• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bat 18 mayis ve yumurtlama gunum 4 mayisti bugun ovulasyon testi yaptm sizce ne anlamda ??

Eklentiler

• IMG_0149.JPG
    IMG_0149.JPG
    19,8 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar bat 18 mayis ve yumurtlama gunum 4 mayisti bugun ovulasyon testi yaptm sizce ne anlamda ??
Benimde bat 18 çatlatma iğnesi vuruldum c.tesi öğrenicem.

İnşallah hamilesindir erken gebelik testi al çıkar kesin

bugün neden yaptın? ben şu ovulasyonu bi anlayamadım. ilk adet tarihinden 14 gün önce yapılması gerekmiyor mu

YumurtlAma doneminin olmasi gerekiyo ozaman senin[/QUOT

ama bi çizgi koyu diğeri açık çıktı. testin açıklamasında da silik çıkan çizgiden dolayı sonucun negatif olduğu yazıyor. bende anlamadım bi türlü

Gebelik olabilir burda böyle çıktıysa erken gebelik testinde kesin çıkar 15.20 tl civarı oluyor bence yarın bir tane alıp yap
Insallah bu ikinci denememiz .. adet tarihimi bekliceltim test yapmak icin.. bat 18 ama eger olmazsam 20ne yapmayi dusunuyodum testi esimin dogumgunu eger hamileysem ona hediyesini oyle vericktm.. bi denim ozaman yarin bi test yapim

Insallah bu ikinci denememiz .. adet tarihimi bekliceltim test yapmak icin.. bat 18 ama eger olmazsam 20ne yapmayi dusunuyodum testi esimin dogumgunu eger hamileysem ona hediyesini oyle vericktm.. bi denim ozaman yarin bi test yapim

bizimde ikinci denememiz ilk ay pek önemsemedim ama bu ay psikopata sardım kendime kızıyorum niye bu kadar takıyosun kafaya diye duramıyorum yerimde. bugün ovulasyonunda öyle çıkması sıktı canımı

dene bakalım yarın inşallah rabbimin izniyle güzel sonuç alırsın eşinede süprizini yaparsın :)

Bence yap canım rabbim anneler gününe anne olarak girmeyi nasip eylesin hepimizi

bizimde ikinci denememiz ilk ay pek önemsemedim ama bu ay psikopata sardım kendime kızıyorum niye bu kadar takıyosun kafaya diye duramıyorum yerimde. bugün ovulasyonunda öyle çıkması sıktı canımı
Piskoloji de cok onemli canim oyuzden akisina birak evet boyle diyoruz ama kolay degil insan ister istemez takiyo insallah hasta olmasin bu ay hamile kalirsin hepimiz insallah

Back