- Konu Sahibi Petitoogofrett
Bat baslangic adet tarihi mi oluyor kizlar. Benim 25 kasim bende burdayim ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım :) bat Beklenen adet tarihi demek , ben p.c. ve papapp programları ile takip ediyorumKızlar ben 1,5 yıllık evliyim yeni gebelik düşünücem bu ay ama cok bilgisizim. Bat dediğiniz ne oluyor nası takip ediyosunuz bana da anlatablir misiniz
Bunu bende araştırmıştım canım, ama önemli olan azlığı çokluğu değil düzenli olmasıymışKizlar bugun regl oldum ama cok as kanamam var nasil cogaltabilirim varmi bildiginiz bie yontem gecen ay da böyle olmustu
Hayırlısı olsun canım , gelecek aya mutlu haberi alırız inşallah Üzülme sakın.ben bu sabah elendim kıslarrr :) inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Seninki bari gelmesin25 kasımdan hiç hamile veremedik yani öyle mi benim daha gelmedi öğleden sonra aranıza katılırım bende
eli kulağındadır bence en geç akşama gelir bel ağrım var karın ağrım yok zaten gebelik belirtim de yok mide bulantısı kusma falan da yokSeninki bari gelmesin
Gelene kadar umut var canımeli kulağındadır bence en geç akşama gelir bel ağrım var karın ağrım yok zaten gebelik belirtim de yok mide bulantısı kusma falan da yok
Duygusal yaklaştığımız için hormonlar değişiyor yoksa oluyorda tutunamıyor mu acaba. Çünkü farketmeden kimyasal geçirip regliyle sağlıklı olmayan gebeliği vücudumuz atıyormuş oda olabilir canım herşey mümküninşallah hayırlısı olsun canım senin içinde :) ama bu ay gerçekten herkes gecikmiş çok ilginç ben hiç gecikmezdim demeyeceğim bir daha valla
Canım normal bir şekilde 21günden az veya 35ten fazla değilse aralıkların adetin düzenliyse sorun olduğunu düşünmüyorum kanama miktarının ama yine de içine kurt düştüyse bir doktora görün derim.Kizlar bugun regl oldum ama cok as kanamam var nasil cogaltabilirim varmi bildiginiz bie yontem gecen ay da böyle olmustu
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sorunsuz bir süreçten geçip bebeğinize kavuşursunuz. Adet takvimi indirmeniz de fayda var. Doğurgan günleri takip edip gün aşırı yada 2günde bir değerlendirin,akıntınızı takip edin. Uzayan şeffaf renkte akıntı yumurtlamaya işaret diye biliyorum ıslak günleri iyi değerlendirin kafanıza çok takmamaya çalışınKızlar ben 1,5 yıllık evliyim yeni gebelik düşünücem bu ay ama cok bilgisizim. Bat dediğiniz ne oluyor nası takip ediyosunuz bana da anlatablir misiniz
Hayırlısı olsun… Henüz kanama gelmemiş belli olmaz sıkmayın canınızıBenim de bat 28 kasım predictor certain freely olmak üzere 3 gebelik testi de negatif yumurtlamadan bu zamana 11 gün geçti. Ümidimi yitirdim bu ay…
Gönlünüzce olsun inşallah tutar bebişinizSelammm kizlar 30 Kasım benimde bat 30 Kasım olan arkadaşlar ben bu ay ovu testi kullandım bakalım ise yarayacak mı 30 Kasım kimler aranızda belirtileriniz var mı
vallahi her ay yeni bir belirti oluyor desem inanır mısın? her ay değişiyor geçen ay hiç ağrım sancım yoktu pat diye geldi hafif sancılı geçti diyebilirim ama bu ay bel ağrım var ama daha önceki aylarda da olduğu olmuştu bu ay da farklı şekilde gelecek anlaşılan :)Gelene kadar umut var canım
Bel ağrısı normal regl başlamadan önce oluyor muydu?
sende ne var ne yok geldi mi seninkiler?Hayırlısı olsun… Henüz kanama gelmemiş belli olmaz sıkmayın canınızı
Ay inşallah gelmeeeezvallahi her ay yeni bir belirti oluyor desem inanır mısın? her ay değişiyor geçen ay hiç ağrım sancım yoktu pat diye geldi hafif sancılı geçti diyebilirim ama bu ay bel ağrım var ama daha önceki aylarda da olduğu olmuştu bu ay da farklı şekilde gelecek anlaşılan :)
3 gün kala çıkardı zannediyorum gölge bile yok adete 1 hafta kala öğrenenleri okudukça insan üzülüyorHayırlısı olsun… Henüz kanama gelmemiş belli olmaz sıkmayın canınızı