- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.261
Yazıcam canııımİnsallah canm insallah guzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazıcam canııımİnsallah canm insallah guzel haberlerini bekliyorum
Siz ne kadardır dneiyosunuz acaba bebişYa seni çok iyi anlıyorum insanın içi içine sığmıyor,aklından çıkartamıyor oldu mu olmadı mı kesin hamileyim yok ya değilim galiba hep bunlar dönüyor kafada
İnşallah bebişin seninledir. Ama değilse bile sakın üzülme daha çok yeni bırakmışsınız sizde korunmayı olur inşallah zamanı gelince
Valla bende pek umutlanamıyorum ya ama var Bi his işte insanın içinde inşallah olur ya ikimizindeİnşallah ikimiz içinde hayırlı olur bu ayyyy
Var mı vücudunda hissettiğin bir farklılık benim göğüslerimin yanları acıyor sadece ama böyle olunca regle dönüyor sonra o yüzden pek umutlanamıyorum
Ya kasıklarım ağrıyor 3 gündür ve belimde ağrıyor 2 gündür de akıntım var ama bilemiyorumİnşallah ikimiz içinde hayırlı olur bu ayyyy
Var mı vücudunda hissettiğin bir farklılık benim göğüslerimin yanları acıyor sadece ama böyle olunca regle dönüyor sonra o yüzden pek umutlanamıyorum
Ay evet folidoce yapıyor geldi banada sanki sürekli ağzıma bişeyler atıyorum vallaKııız beni de heyecanlandırıyor o hassasiyet ama sonra geçiyor adet oluyorum
Bu folidoce iştah açıyor bu arada benim karnım hiç doymuyooooo
Ay ne güzel rabbim bizede nasip etsin inşallah yaBen ve bebegim cok iyiyiz cok sukur 3 ayimiz bitmek uzre sizinde guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar bahsettiginiz test smear testiyse genel olarak yapılıyor hatta ben sonucu internette arastrmistim kendi sonucumla karsilastrmistim meraktan
İnsalllahh insallahhAy ne güzel rabbim bizede nasip etsin inşallah ya
İnşallah canım benimİnsalllahh insallahh
Sizlerinde guzel haberlerini bekliyorum ayni heyecanla
5 aydır canım benim.Siz ne kadardır dneiyosunuz acaba bebiş
Kıııız sende var sanki birşeyler hadi hayırlısı inşallahYa kasıklarım ağrıyor 3 gündür ve belimde ağrıyor 2 gündür de akıntım var ama bilemiyorum
Dimi doyma hissim kayboldu resmenAy evet folidoce yapıyor geldi banada sanki sürekli ağzıma bişeyler atıyorum valla
Elhamdulillah güzelim sen nasılsınKızlarr nasilsinz nasil gidiyor
Ay bende de ilk iştah artışı olmuştu 2 tane zurna dürümü art arda yemiş insandım bir öğündeKııız beni de heyecanlandırıyor o hassasiyet ama sonra geçiyor adet oluyorum
Bu folidoce iştah açıyor bu arada benim karnım hiç doymuyooooo
Bende iyiyim cok sukur senin nasil gidiyor komtrole gttinmiElhamdulillah güzelim sen nasılsın
Gittim çiçeğim sata göre biraz erken gidiyor erken mi yumurtladım bilmiyorum ki 12. Haftaya girdim doktor ense kalınlığı için çağırmıştı ben belki cinsiyeti de gösterir diye erteliyorum bakalımBende iyiyim cok sukur senin nasil gidiyor komtrole gttinmi
Ohhhh şifa olmuştur kuzuyaAy bende de ilk iştah artışı olmuştu 2 tane zurna dürümü art arda yemiş insandım bir öğünde
Baş ağrısı iştah artışı güzel şeyler inşallah bebişin seninledirr bat ne zamanOhhhh şifa olmuştur kuzuya
Ay bilmiyorum canımın içi regl olabilir çokta heveslenmek istemiyorum bakalım olursa sevinçten uçarım olmazsa önümüzdeki aylara
Başım felaket ağrıyor zaten günlerdir durmuyorda. Bebiştense ağrısın kabulüm yani
Nasil daha mi önden gidiyorGittim çiçeğim sata göre biraz erken gidiyor erken mi yumurtladım bilmiyorum ki 12. Haftaya girdim doktor ense kalınlığı için çağırmıştı ben belki cinsiyeti de gösterir diye erteliyorum bakalım
15şubat güzelimmBaş ağrısı iştah artışı güzel şeyler inşallah bebişin seninledirr bat ne zaman
Evet normalinden 4-5 gün öndeNasil daha mi önden gidiyor