- Konu Sahibi Petitoogofrett
dün betam 23 dü bugün 57 olarak gördüm Bat ım 27 sinde bakalım bi daha o gün yaptırıcam :)Sonuçlarınız çıkınca buraya da yazar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün betam 23 dü bugün 57 olarak gördüm Bat ım 27 sinde bakalım bi daha o gün yaptırıcam :)Sonuçlarınız çıkınca buraya da yazar mısınız
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsindün betam 23 dü bugün 57 olarak gördüm Bat ım 27 sinde bakalım bi daha o gün yaptırıcam :)
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben her sabah yaparım testi sanırım merakıma asla engel olamıyorumAmin inşallah Sizdende güzel haberler duyarız inşallah
Hayırlısı olsun, Güzel haberlerinizi alırız inşallah az kalmış sizindeBEnimde 28 inde adet olmam lazım. Bu hafta hem karnıma hem kasıklarıma iğne batmaya başladı ama her an olmusum gibi hissediyorum bakıyorum akıntım sarı gibi bugun afedersiniz çok gazım var
Amin inşallah.henüz 2 aylık evliyim ama insan bekliyo hemenHayırlısı olsun, Güzel haberlerinizi alırız inşallah az kalmış sizinde
Yaaa taze gelinsinAmin inşallah.henüz 2 aylık evliyim ama insan bekliyo hemen
Hala gelmedi biliyor musun bekliyorum sabaha kadar gelmezse test yapacağımS skulentvera canım sende durumlar ne?
Batlarımız aynıymışBEnimde 28 inde adet olmam lazım. Bu hafta hem karnıma hem kasıklarıma iğne batmaya başladı ama her an olmusum gibi hissediyorum bakıyorum akıntım sarı gibi bugun afedersiniz çok gazım var
Sabaha gelmezse yap canım meraktan çatlıyorum valla,seni düşünemiyorum bile.Hala gelmedi biliyor musun bekliyorum sabaha kadar gelmezse test yapacağım
Canım yapma bence bekle biraz daha 10günü geçsin. 10ila 14gün sonra yapın diyorlar.Merhaba kızlar benim normalde 30 kasım ama yumurtlama gec oldi 2 aralığa atdı belirtiler xok yaşıyorum Umarm boşa değildir yarın test yapsammı acaba 6 gün kalxak adetime yunurtlamadan sonraki 8 gün ckmaz dmi
Beklemek zor yaa off belirtiler o kadarki bode üstüne akıntı eklendi Kasıöıma batm oldi ve kremsi akıntı geldi 2 3 kez oldu bi güne kadar yunurtlamadan sonra kuruyduCanım yapma bence bekle biraz daha 10günü geçsin. 10ila 14gün sonra yapın diyorlar.
İstersen yap erken gebelik testi daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum ama 2gün daha beklesen bence çok daha iyi olur. Seni çok iyi anlıyorum, beklemek çok zor ve günler böyle geçmek bilmiyorBeklemek zor yaa off belirtiler o kadarki bode üstüne akıntı eklendi Kasıöıma batm oldi ve kremsi akıntı geldi 2 3 kez oldu bi güne kadar yunurtlamadan sonra kuruydu
Malesef hem gecmiyo hem Sanki her şey bekirti arıyomuşum gbi ve her kesi bktrıyomuşum gbi testim cok yaparm belkiİstersen yap erken gebelik testi daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum ama 2gün daha beklesen bence çok daha iyi olur. Seni çok iyi anlıyorum, beklemek çok zor ve günler böyle geçmek bilmiyor
Evet canım.bakalım hayırlsıı artık bekliyoruzBatlarımız aynıymış