- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Benimde bat 18 çatlatma iğnesi vuruldum c.tesi öğrenicem.Kizlar bat 18 mayis ve yumurtlama gunum 4 mayisti bugun ovulasyon testi yaptm sizce ne anlamda ??
Kizlar bat 18 mayis ve yumurtlama gunum 4 mayisti bugun ovulasyon testi yaptm sizce ne anlamda ??
Yumurtlama testinde cikiyomu acaba yada iki kez yumurtlanabiliniyomu cubku ikinci cizgide silik gorebiliyrm anlamadmBenimde bat 18 çatlatma iğnesi vuruldum c.tesi öğrenicem.
İnşallah hamilesindir erken gebelik testi al çıkar kesin
Ovulasyon testinde gebelik çıkıyor böyle öğrenen çok varYumurtlama testinde cikiyomu acaba yada iki kez yumurtlanabiliniyomu cubku ikinci cizgide silik gorebiliyrm anlamadm
Bikac kisiden duydum yumurtlama testiylede ogrenebiliyomussun hamile olup olmadigini bende bi denim ddmbugün neden yaptın? ben şu ovulasyonu bi anlayamadım. ilk adet tarihinden 14 gün önce yapılması gerekmiyor mu
Bikac kisiden duydum yumurtlama testiylede ogrenebiliyomussun hamile olup olmadigini bende bi denim ddm
Peki sence benim bu test ne anlama geliyoOvulasyon testinde gebelik çıkıyor böyle öğrenen çok var
Senin bat nezamanbende yaptım bugün benimde aynen böyle çıktı yumurtlama zamanım geçti diye üzüldüm
Gebelik olabilir burda böyle çıktıysa erken gebelik testinde kesin çıkar 15.20 tl civarı oluyor bence yarın bir tane alıp yapPeki sence benim bu test ne anlama geliyo
Senin bat nezaman[/QUOTE2
24 mayıs
YumurtlAma doneminin olmasi gerekiyo ozaman senin[/QUOT
ama bi çizgi koyu diğeri açık çıktı. testin açıklamasında da silik çıkan çizgiden dolayı sonucun negatif olduğu yazıyor. bende anlamadım bi türlü
Insallah bu ikinci denememiz .. adet tarihimi bekliceltim test yapmak icin.. bat 18 ama eger olmazsam 20ne yapmayi dusunuyodum testi esimin dogumgunu eger hamileysem ona hediyesini oyle vericktm.. bi denim ozaman yarin bi test yapimGebelik olabilir burda böyle çıktıysa erken gebelik testinde kesin çıkar 15.20 tl civarı oluyor bence yarın bir tane alıp yap
Insallah bu ikinci denememiz .. adet tarihimi bekliceltim test yapmak icin.. bat 18 ama eger olmazsam 20ne yapmayi dusunuyodum testi esimin dogumgunu eger hamileysem ona hediyesini oyle vericktm.. bi denim ozaman yarin bi test yapim
Insallah bu ikinci denememiz .. adet tarihimi bekliceltim test yapmak icin.. bat 18 ama eger olmazsam 20ne yapmayi dusunuyodum testi esimin dogumgunu eger hamileysem ona hediyesini oyle vericktm.. bi denim ozaman yarin bi test yapim
Bence yap canım rabbim anneler gününe anne olarak girmeyi nasip eylesin hepimiziInsallah bu ikinci denememiz .. adet tarihimi bekliceltim test yapmak icin.. bat 18 ama eger olmazsam 20ne yapmayi dusunuyodum testi esimin dogumgunu eger hamileysem ona hediyesini oyle vericktm.. bi denim ozaman yarin bi test yapim
Piskoloji de cok onemli canim oyuzden akisina birak evet boyle diyoruz ama kolay degil insan ister istemez takiyo insallah hasta olmasin bu ay hamile kalirsin hepimiz insallahbizimde ikinci denememiz ilk ay pek önemsemedim ama bu ay psikopata sardım kendime kızıyorum niye bu kadar takıyosun kafaya diye duramıyorum yerimde. bugün ovulasyonunda öyle çıkması sıktı canımı
Amin canim insallah hepimiz en kisa zamanda saglikli bisekilde hamile kalirizBence yap canım rabbim anneler gününe anne olarak girmeyi nasip eylesin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?