- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Ay hadi inşallah kız sana bol bol dua edeceğim listemim başında ilk sen varsınVaaar bence canııım baya belli yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah kız sana bol bol dua edeceğim listemim başında ilk sen varsınVaaar bence canııım baya belli yani
Her gun sabah hemen uyandiktan sonra atese olcmeniz lazim hic bir hereket etmeden o yuzdan yastigin altta veya hemen ulasabilcek bir yerde olmali. Kendinize bir uygulama indirip olculeri kayet edeceksiniz, yumurta catlatiktan sonra ates yukseliyor o zamanda anlarsiniz ne zaman anladignizi ama tabi ilk aylar ovulasyon testler ile de deneyen yoksa kacirabillirsiniz.selammm, ateş ölçme nasıl oluyor ya , okudum ama anlamadım
ateş ölçerle her gün ateşe mi bakıcaz
selammm, ateş ölçme nasıl oluyor ya , okudum ama anlamadım
ateş ölçerle her gün ateşe mi bakıcaz
Teşekkürler :)Gebeliğe Hazırlık - Ateş Ölçme Yöntemi
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar; Ateş ölçme yöntemini uygulamak için; * Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte, * Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde * Dijital bir derece ile * Dil altından * Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz *...www.kadinlarkulubu.com
Ya canımsıınAy hadi inşallah kız sana bol bol dua edeceğim listemim başında ilk sen varsın
Merak etme çiçeğim ilk buraya haber ederim zatenYa canımsıın
Teşekkür ederim, benimde dualarım seninle.Haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
İlk etapta çıkmış sonrasında epey bekleyince böyle oluyor hamilesiniz bence tebriklerEvet yaptığım zaman flaşla görülen incecik hayal meyal bir çizgi görmüştüm 5 10 dk içerisinde reglime 4 gün kala yaptım bu arada durdukça çizgi netleşti şuan reglime 2 gün kaldı bu resmi de 2 gün önce çektim atmaya fırsat bulamadım sizce kuruma çizgisi mi yoksa biseyin varlığını mi temsil ediyor Eki Görüntüle 2975882
Su damlattim kuruma çizgisi kayboluyor diyorlar ya damlattim kaybolmadi şuan reglime iki gün var onu ilk idrarla yapmıştımİlk etapta çıkmış sonrasında epey bekleyince böyle oluyor hamilesiniz bence tebrikler
Tamam zaten çıkmış ilk 5-10 dakikada sonrasında epey bekleyince bu şekil olur yani gebelik varSu damlattim kuruma çizgisi kayboluyor diyorlar ya damlattim kaybolmadi şuan reglime iki gün var onu ilk idrarla yapmıştım
Merhaba siz sanırım sadece çatlamayı değerlendirmiştiniz değil mi ?Su damlattim kuruma çizgisi kayboluyor diyorlar ya damlattim kaybolmadi şuan reglime iki gün var onu ilk idrarla yapmıştım
Tamam zaten çıkmış ilk 5-10 dakikada sonrasında epey bekleyince bu şekil olur yani gebelik var
Evet catlamayi değerlendirdim sadece ve sonrasındaki 4 günüMerhaba siz sanırım sadece çatlamayı değerlendirmiştiniz değil mi ?
Bende çatlamayı değerlendirdim sadece. Başka olmadı acaba bende de olur mu diye merak ettim ? Benim çarşamba yumurtlama oldu perşembe çatladı bir tek perşembe sabah değerlendirdik acaba dedimEvet catlamayi değerlendirdim sadece ve sonrasındaki 4 günü
Bu arada hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsinEvet catlamayi değerlendirdim sadece ve sonrasındaki 4 günü
2 günde bir testi yenileyinİnsallah yanilmamisimdir
Ben pek anlayamadım hangi gün yumurtlayıp çatladığını açıkçası. Sıvıyı 2saat önceden kesip yapıyorsun değil mi canım. Bide aynı saat aralıklarından yapman gerekiyor.Arkadaşlar bunu yorumlayabilir misiniz
Oyyy hayırlı olsun ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse eylül anneleri diyebilir miyizsimdi yaptim bu sekilde, bir hafta sonra doktora gitmeye dusunuyorum insallah kalp atesi ve kese gorururz sanirim Allah isteyen herkese nasip etsin amin