- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Valla bende şok olurum heralde pazartesine kadar gelmezse kırmızılar tekrar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısıAy bide hamileymişsin. Şok oluruuuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende şok olurum heralde pazartesine kadar gelmezse kırmızılar tekrar kan testi yaptırıcam bakalım hayırlısıAy bide hamileymişsin. Şok oluruuuum
Canım sen regl oldun sanıyordum ben bat ne zmandıBiraz lekelenmem oldu sanırım bu ay olmadı bekliyorum canım bende
Benim 26 canım takvime göre ama bugün başladı işte bazen 1gün geri atıyor böyle.Canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda bakalım belli de olmaz yani mevsimsel geçişlerde de döngü falan değişiyor bat ne zaman sizin
Yok olmamıştım Bat 26ama 1 gün geri atıyor bazen. Bugün geldi işte birazCanım sen regl oldun sanıyordum ben bat ne zmandı
Anladım cnm hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var işte…Bende tam oldum diyorum regl’e dair bütün belirtiler var ama kendisi yokYok olmamıştım Bat 26ama 1 gün geri atıyor bazen. Bugün geldi işte biraz
Evet herşeyin zamanı var, Nasip değilmiş demek ki bu ay. İnşallah gebeliktir seninde canımAnladım cnm hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var işte…Bende tam oldum diyorum regl’e dair bütün belirtiler var ama kendisi yok
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Benim hala kasıkta batmalar var kızlar ama regl olmadım. Bat 27'si gösteriyor ama gecikir genelde 2 veya 3 gün. Pazartesine kadar olmazsam kan veririm ben de. Hepimizin hakkında hayırlısı...
aaa bunu yeni öğreniyorum tşk ederimmHakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sorunsuz bir süreçten geçip bebeğinize kavuşursunuz. Adet takvimi indirmeniz de fayda var. Doğurgan günleri takip edip gün aşırı yada 2günde bir değerlendirin,akıntınızı takip edin. Uzayan şeffaf renkte akıntı yumurtlamaya işaret diye biliyorum ıslak günleri iyi değerlendirin kafanıza çok takmamaya çalışın
Olsun canım üzülmek yok onumuzdeki aylara insAllah hayırlısı diyelim ovulosyon denedin mi bende ilk defa kullandım bakalım ne olacak ama dedim ya belirti yok yaBenim 26 canım takvime göre ama bugün başladı işte bazen 1gün geri atıyor böyle.
Rica ederimaaa bunu yeni öğreniyorum tşk ederimm
Denemedim canım. Daha yeni çocuk düşünmeye başladığımız için önce normal denemek istedim ilk fırsatta alacağım bakalım onu da deneyeyimOlsun canım üzülmek yok onumuzdeki aylara insAllah hayırlısı diyelim ovulosyon denedin mi bende ilk defa kullandım bakalım ne olacak ama dedim ya belirti yok ya
Bazen regl tarihinden sonra belirtiler ortaya çıkıyor belki seninde öyle olurDenemedim canım. Daha yeni çocuk düşünmeye başladığımız için önce normal denemek istedim ilk fırsatta alacağım bakalım onu da deneyeyim
Tebrikler canım :) bende yarın kan vereceğim inşallah benim değerim de yükselmiştirMerhaba bu topiği sessiz sessiz okuyarak takip ediyodum benimde bat ım 27 sinde ama dayanamayıp kan testi verdim ve 13.0 çıktı hastenede çalışıyorum ve dayanamayıp 2 saat sonra tekrar yaptım 23.7 çıktı çok dua ettim hem size hem kendime hem bebek isteyen bütün ailelere inşallah yükselişim böyle devam eder bana dua edebilir misiniz :)
bir daha ki ay birlikte bizde seviniriz Allahın izniyle inşallah :)Yok olmamıştım Bat 26ama 1 gün geri atıyor bazen. Bugün geldi işte biraz
İnşallaaah ufak tefek işlerim var. Kısa bir tedavim var dişle ilgili onu halledebilirim inşallah hemende önümüzdeki ay yine beraber bekleriz inşallah Doğum günüm aralıkta inşallah bana hediye olurSizlere de aynı şekildebir daha ki ay birlikte bizde seviniriz Allahın izniyle inşallah :)
Gelene kadar umut var canım
Bel ağrısı normal regl başlamadan önce oluyor muydu?
İnşallah inşallah dualarım seninle sizinle kendimleTebrikler canım :) bende yarın kan vereceğim inşallah benim değerim de yükselmiştir
Sonuçlarınız çıkınca buraya da yazar mısınızİnşallah inşallah dualarım seninle sizinle kendimle