• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh masallah

onun icin tedavi falanmi goruysn neye gore yapysn
Evet tedavi görüyorum menogon+ femara kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum 9.günüm bugün hafta sonu öğrenicem , doktorumda ikizleriniz olur dedi ama bilemiyorum 6 yumurtam vardı inşanlah döllenen vardır

Kızlar sabahtan beri kasıklarımda ilginç bi ağrı var neden olabilir acaba sizcee

Normalde 12 siydi 3 gün geçti hala olamadım deli olmak züereyimm kızlar

test yaptın mı
Hayır yapmadım.Yapmaya da pek istekli değilim yine olumsuz olur diye :( gerçi burda bi arkadaş 1 gün geçince yapmış çıkmış ama ne bilim ... bugün işten çıkana kadar olmazsam eve geçince test alıp yaparım sabah tabi sabaha kadar da olmazsam :)

Hayır yapmadım.Yapmaya da pek istekli değilim yine olumsuz olur diye :KK43: gerçi burda bi arkadaş 1 gün geçince yapmış çıkmış ama ne bilim ... bugün işten çıkana kadar olmazsam eve geçince test alıp yaparım sabah tabi sabaha kadar da olmazsam :)

hadi inşallaah görürsün bol bol çizgilerii :)))

kızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum :KK43:

kızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum :KK43:

geçen ay bende en sevdiğim şeyden yumurtadan tiksindim heveslendim gittim tahlil yaptırdım negatif çıktı. bulantı tiksinme 6.haftada falan başlarmış. o yüzden sonradan üzülmemek için şimdiden böyle şeyler düşünme

Back