• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat 24 mayıs ve gelecek ayı umutla bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her anin heycani farklidir ama bebegimizin dunyaya gelmesini beklemek kadar guzel ve heycan verici olmasindan baska bisey oldugunu sanmyrm
Konuşurken bile heyecanlanıyorum beni bir düşün nasıl heyecan şimdiden hastane çıkışına bile ne alacağıma karar verdim bebiş yok ortada bi gelsin neler neler alacak annesi onlara :D

Konuşurken bile heyecanlanıyorum beni bir düşün nasıl heyecan şimdiden hastane çıkışına bile ne alacağıma karar verdim bebiş yok ortada bi gelsin neler neler alacak annesi onlara :KK70:

aynı ben :)))))) ne yapalım heyecanlanması da çok güzel :)))

Konuşurken bile heyecanlanıyorum beni bir düşün nasıl heyecan şimdiden hastane çıkışına bile ne alacağıma karar verdim bebiş yok ortada bi gelsin neler neler alacak annesi onlara :KK70:
Insallah allahim hepimize tattirsin o duyguyu.. eger hamileysem esime soylerkenki ani dusunuyrm nasil bi duygu anlatamam allahim hepimze nasip eder insallah

Insallah allahim hepimize tattirsin o duyguyu.. eger hamileysem esime soylerkenki ani dusunuyrm nasil bi duygu anlatamam allahim hepimze nasip eder insallah
Güzel bi zıbın felan al sana birşey aldım der verirsin

Eşime şimdiden şunu alıcam öğrenir öğrenmez diyorum rabbim inşallah nasip eder

bende geçen akşam yatağa yattığımda sol tarafımdaki boşluğa baktım dedim kocacım buraya ne zaman park yatak alıcaz :))) doğsada sevsek paşayı diyo :) dedim ne iş erkek mi istiyosun :) şaşırdım bende hep kız sever kız ismi bellidir ama erkeği bulamadık :) artık allahmı söyletti ne oldu :))

bende geçen akşam yatağa yattığımda sol tarafımdaki boşluğa baktım dedim kocacım buraya ne zaman park yatak alıcaz :))) doğsada sevsek paşayı diyo :) dedim ne iş erkek mi istiyosun :) şaşırdım bende hep kız sever kız ismi bellidir ama erkeği bulamadık :) artık allahmı söyletti ne oldu :))
Olabilir benim eşimde kız istiyor diyorum üçüz kızlarımız olsa sarı saçlı babacım diye etrafta koşuştursalar nasıl seviniyor :D

2 gün sonra varmı yokmu öğrenicem çok stresteyim oy oy anneler gününde anne olarak giricem bana hediye alıcaksın diyorum şimdiden eşime :D

Olabilir benim eşimde kız istiyor diyorum üçüz kızlarımız olsa sarı saçlı babacım diye etrafta koşuştursalar nasıl seviniyor :KK70:

2 gün sonra varmı yokmu öğrenicem çok stresteyim oy oy anneler gününde anne olarak giricem bana hediye alıcaksın diyorum şimdiden eşime :KK70:

ayy inşallaah rabbim hepimizi sevindirsin tez vakitte amiiiinnnn

Back