- Konu Sahibi Petitoogofrett
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hayırlı olsun net bir pozitifKızlar simdi yaptım sizlerinde guzel haberlerini aliriz insallah dualarinizi eksik etmeyin lutfen benim skintili donemim bliyorsnz
Amın. Bende kızım da oyle 2 gün once oğrenmiştimTesekkur ederim 2 gun vardi daha gunume merakla yaptim direkt sonuc aldim darisi tum isteyen herkese insallah
Yaaaaaaa inanmıyoruuuum çoook sevindimKızlar simdi yaptım sizlerinde guzel haberlerini aliriz insallah dualarinizi eksik etmeyin lutfen benim skintili donemim bliyorsnz
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözlerim doldu inankiKızlar simdi yaptım sizlerinde guzel haberlerini aliriz insallah dualarinizi eksik etmeyin lutfen benim skintili donemim bliyorsnz
Hiç korkma canım sağlıkla gelecek yavrun içini rahat tutDiger hamileliklerimdede boyle ogrenmistim hayirlisiyla kucagima alabilirim insallah bu defa
Canım test yap varsa elinde yada bekle zaten 1gün kalıyor Allah’ın izniyle inşallah pozitiftirKızlar benim bat 22 aralık. Göğüslerim acıyo 1 bucuk haftadır ve gündüzleri özellkle kasıklarımda ağrı oluyo onun dısında akıntı vs bişey yok Sizce var mıdır bişey
Cokk tesekkur ederim insallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz sen test yapmayi dusunuyomusunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözlerim doldu inanki
Yok canım regli geçerse yapacağımCokk tesekkur ederim insallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz sen test yapmayi dusunuyomusun
Bekliyoruz senden de canimYok canım regli geçerse yapacağım
Tüylerim diken diken oldu valla senin testi görünce
1gün kaldı Ama sanki yok ağrım var yani biraz canımKac gun kaldi peki
Ay keşke canım benimBekliyoruz senden de canim
Insallah vardirAy keşke canım benim
Umudum yok ama şu son bir kaç gündür. Karnıma ağrılar giriyor 2saattir bakalım göreceğiz