- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Ay çoook sevindimmmGünaydın kızlar, bu testte predictor early erken gebelik testi ve şimdi yaptım sonuç böyle çıktı. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Hayırlı olsuun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çoook sevindimmmGünaydın kızlar, bu testte predictor early erken gebelik testi ve şimdi yaptım sonuç böyle çıktı. Çok şaşkınım elim ayağım titriyor
Benim de yarın olmam lazım tık yok…
Benimde yarın olmam lazım bekliyorum ama karnım belim ağrıyo kesin olcam
Test varsa yap hemen canım.Kızlar merhaba benim bat 25 26 dı ama adet olmadım henüz
Tam bende bilmiyorum henüzYazdıktan sonra baktım int den baya bende ama mesela o testi yapıyosun atıyorum çizgi belirgin çıkıyosa hemen ilişki mi yapmak gerekiyo yani
Teşekkür ederim :) kaset test yaptım o bata 1 gün kala belli belirsiz çıkardı. Predictor early erken gebelik testini bugün yani bat günü yaptım bugün belli oldu.tebriklerrrr :) bata kaç gün varken çıktı sonucunuz
Teşekkür ederim :) darısı sana ve tüm isteyenlereAy çoook sevindimmm
Hayırlı olsuun
Bazen ayaga kalkarken kasıklarıma bıcak batıyo sanki ama dün öglen bide bugun kahverengi lekelenmeye başladım gecen ay 3 gğn once lekelendim sonra gunumde söküldüm bakalımGaliba ben de
Amin İnşallah canımTeşekkür ederim :) darısı sana ve tüm isteyenlere
Anladım sağlıkla kucağınıza aşın inşallahTeşekkür ederim :) kaset test yaptım o bata 1 gün kala belli belirsiz çıkardı. Predictor early erken gebelik testini bugün yani bat günü yaptım bugün belli oldu.
Naptın canım ben daha olmadm ama olcagımı hissediyorum bugun olmam gerekiyo normaldeGaliba ben de
Bende her an bekliyorum Önümüzdeki aylar inşallahKızlar ben adet oldum 3 gün gecikti ümitlenmiştim ama olmadı maalesef olsun diğer aya şansımızı deneriz
Test bozuk olmasın? Tekrar yap bence hayırlısı olsun. Bende bugun olcaktm olmadım henüz ama ağrım var kafam karısıkKızlar bat 25 di ama hala regli olmadım test yaptım negatif çıktı anlamadım
Kan testi yaptım ya benimse kafam karışıkTest bozuk olmasın? Tekrar yap bence hayırlısı olsun. Bende bugun olcaktm olmadım henüz ama ağrım var kafam karısık
teşekkürle şimdi okudum yazdıklarınızı , uygulayacağım :)2 Saat kadar idrara çıkma sıvı alımını kes testi yaptignda ovulasyon testini çok sallama hareket ettirme yanlış sonuç verebilir
bu kadar kısa olmazdı ama tam gününde geldi, yerleşme kanaması erken geliyor diye biliyorum, neyse zaten bitti ovülasyona başlıcam 1-2 güneNormal adet kanaman böyle olmuyordu dimi?
Yerleşme kanamasıda bazılarında regli gibi oluyormuş bir kaç gün sürüp bitiyormuş. Sen gözlemle bakalım kendini. Kafam karıştı benimde şimdi.
20 tane ovülasyon testi yetmez o zaman erken yumurtlama olasılığını bende düşündüm ama bu sefer test yetmeyecek diye düşünmüştüm.Bilgilenmek amaçlı bir kaç tane video izledim ovulasyon testi ile ilgili. Erken yumurtlama olasılığına karşı reglinin 5.günü yapmaya başlayın diyor. Regli uzunluğunuz 5gün sürüyorsa tabi kaç gün sürüyorsa o son gün başlanmalı anladığım kadarı ile. Hergün aynı saatte ve ilk idrarla olmamak şartı ile sıvı alımını kesip yapılması gerekiyormuş sabah 10 akşam 8e kadar yapılmalıymış. Pozitif olduğundaki gün ve sonraki 2 3 günde değerlendirilmeliymiş Yanlışım varsa düzeltin lütfen.