- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Kız valla bu ay bereketli oldu MaşallahBenim de bugun regl gunum ve test boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız valla bu ay bereketli oldu MaşallahBenim de bugun regl gunum ve test boyle
Senide bekliyoruz canmKız valla bu ay bereketli oldu Maşallah
Kaç hafta kaç günlükken gördünüz keseyiBende simdi doktordan geldim kizlar keseyi gördük bugun haftaya tekrar gidecegim darisi hepinize insallah saglikla ilerlesiin
Ben bir daha ki ayin 11 inde aldim randevu, sen ne zaman dusunuyorsunBenimde dün böyleydii ne zaman gideceksin doktora
Aynen ya hayirlisi bakalimKız valla bu ay bereketli oldu Maşallah
Eşim yarın diyor gitsek bir tek kanda bakılır kese mese gözükmez ben daha geç gitmek istiyorumBen bir daha ki ayin 11 inde aldim randevu, sen ne zaman dusunuyorsun
Oyyyy maşallah maşallahBende simdi doktordan geldim kizlar keseyi gördük bugun haftaya tekrar gidecegim darisi hepinize insallah saglikla ilerlesiin
Canım benim sen bilirsin herhangi bir rahatsızlığın yoksa bekle istersen ama sağlık ocağında komple kan tahlili yaptırsan iyi olur bence doktorada gösterirsin oda ona göre ilerler. Kansızlık vardı sende gebelikte sıkıntılı biraz o direk verir sana kullanman gerekenleri.Eşim yarın diyor gitsek bir tek kanda bakılır kese mese gözükmez ben daha geç gitmek istiyorum
Benimde üç ay oldu tekrardan yaptırmam gerekiyor bir müsaitlikte baktıracağım ona kendine çok dikkat et yavaş otur yavaş kalk gözlerin kararır Allah korusunCanım benim sen bilirsin herhangi bir rahatsızlığın yoksa bekle istersen ama sağlık ocağında komple kan tahlili yaptırsan iyi olur bence doktorada gösterirsin oda ona göre ilerler. Kansızlık vardı sende gebelikte sıkıntılı biraz o direk verir sana kullanman gerekenleri.
Oyyyy nasıl da hatırlıyor kıyamam evet çiçeğim var da ben 800 km uzağa gelin geldim hala sağlık ocağımı değiştirmedim yani hala memlekette gözüküyor bulunduğum yerde de sağlık sistemi pek iyi değil direkt özel hastaneye gideceğimCanım benim sen bilirsin herhangi bir rahatsızlığın yoksa bekle istersen ama sağlık ocağında komple kan tahlili yaptırsan iyi olur bence doktorada gösterirsin oda ona göre ilerler. Kansızlık vardı sende gebelikte sıkıntılı biraz o direk verir sana kullanman gerekenleri.
Hatırlarım tabiOyyyy nasıl da hatırlıyor kıyamam evet çiçeğim var da ben 800 km uzağa gelin geldim hala sağlık ocağımı değiştirmedim yani hala memlekette gözüküyor bulunduğum yerde de sağlık sistemi pek iyi değil direkt özel hastaneye gideceğim
Sen istersin de yazmaz mıyım güzelimmm rabbim sana hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar versin inşallahHatırlarım tabi
Özele gideceksen sorun değil o zaman zaman kaybı olmuyor evet
Haberlerini bekliyorum canım yaz mutlaka
Ah ne güzel duaSen istersin de yazmaz mıyım güzelimmm rabbim sana hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar versin inşallah
Kaç haftalıksın şuan yeni mi gördünüzBende simdi doktordan geldim kizlar keseyi gördük bugun haftaya tekrar gidecegim darisi hepinize insallah saglikla ilerlesiin
Sana az bile çiçeğimAh ne güzel dua
Amin canımın içiiii hepimize inşallahhh
Normal ultrasonla baktılar değil mi vajinal değil ben de uygulamaya göre 4+2 yim 6. Haftaya girişte mi görebilirim keseyi kusura bakmayın bu konuda pek bilgim olmadığı için soruyorumTam 5 hafta dolunca gordum ben kizlar keseyi haftaya yeniden cagirdi bende ozele gidiyorim bu arada saglik ocağında tahlillerimi yaptirmistim daha oncesinde onun icin bi daha teste gerek gormedi doktorum gecen hafta gittigimde yani 4. Haftasindayken kese gorunmedigi icin kandan beta hcg bakti sadece bugun ise sadece ultroson ile keseyi gorduk ben doktor kontrolunde gebe kaldigim icin tabi bu sık gidislerim sizin herhangi bi sorununuz yok ise 5 yada 6. Haftada gidip hem kese hem kalp atisini ayni anda gorebilirsiniz
Biz senle ayni gibiyiz aralık grubundan gördüm de yazdıklarına bakıyordum. Yanlış yere yazmışım ben de 4+2Eşim yarın diyor gitsek bir tek kanda bakılır kese mese gözükmez ben daha geç gitmek istiyorum
Evett bat 26 aralıktı daha kan vermeye gitmedim siz ne zaman gittinizBiz senle ayni gibiyiz aralık grubundan gördüm de yazdıklarına bakıyordum. Yanlış yere yazmışım ben de 4+2