur inşallah canım sakın üzülme
Çiçeğim vardır bunda da bir hayır sıkma o güzel canını bir sonraki aya devamKızlar ben 3gün önceden regli oldum. Sabah pembe sonra biraz kahve rengi şimdide kırmızı olmadı bu ay malesef
Ah canım benim inşallah yaYok bebişim üzülmüyorum merak etme
Hadi inşallah senden güzel haberler geliiiiir
Tatlişkom evet,üzülmüyorum merak etmeyinÇiçeğim vardır bunda da bir hayır sıkma o güzel canını bir sonraki aya devam
İnşallah güzelimmHayirlisi olsun canim sabir isteyen bir surec guzel haberlerini alacagimiz gunler de yakindir
Her ay farklı yumurtlanıyor demek ki 2 güne 1 ilişki candırTatlişkom evet,üzülmüyorum merak etmeyin
Zaten bu ay pek umudum yoktu erken yumurtlamış olmama şaşırdım hiçte anlamadım doktorda söylemedi