- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.241
Kızlarr nasilsinz nasil gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şekilde ocak ayında bende gittim smear testi yapıldı folidoce verildi kullanıyorum bu hafta test sonucunu almaya gidicem inşallah sizin durumunuz nedir acabaKızlar ben gittim geldim. Bir sorun yok dedi smear testi aldı sonuç çıktığında kan tahlili de yaparız tekrar dedi. Her şey gayet normal dedi şuanlık. Folidoce verdi gönderdi
Canım iyidir Allah’a şükür beklemedeyim pek düzenli olmadı bu ay ama olursa sürpriz olurKızlarr nasilsinz nasil gidiyor
Benimde sonucum çıkmış biraz merak ediyorum açıkçası ama bir sorun olduğunu sanmıyorum müsaitlikte gidip kan değerlerime baktırıp sonucumu alacağımAynı şekilde ocak ayında bende gittim smear testi yapıldı folidoce verildi kullanıyorum bu hafta test sonucunu almaya gidicem inşallah sizin durumunuz nedir acaba
Yaa tesadüfe bakın benimde 5 gün kaldıBenimde sonucum çıkmış biraz merak ediyorum açıkçası ama bir sorun olduğunu sanmıyorum müsaitlikte gidip kan değerlerime baktırıp sonucumu alacağım
Sizinde temiz çıkar inşallah sonucunuz benim 5gün kaldı regle bekliyorum. Sizin ne kadar kaldı inşallah gönlünüze göre olur çok bekletmez bebişiniz
Bende bu cuma gidiyorum doktora aynen bende birşey olduğunu düşünmüyorum canım doktor zaten kist falanda yok dedi öyle smera genel bi testmiş o yüzden yaptı ay inşallah güzel neticelenir bu ayBenimde sonucum çıkmış biraz merak ediyorum açıkçası ama bir sorun olduğunu sanmıyorum müsaitlikte gidip kan değerlerime baktırıp sonucumu alacağım
Sizinde temiz çıkar inşallah sonucunuz benim 5gün kaldı regle bekliyorum. Sizin ne kadar kaldı inşallah gönlünüze göre olur çok bekletmez bebişiniz
Nasıl heycanlıyım Bi bilsen aslında 3 aydır korunmuyoruz sadece ama insan hemen olsun istiyorBenimde sonucum çıkmış biraz merak ediyorum açıkçası ama bir sorun olduğunu sanmıyorum müsaitlikte gidip kan değerlerime baktırıp sonucumu alacağım
Ya seni çok iyi anlıyorum insanın içi içine sığmıyor,aklından çıkartamıyor oldu mu olmadı mı kesin hamileyim yok ya değilim galiba hep bunlar dönüyor kafadaNasıl heycanlıyım Bi bilsen aslında 3 aydır korunmuyoruz sadece ama insan hemen olsun istiyor
İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur bu ayyyyYaa tesadüfe bakın benimde 5 gün kaldı
İyi olmanıza cooook sevindim canım benim. Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin bende onu merakla bekliyorum kız öğrendiğiniz gibi hemen bana yazınBen ve bebegim cok iyiyiz cok sukur 3 ayimiz bitmek uzre sizinde guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar bahsettiginiz test smear testiyse genel olarak yapılıyor hatta ben sonucu internette arastrmistim kendi sonucumla karsilastrmistim meraktan
Bende hastahanenin uygulamasindan goruyorum canm doktordan once her tahlilime ben bakiyorum dun kontroldeydik ama yuz ustu yatiyordu benimki cok hareketliydi ama yuz ustuydu birsey gostermedi doktor amcasina 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman gosterir belkiİyi olmanıza cooook sevindim canım benim. Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin bende onu merakla bekliyorum kız öğrendiğiniz gibi hemen bana yazın
Sonuçlar gözükmüyor internette ben bulamadım yani elime aldığım gibi bende kurcalayacağım
Oy maşallah minnoşaaa maşallahBende hastahanenin uygulamasindan goruyorum canm doktordan once her tahlilime ben bakiyorum dun kontroldeydik ama yuz ustu yatiyordu benimki cok hareketliydi ama yuz ustuydu birsey gostermedi doktor amcasina 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman gosterir belki
Saglikla gelsin teyzesi gogus hassasiyetin gozumden kacmadi bu arada üstünde fazla durulmayan zamanda oluveriyorOy maşallah minnoşaaa maşallah
Gösterir annesi nazlanıyor sana
Kııız beni de heyecanlandırıyor o hassasiyet ama sonra geçiyor adet oluyorumSaglikla gelsin teyzesi gogus hassasiyetin gozumden kacmadi bu arada üstünde fazla durulmayan zamanda oluveriyor
İstah artisi ve gogus hassasiyeti ayni zamanda gebelik te belirtisi he Hadi hayirli haberlerini aliriz insallah hayırlısıyla ben hic doymuyordum cnku kiz insan yemekten kalkip koltuga geçişiyle acikirmi hic oyleydim inanKııız beni de heyecanlandırıyor o hassasiyet ama sonra geçiyor adet oluyorum
Bu folidoce iştah açıyor bu arada benim karnım hiç doymuyooooo
Dünde abuk subuk şeylere ağladım duygu fırtınası yaşadım resmen aklıma sen geldin sende ağlıyordun son günler hepİstah artisi ve gogus hassasiyeti ayni zamanda gebelik te belirtisi he Hadi hayirli haberlerini aliriz insallah hayırlısıyla ben hic doymuyordum cnku kiz insan yemekten kalkip koltuga geçişiyle acikirmi hic oyleydim inan
Heyecanlandim kiz bak bende şimdi he hadi guzel haberlerle gel insallah sabredebilcekmisin gününe kadarDünde abuk subuk şeylere ağladım duygu fırtınası yaşadım resmen aklıma sen geldin sende ağlıyordun son günler hep
Ya artık iyice sinirlerim yıprandı yada bebiş geliyor
Edicem çünkü testim yok almadımHeyecanlandim kiz bak bende şimdi he hadi guzel haberlerle gel insallah sabredebilcekmisin gününe kadar
İnsallah canm insallah guzel haberlerini bekliyorumEdicem çünkü testim yok almadım
Kendimi biliyorum çünkü yaparım erkenden İnşallah güzel bir sonuç olur benim içiiiinde