Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selammm, ateş ölçme nasıl oluyor ya , okudum ama anlamadım
ateş ölçerle her gün ateşe mi bakıcaz
Her gun sabah hemen uyandiktan sonra atese olcmeniz lazim hic bir hereket etmeden o yuzdan yastigin altta veya hemen ulasabilcek bir yerde olmali. Kendinize bir uygulama indirip olculeri kayet edeceksiniz, yumurta catlatiktan sonra ates yukseliyor o zamanda anlarsiniz ne zaman anladignizi ama tabi ilk aylar ovulasyon testler ile de deneyen yoksa kacirabillirsiniz.

selammm, ateş ölçme nasıl oluyor ya , okudum ama anlamadım
ateş ölçerle her gün ateşe mi bakıcaz

Teşekkürler :)

Evet yaptığım zaman flaşla görülen incecik hayal meyal bir çizgi görmüştüm 5 10 dk içerisinde reglime 4 gün kala yaptım bu arada durdukça çizgi netleşti şuan reglime 2 gün kaldı bu resmi de 2 gün önce çektim atmaya fırsat bulamadım sizce kuruma çizgisi mi yoksa biseyin varlığını mi temsil ediyor
16403683523468710143575080305903.jpg

Evet yaptığım zaman flaşla görülen incecik hayal meyal bir çizgi görmüştüm 5 10 dk içerisinde reglime 4 gün kala yaptım bu arada durdukça çizgi netleşti şuan reglime 2 gün kaldı bu resmi de 2 gün önce çektim atmaya fırsat bulamadım sizce kuruma çizgisi mi yoksa biseyin varlığını mi temsil ediyor Eki Görüntüle 2975882
İlk etapta çıkmış sonrasında epey bekleyince böyle oluyor hamilesiniz bence tebrikler ❣️

simdi yaptim bu sekilde, bir hafta sonra doktora gitmeye dusunuyorum insallah kalp atesi ve kese gorururz sanirim😊 Allah isteyen herkese nasip etsin amin

Eklentiler

• 96BFAFCA-3A67-40C3-BF67-FAC5E0449EF7.jpeg
    96BFAFCA-3A67-40C3-BF67-FAC5E0449EF7.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 44
simdi yaptim bu sekilde, bir hafta sonra doktora gitmeye dusunuyorum insallah kalp atesi ve kese gorururz sanirim😊 Allah isteyen herkese nasip etsin amin
Oyyy hayırlı olsun ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse eylül anneleri diyebilir miyiz 😍😘🥰💕🌸

X