Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben gittim geldim. Bir sorun yok dedi smear testi aldı sonuç çıktığında kan tahlili de yaparız tekrar dedi. Her şey gayet normal dedi şuanlık. Folidoce verdi gönderdi
Aynı şekilde ocak ayında bende gittim smear testi yapıldı folidoce verildi kullanıyorum bu hafta test sonucunu almaya gidicem inşallah sizin durumunuz nedir acaba

Aynı şekilde ocak ayında bende gittim smear testi yapıldı folidoce verildi kullanıyorum bu hafta test sonucunu almaya gidicem inşallah sizin durumunuz nedir acaba
Benimde sonucum çıkmış biraz merak ediyorum açıkçası ama bir sorun olduğunu sanmıyorum müsaitlikte gidip kan değerlerime baktırıp sonucumu alacağım
Sizinde temiz çıkar inşallah sonucunuz benim 5gün kaldı regle bekliyorum. Sizin ne kadar kaldı inşallah gönlünüze göre olur çok bekletmez bebişiniz

Yaa tesadüfe bakın benimde 5 gün kaldı

Bende bu cuma gidiyorum doktora aynen bende birşey olduğunu düşünmüyorum canım doktor zaten kist falanda yok dedi öyle smera genel bi testmiş o yüzden yaptı ay inşallah güzel neticelenir bu ay

Nasıl heycanlıyım Bi bilsen aslında 3 aydır korunmuyoruz sadece ama insan hemen olsun istiyor

Nasıl heycanlıyım Bi bilsen aslında 3 aydır korunmuyoruz sadece ama insan hemen olsun istiyor
Ya seni çok iyi anlıyorum insanın içi içine sığmıyor,aklından çıkartamıyor oldu mu olmadı mı kesin hamileyim yok ya değilim galiba hep bunlar dönüyor kafada
İnşallah bebişin seninledir. Ama değilse bile sakın üzülme daha çok yeni bırakmışsınız sizde korunmayı olur inşallah zamanı gelince

Ben ve bebegim cok iyiyiz cok sukur 3 ayimiz bitmek uzre sizinde guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar bahsettiginiz test smear testiyse genel olarak yapılıyor hatta ben sonucu internette arastrmistim kendi sonucumla karsilastrmistim meraktan

İyi olmanıza cooook sevindim canım benim. Cinsiyeti ne zaman öğreneceksin bende onu merakla bekliyorum kız öğrendiğiniz gibi hemen bana yazın
Sonuçlar gözükmüyor internette ben bulamadım yani elime aldığım gibi bende kurcalayacağım

Bende hastahanenin uygulamasindan goruyorum canm doktordan once her tahlilime ben bakiyorum dun kontroldeydik ama yuz ustu yatiyordu benimki cok hareketliydi ama yuz ustuydu birsey gostermedi doktor amcasina 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman gosterir belki

Oy maşallah minnoşaaa maşallah
Gösterir annesi nazlanıyor sana

Kııız beni de heyecanlandırıyor o hassasiyet ama sonra geçiyor adet oluyorum
Bu folidoce iştah açıyor bu arada benim karnım hiç doymuyooooo
İstah artisi ve gogus hassasiyeti ayni zamanda gebelik te belirtisi he Hadi hayirli haberlerini aliriz insallah hayırlısıyla ben hic doymuyordum cnku kiz insan yemekten kalkip koltuga geçişiyle acikirmi hic oyleydim inan

İstah artisi ve gogus hassasiyeti ayni zamanda gebelik te belirtisi he Hadi hayirli haberlerini aliriz insallah hayırlısıyla ben hic doymuyordum cnku kiz insan yemekten kalkip koltuga geçişiyle acikirmi hic oyleydim inan
Dünde abuk subuk şeylere ağladım duygu fırtınası yaşadım resmen aklıma sen geldin sende ağlıyordun son günler hep
Ya artık iyice sinirlerim yıprandı yada bebiş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…