Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal ultrasonla baktılar değil mi vajinal değil ben de uygulamaya göre 4+2 yim 6. Haftaya girişte mi görebilirim keseyi kusura bakmayın bu konuda pek bilgim olmadığı için soruyorum 🙏🏻🥰
Evet evet normal karindan bakarak gördük 5+0. Haftamizda 6+0 haftada bir daha gidecegim bu sefer kalp atisi icin benim doktor kontrolunde ilerledigim icin. Bu kadar sık kontrollerim siz 6 haftada gitsenizde olur direk sonuca erismis olursunuz 😊

Evet evet normal karindan bakarak gördük 5+0. Haftamizda 6+0 haftada bir daha gidecegim bu sefer kalp atisi icin benim doktor kontrolunde ilerledigim icin. Bu kadar sık kontrollerim siz 6 haftada gitsenizde olur direk sonuca erismis olursunuz 😊
Teşekkür ederim o kadar sabredemem sanırım 5+0da ben de giderim gibi 😂😍🌸💕

Sat ne zamandı? Ben dün gittim, yarın yine gideceğim. Doktorum haftaya 5 ocak gibi ultrasonda gözükür dedi 🤩
28 kasım 💕 hadi inşallah ben de 5+0 da gitmeyi düşünüyorum gitmişken keseyi de görürüz Allahın izniyle 🤲🏻 Bir kimyasalım var o yüzden erkenden gidip kendimi üzmek istemiyorum 🌸

Benim de geçen ay kimyasaldı, o nedenle endiseliyim. İnsallah 9 ay birlikte ilerleriz 🤩
Ayy hadi inşallah sıkıntı yaşarsam direkt paylaşırım çiçeğim sen de bir sıkıntın olursa istediğin zaman paylaşabilirsin uykumdan uyanıp buraya bakıyorum çoğu zaman sonra geri yatıyorum 😂😂🌸💕

Agrilar kese yerlesirken oluyor gectigimiz bir hafta benimde agrim oldu kese yoktu bu hafta gittim kese gorduk kese yerlesmesi agrisi yasamisiz 😅

İs yaptigim zaman bendede oluyor 1 saatten fazla bi is yaparsam halsizlik oluyor direkt ayakta duramiyorum bas donmem yada bulantim yok sadece halsizlik isin guzel yanlari tabi bunlarda 😊
İlerleyen zamanlarda oluyormuş sanırım bulantı tabi her gebelik farklı bakalım bizleri neler bekliyor 💕

Evet yaptığım zaman flaşla görülen incecik hayal meyal bir çizgi görmüştüm 5 10 dk içerisinde reglime 4 gün kala yaptım bu arada durdukça çizgi netleşti şuan reglime 2 gün kaldı bu resmi de 2 gün önce çektim atmaya fırsat bulamadım sizce kuruma çizgisi mi yoksa biseyin varlığını mi temsil ediyor Eki Görüntüle 2975882
Merhaba gebelik varmiymis sizde

X