- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
-
- Konu Sahibi Petitoogofrett
- #1.221
Güzellik geçici önemli olan merhamet ve kalp güzelliği canım benim umarım bunu anlarlar yakında.Yani o kız daha güzel sen daha eksiksine getiriyor da lafı beni eşimden başkası bağlamaz her istediklerine de he diyemem kimse kusura bakmasın burası da yol geçen hanı değil
Amin inşallah nasip eder o günleri Rabbimİnsallah canm.insallah bu defa bebegimle şu evin kapisindan iceriye saglikla girelim hic birsey istemem rabbimdan saglik olsun gerisi bir sekilde.hallediliyor
Anlamasalar nolur çiçeğim işleri güçleri şekil yapmak hava atmak laf çok icraat yokGüzellik geçici önemli olan merhamet ve kalp güzelliği canım benim umarım bunu anlarlar yakında.
Kesinlikle öyle sadece eşim icin görüşüyorum kayinpederin birseye karisani kaynanandan daha kötü oluyor kiz benm kpderde öyledir kaynanama karsi bi nebze iyiysem koderimden bi okdr nefret ederim burnunu hersyee sokar bizden uzak allaha yakin olsunlar kizlar allahtan eşlerimiz yönunden sansliymisiz hepimizdeAy kıyamam sana ya. Artık geçti bundan sonraki hayatına müdahil olmasınlar yeter canım. Saygı çerçevesinde herşey sevgi bırakmamışlar çünkü.
Bu modeller böyle demek. Oysa ne gerek varyalandan nispet yapacağına gerçekten iyi olsalar iki dua alırlar bizdendeAnlamasalar nolur çiçeğim işleri güçleri şekil yapmak hava atmak laf çok icraat yok
Evet şükür kuzum Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizide. Doğru olduğumuz için onlarda bunu görüyorlar biz gereksiz yere tavır yapmıyoruz. Rabbim kalplerine merhamet versin.Kesinlikle öyle sadece eşim icin görüşüyorum kayinpederin birseye karisani kaynanandan daha kötü oluyor kiz benm kpderde öyledir kaynanama karsi bi nebze iyiysem koderimden bi okdr nefret ederim burnunu hersyee sokar bizden uzak allaha yakin olsunlar kizlar allahtan eşlerimiz yönunden sansliymisiz hepimizde
Amin. Canm aminn kandilimz mübarek olsun bu arada kizlar dualarinizda ben ve bebegimede yer verinEvet şükür kuzum Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizide. Doğru olduğumuz için onlarda bunu görüyorlar biz gereksiz yere tavır yapmıyoruz. Rabbim kalplerine merhamet versin.
Kp kvden beter benim de 10 kaynanaya bedel herifKesinlikle öyle sadece eşim icin görüşüyorum kayinpederin birseye karisani kaynanandan daha kötü oluyor kiz benm kpderde öyledir kaynanama karsi bi nebze iyiysem koderimden bi okdr nefret ederim burnunu hersyee sokar bizden uzak allaha yakin olsunlar kizlar allahtan eşlerimiz yönunden sansliymisiz hepimizde
Benim en ufak hakkım varsa üzerlerinde helal etmiyorum şu mübarek günde de dua ediyorum ki benden uzak olsunlarBu modeller böyle demek. Oysa ne gerek varyalandan nispet yapacağına gerçekten iyi olsalar iki dua alırlar bizdende
Amin inşallah meleğimSizlerinde kandili mübarek olsun kızlar
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende sizler için dua edeceğimgeçen günde bolbol ettim rabbim kabul etsin inşallah
Ay bilmiyorum ne ola kiKızlar aranızda ağız sütü nü bilen varmı ineğin doğumdan sonraki ilk sütü
Bende bilmiyorum canımKızlar aranızda ağız sütü nü bilen varmı ineğin doğumdan sonraki ilk sütü
İyi pişirirsen bir şey olmaz benceRuyamda gormustum annemde gonderiyor memleketten zararli bisi degil ama ablam yemesenmi acaba diyince kurt dustu icime
Biraz baktım bende baya faydalı bir şeymiş ama sen gene çok tüketme canım ne olur ne olmazRuyamda gormustum annemde gonderiyor memleketten zararli bisi degil ama ablam yemesenmi acaba diyince kurt dustu icime
Aynen canim hemsire teyze kizim var ona sordum oda zarari olcagini dusunmuyorum ama az tuket genede ne olur ne olmaz dediBiraz baktım bende baya faydalı bir şeymiş ama sen gene çok tüketme canım ne olur ne olmaz
Şifa olsuuuun inşallahAynen canim hemsire teyze kizim var ona sordum oda zarari olcagini dusunmuyorum ama az tuket genede ne olur ne olmaz dedi