Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya seni çok iyi anlıyorum insanın içi içine sığmıyor,aklından çıkartamıyor oldu mu olmadı mı kesin hamileyim yok ya değilim galiba hep bunlar dönüyor kafada 😂
İnşallah bebişin seninledir. Ama değilse bile sakın üzülme daha çok yeni bırakmışsınız sizde korunmayı olur inşallah zamanı gelince 🥰
Siz ne kadardır dneiyosunuz acaba bebiş

İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur bu ayyyy 🤲🏻
Var mı vücudunda hissettiğin bir farklılık benim göğüslerimin yanları acıyor sadece ama böyle olunca regle dönüyor sonra o yüzden pek umutlanamıyorum 😵‍💫
Valla bende pek umutlanamıyorum ya 😔 ama var Bi his işte insanın içinde inşallah olur ya ikimizinde 😇🌹

İnşallah ikimiz içinde hayırlı olur bu ayyyy 🤲🏻
Var mı vücudunda hissettiğin bir farklılık benim göğüslerimin yanları acıyor sadece ama böyle olunca regle dönüyor sonra o yüzden pek umutlanamıyorum 😵‍💫
Ya kasıklarım ağrıyor 3 gündür ve belimde ağrıyor 2 gündür de akıntım var ama bilemiyorum 🤦‍♀️

Kııız beni de heyecanlandırıyor o hassasiyet ama sonra geçiyor adet oluyorum 😂
Bu folidoce iştah açıyor bu arada benim karnım hiç doymuyooooo 😂😂😂😂
Ay bende de ilk iştah artışı olmuştu 2 tane zurna dürümü art arda yemiş insandım bir öğünde 😂😂😂

Ay bende de ilk iştah artışı olmuştu 2 tane zurna dürümü art arda yemiş insandım bir öğünde 😂😂😂
Ohhhh şifa olmuştur kuzuya ❤️
Ay bilmiyorum canımın içi regl olabilir çokta heveslenmek istemiyorum bakalım olursa sevinçten uçarım olmazsa önümüzdeki aylara 😍
Başım felaket ağrıyor zaten günlerdir durmuyorda. Bebiştense ağrısın kabulüm yani 🥺

Ohhhh şifa olmuştur kuzuya ❤️
Ay bilmiyorum canımın içi regl olabilir çokta heveslenmek istemiyorum bakalım olursa sevinçten uçarım olmazsa önümüzdeki aylara 😍
Başım felaket ağrıyor zaten günlerdir durmuyorda. Bebiştense ağrısın kabulüm yani 🥺
Baş ağrısı iştah artışı güzel şeyler inşallah bebişin seninledirr 😍 bat ne zaman 🌸

X