- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Insallah bakalim canim cok heycanlandimAy maşallah güzel haberler üst üste geliyor
Hadi yarın yapta netleşsin. Ama var yani baya belli olmuş bu son fotoğrafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bakalim canim cok heycanlandimAy maşallah güzel haberler üst üste geliyor
Hadi yarın yapta netleşsin. Ama var yani baya belli olmuş bu son fotoğrafta
Canım hakkında hayırlısı olsun. Tez zamanda bebişine kavuşursun inşallahAy ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizimde olur malesef dün regl oldum inşallah bu ay güzel bir sonuç alırım allahım çok dua ediyorum
Yarın yaz hemen yaptığın gibi bende meraklandım vallaInsallah bakalim canim cok heycanlandim
Ben değerden pek anlamıyorum ama araştırdığım kadarı ile değerin şuan da çok iyi gibime geldi canımSelam kizlar hastahaneye geldim bugun bliyorsunuz ultrosonda birsey gorunmedi eeken oldugu icin kan vardim sonuç u simdi gordum 1557 kandada çıktı yani bebek doktorla konusmaya gidiyorum tekrardan
Ay inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım hakkında hayırlısı olsun. Tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah
Amiiiinnn ♀Ay inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
5 üstü hamilelik var demektir benimde tek bildigim bu pazartesi keseyi gormeye cagirdi tekrar gidecegmBen değerden pek anlamıyorum ama araştırdığım kadarı ile değerin şuan da çok iyi gibime geldi canım
Hayırlısı olsun canım hakkında5 üstü hamilelik var demektir benimde tek bildigim bu pazartesi keseyi gormeye cagirdi tekrar gidecegm
Cok tesekkur ederim .Hayırlısı olsun canım hakkında
5 gün kala kaset testlerde cıkmaya biliyor umudunuzu kaybetmeyin vardir insallahKızlar regle 5 gün kaldı bugün kaset test yaptım ama koca bir negatif gördüm göğüs ağrım yoktu sırt ve bel ağrım vardı ama bugün göğüs agrimda başladı ama hafif henüz bir şişkinlik dolgunluk yok ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım çatlama gününü ve sonrasındaki 4 günü değerlendirdim tutmadı mu tuttu mu diye çok tereddüt ettim üzüldüm de bugün negatif görünce ne diyosunuz ne yapmalıyım pozitif olur mu regle bir gün kala baksam yine
İnşallah çok istiyorum5 gün kala kaset testlerde cıkmaya biliyor umudunuzu kaybetmeyin vardir insallah
Oooooy ben burdayım annecim diyor buram buram test Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBuda normal kaset testm simdi yaptim
Canım bende bir değişiklik yok,Regl gelmek üzere üzgünüm Sizlerden güzel haberleri bekliyorumNe durumdasiniz kizlar
Benim de 24 25 aralik benzer cizgi cikti marka laboquick bende beklemektyimEki Görüntüle 2974469
Kızlar benim de bat 26 aralık ilk 5 dakikada çıktı sonuç testin markası oncomed daha önce bu testi kullananız var mı doğru sonuç veriyor mu
Aaaaay maşallahEki Görüntüle 2974469
Kızlar benim de bat 26 aralık ilk 5 dakikada çıktı sonuç testin markası oncomed daha önce bu testi kullananız var mı doğru sonuç veriyor mu
Daha erken hiç belli olmuyor böyle şeyler canım sen üzme kendini bekle bakalım regle kadar. Olmazsa da üzülme sağlıklı olsun da geç olsun diyelimKızlar regle 5 gün kaldı bugün kaset test yaptım ama koca bir negatif gördüm göğüs ağrım yoktu sırt ve bel ağrım vardı ama bugün göğüs agrimda başladı ama hafif henüz bir şişkinlik dolgunluk yok ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım çatlama gününü ve sonrasındaki 4 günü değerlendirdim tutmadı mu tuttu mu diye çok tereddüt ettim üzüldüm de bugün negatif görünce ne diyosunuz ne yapmalıyım pozitif olur mu regle bir gün kala baksam yine