Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgilenmek amaçlı bir kaç tane video izledim ovulasyon testi ile ilgili. Erken yumurtlama olasılığına karşı reglinin 5.günü yapmaya başlayın diyor. Regli uzunluğunuz 5gün sürüyorsa tabi kaç gün sürüyorsa o son gün başlanmalı anladığım kadarı ile. Hergün aynı saatte ve ilk idrarla olmamak şartı ile sıvı alımını kesip yapılması gerekiyormuş sabah 10 akşam 8e kadar yapılmalıymış. Pozitif olduğundaki gün ve sonraki 2 3 günde değerlendirilmeliymiş 🥴🙈 Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Normal adet kanaman böyle olmuyordu dimi?
Yerleşme kanamasıda bazılarında regli gibi oluyormuş bir kaç gün sürüp bitiyormuş. Sen gözlemle bakalım kendini. Kafam karıştı benimde şimdi.
bu kadar kısa olmazdı ama tam gününde geldi, yerleşme kanaması erken geliyor diye biliyorum, neyse zaten bitti ovülasyona başlıcam 1-2 güne

Bilgilenmek amaçlı bir kaç tane video izledim ovulasyon testi ile ilgili. Erken yumurtlama olasılığına karşı reglinin 5.günü yapmaya başlayın diyor. Regli uzunluğunuz 5gün sürüyorsa tabi kaç gün sürüyorsa o son gün başlanmalı anladığım kadarı ile. Hergün aynı saatte ve ilk idrarla olmamak şartı ile sıvı alımını kesip yapılması gerekiyormuş sabah 10 akşam 8e kadar yapılmalıymış. Pozitif olduğundaki gün ve sonraki 2 3 günde değerlendirilmeliymiş 🥴🙈 Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
20 tane ovülasyon testi yetmez o zaman :KK43: erken yumurtlama olasılığını bende düşündüm ama bu sefer test yetmeyecek diye düşünmüştüm.

X