- Emoji Skoru
- 526
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
canım yarın inş adetin gelmez belirtin var mı19 Mayıs bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yarın inş adetin gelmez belirtin var mı19 Mayıs bende![]()
canım ne durumdasın var mı bebişşş :)Doktorla konuştum 17 mayısta gel dedi ama yarın dayanamayıp bi kan tahlili yaptırırım galiba :)
Evet canım hamileyim :) çok şükürcanım ne durumdasın var mı bebişşş :)
çok şükür canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et gebe annelerin duası tutarmış :)Evet canım hamileyim :) çok şükür
Hayırlı olsun canımEvet canım hamileyim :) çok şükür
canım yarın inş adetin gelmez belirtin var mı
Hayırlı olsunHamileyim canım 4 gün önce öğrendim heyecandan unuttum bura yazmayı![]()
Hayırlı olsun![]()
Amin canım aminTeşekkür ederim canım rabbim herkese napis etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun. Bol bol dua ediyorum herkese:)çok şükür canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş bizlerede dua et gebe annelerin duası tutarmış :)
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallahHayırlı olsun canım![]()
Amin canımSağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah
sağol canım ağzına yüreğine sağlıkAmin canım Allah razı olsun. Bol bol dua ediyorum herkese:)
ay gerçekten mi canım çok sevindim rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin :)Hamileyim canım 4 gün önce öğrendim heyecandan unuttum bura yazmayı![]()
ay gerçekten mi canım çok sevindim rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
İNŞ CANIM BEN ZATEN ADETİM BAŞLAYINCA DOKTORA GİDECEĞİM KLOMEN VERCEK ÇATLATMA İĞNESİ VERECEK BAKALIM HAYIRLISI :)Teşekkür ederim canım rabbim sana da nasip etsin inşallah
Tedavin nedir? Bir de tedaviden önce tetkikler toplayıp dosya actırdın mı? Bebeğin hayırlı olsun10 gün felan olması gerekiyor
Menogon ve femara kullandım bütün testleri yaptılar sorun çıkmadı eşimde ve bende teşekkürler canımTedavin nedir? Bir de tedaviden önce tetkikler toplayıp dosya actırdın mı? Bebeğin hayırlı olsun
Bizim de tüm testler sıkıntısız ama testleri aralıklarla yaptırabildim çalıştıgımdan mesela kan gecen ay rahim filmi ve smear idrar subatta oldu eşimin spermiyogramı da ocakta yapıldı dosya actırmak icin anca toplayabildim acaba kabul ederlermiMenogon ve femara kullandım bütün testleri yaptılar sorun çıkmadı eşimde ve bende teşekkürler canım
Ederler canım birşey olmaz doktoruna git göster ona göre bir tedaviye başlarlarBizim de tüm testler sıkıntısız ama testleri aralıklarla yaptırabildim çalıştıgımdan mesela kan gecen ay rahim filmi ve smear idrar subatta oldu eşimin spermiyogramı da ocakta yapıldı dosya actırmak icin anca toplayabildim acaba kabul ederlermi