- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Yaptim sabah canim dunki gibi cikti testte mi sikinti veya ben erken yaptim ondan boyle sanirim haftasonu kan verecegim InsallahSen testi tekrarladın mı kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptim sabah canim dunki gibi cikti testte mi sikinti veya ben erken yaptim ondan boyle sanirim haftasonu kan verecegim InsallahSen testi tekrarladın mı kuzum
İnşallah güzel haberlerini alirizAy ne güzel saglikla ilerlesin insallah ben iğneyle denedigimden o konuda yorum yapamiyorum canim maalesef
Benim tekrarlamama gerek kalmadı canım bugün dü ve ışık hızıyla geldi yani. Tam sökülmedi tabi ama akşama kadar anca gelir.Testi tekrarladin mi günun bugun du demi
Yoktur bir sıkıntı yenidir ondan öyle çıkıyordur canım benim. Teste sıkıntı olsa yada bebişin olmasa hiç çıkmaz kan ver bakalım da kesinleşsin Kızçene kadar geliyor galibaYaptim sabah canim dunki gibi cikti testte mi sikinti veya ben erken yaptim ondan boyle sanirim haftasonu kan verecegim Insallah
Aynen Hayirlisi neyse o olsun haftasonu belli olur Insallah biraz heycanliyim ama belli de etmiyorum esime bu arada cat diye yine soyledim esime canim ben hep ates olctum bence en guvenilir bu ovulasyona takip etmek icin sende yine deneYoktur bir sıkıntı yenidir ondan öyle çıkıyordur canım benim. Teste sıkıntı olsa yada bebişin olmasa hiç çıkmaz kan ver bakalım da kesinleşsin Kızçene kadar geliyor galiba
Hayirlisu olsun seninde guzel haberlerini bekliyoruz burdayiz takip ediyoruzBenim tekrarlamama gerek kalmadı canım bugün dü ve ışık hızıyla geldi yani. Tam sökülmedi tabi ama akşama kadar anca gelir.
İnşallah canım tabiki de sizlere de haber veririm mutlaka hakkınızı helal edinHayirlisu olsun seninde guzel haberlerini bekliyoruz burdayiz takip ediyoruz
Bu ay zaten ne test nede ovulasyon alıcam eve Ateşi deneyeyim bende dediğin gibi canımAynen Hayirlisi neyse o olsun haftasonu belli olur Insallah biraz heycanliyim ama belli de etmiyorum esime bu arada cat diye yine soyledim esime canim ben hep ates olctum bence en guvenilir bu ovulasyona takip etmek icin sende yine dene
Aynen oyle dene bence en iyisi bu. Hatta yumurta catladi bile gorebiliyorsun ates yukselerek. Ben yardim olsun diye bu ayindaki ekliyorum tabi cok ta kalkiyorum gece pek guzenli olmayabillir ama fark var ovulasyon once ve sonra dan suan atesim hep 37.2 gibi. Birde ben alttan aliyorun bana daha guvenli geliyor hic kontrol yok bende mutlu haberlerde hemen soyluyorum olsun belli olsun da biraz sevinelimBu ay zaten ne test nede ovulasyon alıcam eve Ateşi deneyeyim bende dediğin gibi canım
Hemen söyledin mi kıııız hani sürpriz yapıcaktın dayanamadın dimi Olsun bundan güzel sürpriz olmaz zaten bende direk söylerdim heralde hiç saklayamıyorum duygularımı
Mutlaka ateş ölçümünü değerlendireceğim canım çok sağolAynen oyle dene bence en iyisi bu. Hatta yumurta catladi bile gorebiliyorsun ates yukselerek. Ben yardim olsun diye bu ayindaki ekliyorum tabi cok ta kalkiyorum gece pek guzenli olmayabillir ama fark var ovulasyon once ve sonra dan suan atesim hep 37.2 gibi. Birde ben alttan aliyorun bana daha guvenli geliyor hic kontrol yok bende mutlu haberlerde hemen soyluyorum olsun belli olsun da biraz sevinelim
Ne zaman kan vermeye dusunuyorsunuz? Benim de testlerim ayni en son dun yaptim ve silik ama zamanda cikiyor haftasonu kan verecegimEki Görüntüle 2974957
Kızlar bugün daha çok koyulaşması gerekmez miydi düne göre daha silik…
Adet günü pazara denk geliyor pazartesi veririmNe zaman kan vermeye dusunuyorsunuz? Benim de testlerim ayni en son dun yaptim ve silik ama zamanda cikiyor haftasonu kan verecegim
Canım bilemiyorum, Bence regli gününde tam koyulaşacağını düşünüyorum. Geç döllenme olduysa bu testlerin hassaslıklarını bilmiyorum beta yükselmemiş olabilir henüz o yüzden böyledir.Eki Görüntüle 2974957
Kızlar bugün daha çok koyulaşması gerekmez miydi düne göre daha silik…
20 yi ölçüyormuş testin dışında yazıyorduCanım bilemiyorum, Bence regli gününde tam koyulaşacağını düşünüyorum. Geç döllenme olduysa bu testlerin hassaslıklarını bilmiyorum beta yükselmemiş olabilir henüz o yüzden böyledir.
Tekrarla bakalım arada kuzum kızarıcaktır mutlaka. İçine kötü birşey düşürme.20 yi ölçüyormuş testin dışında yazıyordu
Pek ümidim yok güzelim hayırlısı Allahtan bakalım ne olacakTekrarla bakalım arada kuzum kızarıcaktır mutlaka. İçine kötü birşey düşürme.
selammm, ateş ölçme nasıl oluyor ya , okudum ama anlamadımAynen oyle dene bence en iyisi bu. Hatta yumurta catladi bile gorebiliyorsun ates yukselerek. Ben yardim olsun diye bu ayindaki ekliyorum tabi cok ta kalkiyorum gece pek guzenli olmayabillir ama fark var ovulasyon once ve sonra dan suan atesim hep 37.2 gibi. Birde ben alttan aliyorun bana daha guvenli geliyor hic kontrol yok bende mutlu haberlerde hemen soyluyorum olsun belli olsun da biraz sevinelim
Vaaar bence canııım baya belli yaniEki Görüntüle 2975440
Bata 2 gün kala koyulaşma var mı canlarım ümitlenmek istemiyorum üzülmek de istemiyorum