- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
- Konu Sahibi Petitoogofrett
Kızlar bende hala gelen giden yok kan testi negatifti salı günü ama regl gelmedi henüz belirgin bel ağrım var ve hala akıntım var..Ne kadar değişik vücudumuz var hala kendimi çözemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle valla bilmiyorum gerçekten bildiğim tek şey çok yorulduğum...Duygusal yaklaştığımız için hormonlar değişiyor yoksa oluyorda tutunamıyor mu acaba. Çünkü farketmeden kimyasal geçirip regliyle sağlıklı olmayan gebeliği vücudumuz atıyormuş oda olabilir canım herşey mümkün
Sağ ol canım insAllah bakalım gerçi belirti falan bir şey yok ama beklemekteyiz bakalımGönlünüzce olsun inşallah tutar bebişiniz
Evet haklısınız geç döllenmede olmuş olabilir. Bazende beklenen adet tarihi 1 hafta geçip çıkmayanlar da var. Hcg hormonu yükselmemiş olabilir. Erken gebelik testleri %99 doğru sonuç yazıyor ama bilemiyorum canım…3 gün kala çıkardı zannediyorum gölge bile yok adete 1 hafta kala öğrenenleri okudukça insan üzülüyor
aaaa bakarsın yerleşme kanamasıdır belki gelmemiştir. Bakarsın sen sürpriz yaparsın bakalım yarın sabaha kadar olmazsam sabah bir tane test kaldı onu yaparım :) amaaaaaa gerek kalmayacak beraberiz yine :)Ay inşallah gelmeeeez
Benimde bir gün önce sinirden beynimde şimşekler çakardı dün gayet mutluydum ama sabah bir kaç damla lekelenmem vardı geliyor yani olsun napalım artık kısmet değil demekkiiii… inşallah senden mutlu haberi alırız.
Ay bide hamileymişsin. Şok oluruuuumKızlar bende hala gelen giden yok kan testi negatifti salı günü ama regl gelmedi henüz belirgin bel ağrım var ve hala akıntım var..Ne kadar değişik vücudumuz var hala kendimi çözemedim
Ay keşkeaaaa bakarsın yerleşme kanamasıdır belki gelmemiştir. Bakarsın sen sürpriz yaparsın bakalım yarın sabaha kadar olmazsam sabah bir tane test kaldı onu yaparım :) amaaaaaa gerek kalmayacak beraberiz yine :)
ben herkese dua ediyorum tek olmak istemem hepimiz olalım istiyorum bekleyen isteyen içi yanan herkes olsun ama sanmıyorum ya olsa bir belirti verirdi herhalde benim küçük bıldırcın yumurtam :)Ay keşke
Senin için dua edeceğim sen uzun zamandır bekliyorsun inşallah önce sen bize mutlu haberi verirsin canım.
14 kasım yumurtlama günümdü o günü ve önceki günleri değerlendirdik sonrasında eşim göreve gitti bir daha ilişki olmadı yani sanmıyorum geç döllenme olacağını ben de elendim bu ay bir dahaki aya inşallah…Evet haklısınız geç döllenmede olmuş olabilir. Bazende beklenen adet tarihi 1 hafta geçip çıkmayanlar da var. Hcg hormonu yükselmemiş olabilir. Erken gebelik testleri %99 doğru sonuç yazıyor ama bilemiyorum canım…
Sizin durum nedirGönlünüzce olsun inşallah tutar bebişiniz
Tez zamanda miss kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin allahımÖyle valla bilmiyorum gerçekten bildiğim tek şey çok yorulduğum...
Yaaaaaaben herkese dua ediyorum tek olmak istemem hepimiz olalım istiyorum bekleyen isteyen içi yanan herkes olsun ama sanmıyorum ya olsa bir belirti verirdi herhalde benim küçük bıldırcın yumurtam :)
Biraz lekelenmem oldu sanırım bu ay olmadı bekliyorum canım bendeSizin durum nedir
Nasip canım,hayırlısı olsun inşallah Allahım gönlüne göre versin inşallah…14 kasım yumurtlama günümdü o günü ve önceki günleri değerlendirdik sonrasında eşim göreve gitti bir daha ilişki olmadı yani sanmıyorum geç döllenme olacağını ben de elendim bu ay bir dahaki aya inşallah…
amin çok amin bakalım artık aralık ayına kısmet bakarsın o zaman olur ne yapalım umudumuzu kaybetmek yok :)Yaaaaaa
Küçük bıldırcın,hemen gel anneni çok bekletme
Allah’ta bizi bununla sınıyor canım sanırım.Bu ay gerçekten herkes gecikmiş ustunde fazla durduk sanirim kizlar pskolojikmen etkilendik kafamizi rahatlatmamiz lazim ama oda kolay olmuyor napicaz bilemiyorum
Canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda bakalım belli de olmaz yani mevsimsel geçişlerde de döngü falan değişiyor bat ne zaman sizinBiraz lekelenmem oldu sanırım bu ay olmadı bekliyorum canım bende
Amin güzelim rabbim isteyen hak eden herkese versin inşallahNasip canım,hayırlısı olsun inşallah Allahım gönlüne göre versin inşallah…
AminnAllah’ta bizi bununla sınıyor canım sanırım.
Hepimize peygamber Sabrı versin inşallah. Yarın öbürgün bunları okuyup yüzümüzde güzel bir tebessüm olacağından eminim. Allah hepimizin yardımcı olsun.