- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
İnşallah beklemesi ayrı hamilr kaldıktan sonra brklemesi daha ayrıAmin canim insallah hepimiz en kisa zamanda saglikli bisekilde hamile kaliriz
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah beklemesi ayrı hamilr kaldıktan sonra brklemesi daha ayrıAmin canim insallah hepimiz en kisa zamanda saglikli bisekilde hamile kaliriz
Her anin heycani farklidir ama bebegimizin dunyaya gelmesini beklemek kadar guzel ve heycan verici olmasindan baska bisey oldugunu sanmyrmİnşallah beklemesi ayrı hamilr kaldıktan sonra brklemesi daha ayrı![]()
Konuşurken bile heyecanlanıyorum beni bir düşün nasıl heyecan şimdiden hastane çıkışına bile ne alacağıma karar verdim bebiş yok ortada bi gelsin neler neler alacak annesi onlaraHer anin heycani farklidir ama bebegimizin dunyaya gelmesini beklemek kadar guzel ve heycan verici olmasindan baska bisey oldugunu sanmyrm
Konuşurken bile heyecanlanıyorum beni bir düşün nasıl heyecan şimdiden hastane çıkışına bile ne alacağıma karar verdim bebiş yok ortada bi gelsin neler neler alacak annesi onlara![]()
Insallah allahim hepimize tattirsin o duyguyu.. eger hamileysem esime soylerkenki ani dusunuyrm nasil bi duygu anlatamam allahim hepimze nasip eder insallahKonuşurken bile heyecanlanıyorum beni bir düşün nasıl heyecan şimdiden hastane çıkışına bile ne alacağıma karar verdim bebiş yok ortada bi gelsin neler neler alacak annesi onlara![]()
Eşime şimdiden şunu alıcam öğrenir öğrenmez diyorum rabbim inşallah nasip ederaynı ben :)))))) ne yapalım heyecanlanması da çok güzel :)))
Güzel bi zıbın felan al sana birşey aldım der verirsinInsallah allahim hepimize tattirsin o duyguyu.. eger hamileysem esime soylerkenki ani dusunuyrm nasil bi duygu anlatamam allahim hepimze nasip eder insallah
Telefon kutusu var testi onun icine koyup vermeyi dusunuyrm insallah eger hamileysemGüzel bi zıbın felan al sana birşey aldım der verirsin
Oda olur tepkisi nasıl olacak bakalım inşallah hamişsindirdeTelefon kutusu var testi onun icine koyup vermeyi dusunuyrm insallah eger hamileysem![]()
Eşime şimdiden şunu alıcam öğrenir öğrenmez diyorum rabbim inşallah nasip eder
Insallah canm cokta umutlanmak istemyrm sonra kotu oluyo cunkuOda olur tepkisi nasıl olacak bakalım inşallah hamişsindirde
Olabilir benim eşimde kız istiyor diyorum üçüz kızlarımız olsa sarı saçlı babacım diye etrafta koşuştursalar nasıl seviniyorbende geçen akşam yatağa yattığımda sol tarafımdaki boşluğa baktım dedim kocacım buraya ne zaman park yatak alıcaz :))) doğsada sevsek paşayı diyo :) dedim ne iş erkek mi istiyosun :) şaşırdım bende hep kız sever kız ismi bellidir ama erkeği bulamadık :) artık allahmı söyletti ne oldu :))
Bende her ay ümitleniyorum ama sevinmek ümitlenmekten başka birşey yapamayız..Ama allah büyük inşallah sonucuna varıcazInsallah canm cokta umutlanmak istemyrm sonra kotu oluyo cunku
Olabilir benim eşimde kız istiyor diyorum üçüz kızlarımız olsa sarı saçlı babacım diye etrafta koşuştursalar nasıl seviniyor
2 gün sonra varmı yokmu öğrenicem çok stresteyim oy oy anneler gününde anne olarak giricem bana hediye alıcaksın diyorum şimdiden eşime![]()
Aminn sağlıklı sıhatli bir evladımız olsundaayy inşallaah rabbim hepimizi sevindirsin tez vakitte amiiiinnnn
Yarin yapcm test bakalim hayirlisi bi hafta onceden yapinca sonuc cikabiliyo sanirimBende her ay ümitleniyorum ama sevinmek ümitlenmekten başka birşey yapamayız..Ama allah büyük inşallah sonucuna varıcaz
10 gün felan olması gerekiyorYarin yapcm test bakalim hayirlisi bi hafta onceden yapinca sonuc cikabiliyo sanirim
Bat 18 benim zaten10 gün felan olması gerekiyor
Benimde aynı günüzBat 18 benim zaten
Insallah ikimiz icinde pozitive ay olur canm sende hic belieti varmiBenimde aynı günüz![]()