- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Her gün test yapıp koyulaşmayı takip etmek lazım bir kimyasalım var ağız tadıyla sevinemiyorumBenim de 24 25 aralik benzer cizgi cikti marka laboquick bende beklemektyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün test yapıp koyulaşmayı takip etmek lazım bir kimyasalım var ağız tadıyla sevinemiyorumBenim de 24 25 aralik benzer cizgi cikti marka laboquick bende beklemektyim
Sen testi tekrarladın mı kuzumBenim de 24 25 aralik benzer cizgi cikti marka laboquick bende beklemektyim
Ah çiçeğim önceki gebeliğimde delik deşik oldum zaten kanım yok şimdi kendim her sabah test yaparak takip etmek istiyorumAaaaay maşallah
Bebiiiş geliyorrrr
Çook sevindim canım benim git hemen kan ver netleşsin
Canım benim sen bilirsin,hiç korkma ama dikkat et kendine yorma kendini hiç Allah’ın izniyle bu sefer kimyasal değildirAh çiçeğim önceki gebeliğimde delik deşik oldum zaten kanım yok şimdi kendim her sabah test yaparak takip etmek istiyorum
Yormuyorum biriciğim zaten bu dönemler dinlenmeyle geçirmek lazımmış Rabbim tez zamanda nasip etsin sanaCanım benim sen bilirsin,hiç korkma ama dikkat et kendine yorma kendini hiç Allah’ın izniyle bu sefer kimyasal değildir
Amin canım benimmm Vakti zamanı gelince olucak inşallahYormuyorum biriciğim zaten bu dönemler dinlenmeyle geçirmek lazımmış Rabbim tez zamanda nasip etsin sana
Tabiki çiçeğim sen o güzel gönlünü ferah tut vakti gelince kucağına alacaksın inşallah senin gibi annesi olacağı için çok şanslı kerataAmin canım benimmm Vakti zamanı gelince olucak inşallah
Ah canım gözyaşım pıt güzel bakan güzel görür hepimizin gönlüne göre evlat versin rabbim Gelişmeleri bekliyorum senden de inşallah bebişin artık seninleTabiki çiçeğim sen o güzel gönlünü ferah tut vakti gelince kucağına alacaksın inşallah senin gibi annesi olacağı için çok şanslı kerata
Tebrik ederimm bebişiniz bize el salliyor bende burdayim diyorEki Görüntüle 2974469
Kızlar benim de bat 26 aralık ilk 5 dakikada çıktı sonuç testin markası oncomed daha önce bu testi kullananız var mı doğru sonuç veriyor mu
Testi tekrarladin mi günun bugun du demiCanım bende bir değişiklik yok,Regl gelmek üzere üzgünüm Sizlerden güzel haberleri bekliyorum
Ayy hadi bakalım hayırlısı Allahtan En ufak gelişmede seni haber ederim güzelimmmAh canım gözyaşım pıt güzel bakan güzel görür hepimizin gönlüne göre evlat versin rabbim Gelişmeleri bekliyorum senden de inşallah bebişin artık seninle
Henüz sevinemiyorum kalp atışını duyunca kucağıma alınca ikna olurum herhaldeTebrik ederimm bebişiniz bize el salliyor bende burdayim diyor
Ben de bunu kullanıyorum 2 aydır,dusuk vitamin ve kanımı dengeledi doktorum yazmadı başka yazmıştı ben kendim araştırıp bulmuştumBana bunu verdi doktorum
Evet ilk bir de kimyasalım varGüzel düşünelim guzel olsun İlk bebeginmiydi
Hamile kalmakla bi baglantisi varmı bilmiyorum baska kullaniyordum sonra buna gecti doktor 1 bucuk aydir bunu kullaniyorum sonuc pozitif baglantisi varmi bilmiyorum tabiBen de bunu kullanıyorum 2 aydır,dusuk vitamin ve kanımı dengeledi doktorum yazmadı başka yazmıştı ben kendim araştırıp bulmuştum
Benim 2 tane kaybim var doguma kadar gitmiştik 2. Bebegimle ama hersey nasip tabi 3. Bebegim olmasina ragmen hala inanamiyorum boyle oluyomus sanirim ama kotu dusunmuyorum kotuyu cagirmiyorum anın tadini çıkaralım guzel dusunelim güzel olsun sende sevin heyecanini yaşa birsey olmaz allahin izni ileEvet ilk bir de kimyasalım var
Allah sabır versin inşallah bunu kucağınız sağa salim alırsınızBenim 2 tane kaybim var doguma kadar gitmiştik 2. Bebegimle ama hersey nasip tabi 3. Bebegim olmasina ragmen hala inanamiyorum boyle oluyomus sanirim ama kotu dusunmuyorum kotuyu cagirmiyorum anın tadini çıkaralım guzel dusunelim güzel olsun sende sevin heyecanini yaşa birsey olmaz allahin izni ile
Amin insallah rabbim isteyen layikiyla anne baba olabilicek herkese nasip etsinAllah sabır versin inşallah bunu kucağınız sağa salim alırsınız
Ay ne güzel saglikla ilerlesin insallah ben iğneyle denedigimden o konuda yorum yapamiyorum canim maalesefHamile kalmakla bi baglantisi varmı bilmiyorum baska kullaniyordum sonra buna gecti doktor 1 bucuk aydir bunu kullaniyorum sonuc pozitif baglantisi varmi bilmiyorum tabi