- 27 Ekim 2021
- 708
- 607
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Hayırlısı olsun canım,diğer aya inşallahKızlar ben adet oldum 3 gün gecikti ümitlenmiştim ama olmadı maalesef olsun diğer aya şansımızı deneriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım,diğer aya inşallahKızlar ben adet oldum 3 gün gecikti ümitlenmiştim ama olmadı maalesef olsun diğer aya şansımızı deneriz
Bende 20 tane aldım aldıktan sonra araştırmıştım iyice keşke fazla alsaydım diye düşündüm hatta bu ay böyle deneyeyim diğer aya artık fazla alırım ya da doktora giderim20 tane ovülasyon testi yetmez o zaman erken yumurtlama olasılığını bende düşündüm ama bu sefer test yetmeyecek diye düşünmüştüm.
Canım naptın hayırlı haberler ver bize hadiCok teşekkür ederim canimm, pazartesi vermeyi düşünüyorum
Normalde gecikme yaşıyor musun? Hala gelmediyse kan testi ver istersenKızlar bat 25 di ama hala regli olmadım test yaptım negatif çıktı anlamadım
Hayırlısı olsun,gelecek aya inşallahKızlar ben de elendim bugün olmam gerekiyordu ve bugün oldum hayırlısı olsun artık ne zaman nasip kısmetse…
Aynen canımHayırlısı olsun canım,diğer aya inşallah
Merhaba canım, dün gece acile gittim ölçtürdüm betamı 84 çıktı. Umarım ilerleyen günlerde katlanarak artarCanım naptın hayırlı haberler ver bize hadi
Yaaa çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah darısı tüm isteyen ve bu topiktekilerin başınaMerhaba canım, dün gece acile gittim ölçtürdüm betamı 84 çıktı. Umarım ilerleyen günlerde katlanarak artar
Çok teşekkür ederimm aminnn inşallah, dualarımdasınız...Yaaa çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah darısı tüm isteyen ve bu topiktekilerin başına
OoyMerhaba canım, dün gece acile gittim ölçtürdüm betamı 84 çıktı. Umarım ilerleyen günlerde katlanarak artar
Çok teşekkür ederim, darısı sizlere inşaallahOoy
Hayırlısı olsun çooook sevindim.
Normalde yaşamıyorum kan testi verdim 4 gün geçti üstünden ama negatif çıktıNormalde gecikme yaşıyor musun? Hala gelmediyse kan testi ver istersen
Acaba geç döllenme olabilir miNormalde gecikme yaşıyor musun? Hala gelmediyse kan testi ver istersen
Bilemedim canım olabilir hiç belli olmaz. Sen olmazsan tekrar et yada bir doktora görün başka bir problem olmasın.Acaba geç döllenme olabilir mi
vatana millete hayırlı olsunEki Görüntüle 2961254 Bende bugün ilk ovulasyon testine başladım regl 5.günü. Hayırlısı bakalım
Ahahahvatana millete hayırlı olsun
bende eve gidince yapıcam
Gününüz geçmiş neden bekliyorsunuz kiBenim bugün döngümde 35. gün ve hala regl olmadım herhangi bir kadık ağrısı da yaşamıyorum. daha önce de böyle heyecanlanıp test yapmıştım negatif çıkmıştı sanki kafama taktıkça hiç olmayacakmış gibi hissediyorum rahat olmak için test yapmaya yeltenmedim bu Cuma'ya kadar beklemeyi düşünüyorum sabredebilirsem
daha önceki regl döngülerimi hesapladığımda 35 gün gecikme gibi görünmüyor o sebeple bugün yarın regl olurum diye düşünüyorum hiç hamileymişim gibi gelmiyor banaGününüz geçmiş neden bekliyorsunuz ki