Gebeliğe Hazırlık Bat 25-30 kasım (Heyecanlı bekleyiş) 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 45DC7E0C-B265-4891-9B7A-E51B49BAF1C6.jpeg
    45DC7E0C-B265-4891-9B7A-E51B49BAF1C6.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 72469696-ACE2-4C8F-B61E-AFCD283CD21B.jpeg
    72469696-ACE2-4C8F-B61E-AFCD283CD21B.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 58
Sanki silik bi şey görüyorum. Yoksa artık hastaneye gideceğim midem çok bulanıyor ve kasıklarım değil ama göbeğimin alt kısmı çok ağrıyor

Rabbim bir yolu kapar daha hayırlısını

Derslerinle ilgilenirken kafan dağılır belki biraz canım çok takılıncada olmuyor demek. Eşin neden sıcak bakmıyor ☹️ doğal yolla olur eninde sonunda diye düşünüyor olabilir sonuçta diğer yollarda çok yıpratıcı üzülme sen 🥺 Üzülme diyorum ama bende dün üzüldüm valla çok… bugün iyiyim ama.
Evet olacaksa illa ki normal yolla olur daha çok erken diyor kafaya takmamak da inan çok zor oluyor ilk gün bende bir kötü karamsar oluyorum sonra düzeliyor hayırlısı olsun bir süre buradan uzak kalayım belki de zamanla olur...

Tutunmaya çalışırken böyle ağrılar normal mi ?
Daha önce gebelik yaşamadığım için bilmiyorum 🤷‍♀️ Ama gebelik başladığında hormonlarımız değişiyor Miğde bulantın ondan olabilir ama ağrın ne kadar bilmiyorum onun için doktora görünsen iyi olur belki gebelik değilde başka bir sorundur bilemiyorum canım.

Evet olacaksa illa ki normal yolla olur daha çok erken diyor kafaya takmamak da inan çok zor oluyor ilk gün bende bir kötü karamsar oluyorum sonra düzeliyor hayırlısı olsun bir süre buradan uzak kalayım belki de zamanla olur...
Haklısın canım, Herşeyin zamanı var elbet olucak. Olmazsada bir süre sonra fikri değişir illaki. Tekrar görüşürüz inşallah 🙏🥰

Haklısın canım, Herşeyin zamanı var elbet olucak. Olmazsada bir süre sonra fikri değişir illaki. Tekrar görüşürüz inşallah 🙏🥰
inşallah canım biraz unutmak en güzeli hem vizelerim de çok önemli taaaaa sene başında başlamıştım hala olmadı umarım en kısa sürede olur :)

Hadi hayırlısı canım :) bat Beklenen adet tarihi demek , ben p.c. ve papapp programları ile takip ediyorum
orada yumurtlama tarihini, doğurganlık yüksek mi düşük mü gösteriyor
tutturamazsan olüvasyon testi ile de yumurtalama günlerine bakabilirsin
bende 2 aydır bunları öğrenebildim :)
Ben şmdi dün regl oldum bundan sonraki sürecim ne olmalı peki

X