- Konu Sahibi Petitoogofrett
Birşey var öo sizce bat 3 AralıkErken gebelik testi mi canım bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey var öo sizce bat 3 AralıkErken gebelik testi mi canım bu?
Ay hadi hayırlısı merakla bekliyorumHiç bilmiyodum geçen ayda oyle lekelendim ama tık yoktu 3 gün once lekelendim sonra günümde söküldüm bakalım artık
Haber veririm inşallahAy hadi hayırlısı merakla bekliyorum
Canım ben göremedim batına daha varmış belki o yüzden çıkmıyor olabilir, istersen kan ver için rahatlasın başka bir sorun olabilir doktora görün istersen. Belki de bebek tutunmaya çalışıyordur.Birde bu var
Tutunmaya çalışırken böyle ağrılar normal mi ?Canım ben göremedim batına daha varmış belki o yüzden çıkmıyor olabilir, istersen kan ver için rahatlasın başka bir sorun olabilir doktora görün istersen. Belki de bebek tutunmaya çalışıyordur.
Evet olacaksa illa ki normal yolla olur daha çok erken diyor kafaya takmamak da inan çok zor oluyor ilk gün bende bir kötü karamsar oluyorum sonra düzeliyor hayırlısı olsun bir süre buradan uzak kalayım belki de zamanla olur...Rabbim bir yolu kapar daha hayırlısını
Derslerinle ilgilenirken kafan dağılır belki biraz canım çok takılıncada olmuyor demek. Eşin neden sıcak bakmıyor doğal yolla olur eninde sonunda diye düşünüyor olabilir sonuçta diğer yollarda çok yıpratıcı üzülme sen Üzülme diyorum ama bende dün üzüldüm valla çok… bugün iyiyim ama.
Daha önce gebelik yaşamadığım için bilmiyorum Ama gebelik başladığında hormonlarımız değişiyor Miğde bulantın ondan olabilir ama ağrın ne kadar bilmiyorum onun için doktora görünsen iyi olur belki gebelik değilde başka bir sorundur bilemiyorum canım.Tutunmaya çalışırken böyle ağrılar normal mi ?
Beta da çıkar mı peki?Canım ben göremedim batına daha varmış belki o yüzden çıkmıyor olabilir, istersen kan ver için rahatlasın başka bir sorun olabilir doktora görün istersen. Belki de bebek tutunmaya çalışıyordur.
Haklısın canım, Herşeyin zamanı var elbet olucak. Olmazsada bir süre sonra fikri değişir illaki. Tekrar görüşürüz inşallahEvet olacaksa illa ki normal yolla olur daha çok erken diyor kafaya takmamak da inan çok zor oluyor ilk gün bende bir kötü karamsar oluyorum sonra düzeliyor hayırlısı olsun bir süre buradan uzak kalayım belki de zamanla olur...
Döllenmeden 10ila 14gün sonra kanda yükseldiğini söylüyor doktorlar.Beta da çıkar mı peki?
Teşekkür ederimDöllenmeden 10ila 14gün sonra kanda yükseldiğini söylüyor doktorlar.
inşallah canım biraz unutmak en güzeli hem vizelerim de çok önemli taaaaa sene başında başlamıştım hala olmadı umarım en kısa sürede olur :)Haklısın canım, Herşeyin zamanı var elbet olucak. Olmazsada bir süre sonra fikri değişir illaki. Tekrar görüşürüz inşallah
Ben dün şmdi regli oldum. Bundan sonraki sürecim ne pekiRica ederim
Ben şmdi dün regl oldum bundan sonraki sürecim ne olmalı pekiHadi hayırlısı canım :) bat Beklenen adet tarihi demek , ben p.c. ve papapp programları ile takip ediyorum
orada yumurtlama tarihini, doğurganlık yüksek mi düşük mü gösteriyor
tutturamazsan olüvasyon testi ile de yumurtalama günlerine bakabilirsin
bende 2 aydır bunları öğrenebildim :)
bende dün oldum , şuan bitmesini bekleyeceğiz malumBen şmdi dün regl oldum bundan sonraki sürecim ne olmalı peki
inşallah canım biraz unutmak en güzeli hem vizelerim de çok önemli taaaaa sene başında başlamıştım hala olmadı umarım en kısa sürede olur :)
Ay beraber başlayacağız. Bende ilk defa yapıcam şu ovulasyon testini. Becerebilirim inşallahbende dün oldum , şuan bitmesini bekleyeceğiz malum
olüvasyon testin var mı ? ben bu olüvasyon denicem , oda olmazsa mfk yöntemi varmış
sırayla denicem artık hangisi tutarsa
Bende yapmıştım ilk başta zorlandım ama biseyi yok basit ovulasyon testi ama stres yaptırıyor insana azıcıkAy beraber başlayacağız. Bende ilk defa yapıcam şu ovulasyon testini. Becerebilirim inşallah